Gönderen Konu: Saç Nakil Yaptırdım 4 Haziran 2020  (Okunma sayısı 960 defa)

scomert

• Yeni üye
  • *
Saç Nakil Yaptırdım 4 Haziran 2020
« : 03 Ağustos 2020, 14:44:06 »
Uzun Araştırmalar sonucunda 4 Haziran 2020 de Çevre Hastanesinde Fatoş CAN hanım ve ekibinde saç ekimi yaptırdım bir çok yerle görüşmeye gittim çoğu yer hiç bir kontrol yapmadan sadece saçlarıma kısa süreli bakıp  hemen yarın gel yapalım dedi bazı yerler indirim kampanyamiz var ama yarın sona eriyor şu anda ödeme yaparsanız kampanyadan faydalanirsiniz dedi bu durumlar insanda olumsuz etki yapıyor bende en son olarak  Çevre Hastanesinde görüşmeye gittiğimde Fatoş hanım la konuştum kendisi Kafamda uzun bir muayne yaptı özellikle saç alınacak donör bölgeye ayrıntılı baktı ekim yapılacak bölge de ayrıntılı bir  kontrol gerçekleştirdi
 Açıklığın büyük olduğu ve arka tarafa da Ekim yapılırsa sık bir Ekim olmayacağı bu nedenle ilk etapta tamamen ön tarafa Ekim yapilmasi eğer istersem yaklaşık bir yıl  sonra ikinci Ekim'de tepe bölgesine Ekim yapılacağı söylendi boyumun uzun olması nedeniyle arka tarafın çok görülmediği ve ön kısımda yoğunluk sağlanmasının daha güzel görüleceğini söyledi Corona süreci olduğundan Ekim yapmanın riskli olduğunu ve her hastaya Ekim yapılmadığını söyledi ayrıca ekimin bir süreç olduğu Ekim sonrası 4 gün hastanede kalacağımı ve bu süreçte kullanılan ilaç şampuan losyon vb kendilerinin verdiği  yıkama işlemlerinin kendileri tarafından yapılacağı istersem 4 günden sonra her gün hastaneye gelerek yıkama yaptırabilecegim de söylendi ayrıca 4 kez de prp yapacaklarını bunların hepsinin fiyata dahil olduğu bilgisini verdi saç yapıma göre en az 4000 greft alabileceklerini duruma göre bunun 4300 ya da  4400 e çıkabileceği buna uygun olduğum bilgisini verdi
 ben kararımı verdiğimde direkt ekim yapilmayacagi öncelikle kan testlerinin yapılacağı ve sorun yoksa ekim yapılacağı söylendi ve  ertesi sabah kan vermek için hastaneye gittim 3 büyük  tüp kan alındı sorduğumda Özellikle Hepatit HIV  bulaşıcı hastalıklar ve Kanın pıhtılaşmasi vb şeylere bakıldığı söylendi kan verdikten sonra eve döndüm akşam 16 gibi hastaneden aradılar ve ekim için uygun olduğum testlerinin sonuçlarının çıkığı söylendi  yarın sabh en geç 9 da hastanede olmam ve üzerine önden fermuarlı bir kıyafet giymem istendi 4 gün hastanede kalacagimdan dolayı yanımda kıyafet vb getirmem de istendi 4 Haziran 2020 günü sabah 9 da hastanede oldum beni  karşılayıp en üst katta bir odaya aldılar odamda tek yatak WC banyo TV vardı tam teşekküllü bir hasta odasıydi dikkatimi çeken hastanenin çok temiz olması ve personelin ilgisiydi üstümü değiştirdikten sonra beni ekim yapilan 2. Kata aldılar burada üzerimi değiştirdim bana ameliyata girilirken giyilen tek kullanımlık bir önlük verdiler daha sonra gelen bir kişi önce her açıdan resimlerimi çekti daha sonra saçlarımı makinayla sıfıra vurdu ve tekrar resim çekti içeriye aldıktan sonra saç ekimi ile ilgili kafamda kalemle işaretleme yaptı ve kafa yapıma göre ön çizginin çok aşağıda olamayacağı söylendi alnimda küçük bir cetvelle ölçüler alındı işaretleme bitince beni nakil yapılacak odaya aldilar içeride toplamda 5 kişi vardı sedyeye uzandiktan sonra hastanenin anestezi uzmanı geldi ve bana serumla birlikte bir ilaç verilecegini ve beni kısa süreli bayiltacaklarını bayıltma işleminden sonra donör bölgede saçlarla ilgili işlemin yapılacağı açıklandı serum başladıktan bir süre sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde yüzüstü yatıyordum ve donör bölgede çalışma yapılıyordu ekim sürecinde hiç bir acı yada ağrı hissetmedim alım bittikten sonra yemek arası verildi ve daha sonra nakil işlemi başladı sabah 09.30 gibi başlayan süreç 17.40 da sona erdi sorduğumda yaklaşık 4400 greft nakil yapıldığı söylendi donör bölge sargiya alındı ve nakil işlemi bitince beni refakatçi ile odama aldilar boynuma boyun yastığı takıldı yatak yüksekliği ayarlandı hemşire tansiyon nabız ateş vb ölçümleri yaptı odada masamın uzerinde kan testlerinin sonuçlarını birakmislardi anlamasamda inceledim  bu insanda bir güven duygusu yaratiyor bir saat sonra hemşire gene geldi ve ölçümleri yaptı daha sonra akşam yemeği geldi ve yedikten sonra ilaçlarım geldi  3 değişik ilac vardı bunlardan birer adet içtim ve çok rahat bir uyku uyudum sabah erkenden hemşire gelip ölçüm yaptı kahvaltı sonrası gene gelip donör bölgede kontrol yapıldı gün boyu TV izleyip uzandım biraz kalkıp.odada dolaştım yemek ilaçlar derken gün bitti 6 Haziran günü öğlen beni odamdan alıp yıkama için 2. Kata aldılar burada sargılar açıldı kontrolde herşeyin iyi olduğu söylendi ve ilk yıkama yapıldı ama kafamda hiç bir şey hissetmedim bunun normal oldugu söylendi yıkama sonrası odama geçtim yemek ilaçlar derken gene akşam oldu odama Sebamed şampuan ve Sebamed losyon bıraktılar ertesi gün de yıkama yapıldı herşey çok iyi gidiyor dediklerinde   3 gün izin isteyip eve geldim Beşiktaş'ta oturduğum için evin yakın olması nedeniyle izin verdiler
İlaç olarak
Cipro
Arvales ( Ağrım olursa içmek için )
Kaşıntı ve gerginlik olursa Avil 22.7
Haarex şampuan ve sprey
Solgar biotin 5000
Pan plus (kendim aldım )
Su anda bu gün 60. Gundeyim inşallah herkesin Nakli en iyisi olur
Bende buradan sayfalarca bilgi paylasimi okudum ve benim paylaşımımin arkadaşlara da faydası olur

scomert

• Yeni üye
  • *
Saç Nakil Yaptırdım 4 Haziran 2020
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2020, 14:58:47 »
Resim eklemeye çalışacağım

scomert

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Nakil Yaptırdım 4 Haziran 2020
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2020, 16:44:15 »
Resim

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2020, 16:48:22 »
Resim

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2020, 19:06:39 »
Resim

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2020, 19:08:02 »
Yıkama aonrasi

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2020, 19:12:25 »
Kabuk dökme aonrasi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2020, 21:36:18 »
Hayırlı olsun fena değil, inşallah istediğin sonuç olur.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2020, 21:45:10 »
Teşekkürler bu gün itibariyle 60. Gün bitti hastaneye haftalık resim  atıyorum her şey iyi gidiyor büyük.ihtimalle bir yada iki ay içerisinde çıkmaya başlar diye umut ediyorum iki kez prp yapıldı bayrmdan sonra da yapılacak Teşekkür ederim

muratt35

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2020, 18:53:41 »
Teşekkürler bu gün itibariyle 60. Gün bitti hastaneye haftalık resim  atıyorum her şey iyi gidiyor büyük.ihtimalle bir yada iki ay içerisinde çıkmaya başlar diye umut ediyorum iki kez prp yapıldı bayrmdan sonra da yapılacak Teşekkür ederim
hayırlı olsun ekiminiz. prp uygulamasından sonra kafada kızarıklık kalıyor mu ?

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2020, 19:10:40 »
Prp sonrası masaj da yapıldı kizariklik oluyor bende 60. Gün olmasına rağmen kızarıklık var her gün haarex sprey kullanıyorum ve yaklaşık 4 yada 5 dakika masaj yapıyorum

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2020, 23:15:32 »
konuyu yanlış yere açmışsın dostum ama ekimin güzel görünüyor şok dökülme çok olmamış galiba.

scomert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2020, 12:15:02 »
Hyperkel üstad şok dökülme oldu eski halime döndüm konuyu nerede açmam  geeekiyor du acaba taşımam mümkün mü

Facebook Twitter Instagram