Gönderen Konu: Finasterid'de 4. ayım ve sonucu  (Okunma sayısı 16807 defa)

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
Ynt: Finasterid'de 4. ayım ve sonucu
« Yanıtla #15 : 04 Ağustos 2020, 16:34:09 »
Merhabalar

Finasterid'de 4. ayımdayım ve sonucumu paylaşacağım:

4. ayda bile güzel bir sonuç çıkmış gibi, bir çok insandan eski halime göre pozitif yorumlar alıyorum. Finasterid'i 1-2 sene daha götürmeyi düşünüyorum. Sizinde düşünceleriniz nelerdir?

Uyguladığım tedavi: Proscar Finasterid, Dermaroller

Güzel gelişme olmuş,Devam et kullanmaya saç sorunun kalmayabilir. 2 senede maksimum verimi alırsın.Haftada 2 Ketoral Şamp öneririm tedaviye ek olarak.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2020, 14:31:11 »
Arkadaşlar en güzel kesim taktiği şu sanırım.

Hafif yumuşak bir zeminde yapılması da ezilme kırılmaları azaltıyor. İsteyen arkadaşlar bir denesin.

bu kadar uğraşmaya gerek yok 20 liraya hap kesici alın n11 den hem saklama kabı olarakta kullanırsınız öyle bir özelliği de var. ben bunu aldım güzel parçalanmadan uğraşmadan 4e bölüyorum eşit şekilde tavsiye ederim

https://urun.n11.com/diger/ilac-hap-tablet-kesici-kesme-makinasi-aleti-aparati-ilac-bolme-P404357836

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2020, 15:26:10 »
bu kadar uğraşmaya gerek yok 20 liraya hap kesici alın n11 den hem saklama kabı olarakta kullanırsınız öyle bir özelliği de var. ben bunu aldım güzel parçalanmadan uğraşmadan 4e bölüyorum eşit şekilde tavsiye ederim

https://urun.n11.com/diger/ilac-hap-tablet-kesici-kesme-makinasi-aleti-aparati-ilac-bolme-P404357836

Senin gösterdiğinden değil de ben de aldım eczaneden hap kırıcı ve saklayıcı. Daha ilk kırışımda Proscar'ı yarıya böldüğümde 2 değil 3 parçaya ayrılınca bir daha yapmadım ve sadece saklama kutusu olarak kullanıyorum artık

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Ağustos 2020, 16:07:35 »
Senin gösterdiğinden değil de ben de aldım eczaneden hap kırıcı ve saklayıcı. Daha ilk kırışımda Proscar'ı yarıya böldüğümde 2 değil 3 parçaya ayrılınca bir daha yapmadım ve sadece saklama kutusu olarak kullanıyorum artık

Bence de en rahatı meyve bıçağı.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2020, 16:11:34 »

bende proscar almaya gittiğimde eczaneye sordum yok dedi elimizde daha dolaşmadım netten verdim sipariş, açıkçası şekline bakınca nasıl bölcem falan diyodum resimlerinden bişi anlamadım pek ama aleti eline alınca anlıyosun çok basit bir mekanizması var, parçalamadan bölüyorum.

aslında keskin bir bıçakla da böldüm parçalamadan alet gelene kadar ama uğraştırıyor biraz, bunu aldıktan sonra hiç uğraşmıyorum hapı yatırıp kapağı kapatıyorum çat bölüyor kılçıksız

Escobarp

• Full Member
« Yanıtla #20 : 08 Ağustos 2020, 16:19:36 »
Guzel gelisme 4 ay icin.bende 2 haftadir kullaniyorum,cinsel isteksizlik yapti biraz.sac ekkiminde 160.gundeyim dermaroller veya dermastamp kullanabilirmiyim acaba?

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos 2020, 16:24:22 »
güzel sonuç üstad. umarım uzun kullanımda yan etki göstermeden daha da mutlu eder sizi.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 08 Ağustos 2020, 16:57:34 »
bende proscar almaya gittiğimde eczaneye sordum yok dedi elimizde daha dolaşmadım netten verdim sipariş, açıkçası şekline bakınca nasıl bölcem falan diyodum resimlerinden bişi anlamadım pek ama aleti eline alınca anlıyosun çok basit bir mekanizması var, parçalamadan bölüyorum.

aslında keskin bir bıçakla da böldüm parçalamadan alet gelene kadar ama uğraştırıyor biraz, bunu aldıktan sonra hiç uğraşmıyorum hapı yatırıp kapağı kapatıyorum çat bölüyor kılçıksız

Güzel ürüne benziyor attığın linkteki bakalım bir ara alacağım nasılmış. Bıçakla 4'e bölerken kaç kere 1 parçasını hep çöpe attım

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 08 Ağustos 2020, 19:55:13 »
Guzel gelisme 4 ay icin.bende 2 haftadir kullaniyorum,cinsel isteksizlik yapti biraz.sac ekkiminde 160.gundeyim dermaroller veya dermastamp kullanabilirmiyim acaba?

Aga onu saç ekim merkezine sor bence.

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 08 Ağustos 2020, 20:11:41 »
Arkadaşlar pozitif yorumlarınız  beni gerçekten motive ediyor gerçekten teşekkür ederim sizlere. Gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğim gözle görülür sonuçlar elde ettiğimde.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2020, 00:32:56 »
Bence aylık olarak konunuzu güncellerseniz ileri de başarılı sonuç aldığınızda saçlarınızın gelişimini merak eden üyeler de daha net anlayabilir. Hem sizde geriye dönük saçlarınızın durumunu görebilir, hem de insanlara yararınız dokunmuş olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Escobarp

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2020, 05:06:07 »
Aga onu saç ekim merkezine sor bence.
Oyle yapayim ,dogru diyorsun.

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2020, 15:21:16 »
Bence aylık olarak konunuzu güncellerseniz ileri de başarılı sonuç aldığınızda saçlarınızın gelişimini merak eden üyeler de daha net anlayabilir. Hem sizde geriye dönük saçlarınızın durumunu görebilir, hem de insanlara yararınız dokunmuş olur.

Tabi bu şekildede güncelleyebilirim.

bant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 20 Ağustos 2020, 11:04:35 »

2 haftada isteksizlik var diyorsan üroloğa görün,başka bir sorunun olabilir. Bu ilaç öyle 1-2 ayda hemen etki edecek bir ilaç değil.

Ezel07

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #29 : 20 Ağustos 2020, 17:23:46 »
YouTube "  how to cut finasteride yazin " ilk link olmasi lazim yukleyemedim sayfaya ondan lazim kesmek icin, ben gunluk 0.5 aliyorum 1 mg ikiye bolerek 0.5 ile 1.5 etkisi ayni 0.25 bile kullananlar var ingiliz sac ekim forumda gormustum etkileri minimuma dusurmek icin 0.25 aliyolar ve 1.25 alanla ayni sonuca ulasiyor belki 1-2 ay fazla kullanarak
  • Ekim Tarihi: 06/01/2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 27
Asuman Hair Transplant
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18943.0
Xpecia ( Sabah - Akşam )
Finastéride ( günlük 0.5 mg )
Şampuan ( Sawpoo Şampo- Mossi London )
Serum Dercos Aminexil Clinical
Dermastamp / dermaroller

Facebook Twitter Instagram