Gönderen Konu: saçımın doktoru sitesinden geliyorum  (Okunma sayısı 9303 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: saçımın doktoru sitesinden geliyorum
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2020, 12:22:13 »

Sitedeki kişilere ders verebilir.Profesörler ayrı konu o kadar abartmaya gerek yok lakin önemli olan bilmek değil bilgiyi kullanabilmek.Buradaki en bilgisiz arkadaşın kullandığı ilaçlarla onun sunduğu etkenler arasında etki olarak fark yok.Bir arkadaşım uzun süre cell losyon kullandı saçlı derisi mahvoldu kepeklendi.Ben bilgiye saygı duyarım lakin tavırları vs hiç hoş değil.Bilhassa ürün almak dışında yazdığında cevap bile vermiyor ya da gecistiriyor.Siteyi ilk actigindaki yaklasimiyla şimdiki arasında üç arşın fark var

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2020, 12:30:04 »
kimsenin adami filan değilim saçımın doktoru sitesinden birşeyler bulamadığım için geldim buraya gayette güzel bir giriş yaptım efendice belkide siz miraclenin adamisininiz bana böyle bir atıfta bulunmanız ona bağlı olduğunuzu gösterir. Orada verilen vaadlerden haberiniz yok herhalde.
Ahahah çok iyidi🤣
Dinodin sitenin kadrolu üfürükçüsü🤣Aksi yazmamış siteyi ve moderatörü severiz latife de bulunmuş.
Kel 123 var denk gelirsen o da Baltalı İlah😉
Sloccer var denk gelirsen herşeyi bilen şaman büyücüsü🤣
Bir kaç dost var işin erbabı, umarım sorunlara çözüm olacak faydalı bilgiler edinirsin bizler de yararlanırız, Hoşgeldin dostum👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2020, 12:35:49 »
Sitedeki kişilere ders verebilir.Profesörler ayrı konu o kadar abartmaya gerek yok lakin önemli olan bilmek değil bilgiyi kullanabilmek.Buradaki en bilgisiz arkadaşın kullandığı ilaçlarla onun sunduğu etkenler arasında etki olarak fark yok.Bir arkadaşım uzun süre cell losyon kullandı saçlı derisi mahvoldu kepeklendi.Ben bilgiye saygı duyarım lakin tavırları vs hiç hoş değil.Bilhassa ürün almak dışında yazdığında cevap bile vermiyor ya da gecistiriyor.Siteyi ilk actigindaki yaklasimiyla şimdiki arasında üç arşın fark var
Bilemeyeceğim artık. Ama kullanılan etken değil asıl olay, Cell losyonun içinde ki ciltte geçirmesini sağlayan bir etkenden dolayı mahvolmuştur orasını bilemem.

Şimdi üyesi olduğum forumu da çok fazla gömmek istemiyorum ama çoğu kişinin medikal tedaviden anladığı finasterid yutmak. Ben bu forum da mem haricinde olayın derinliklerine inip saç dökülmesini anlamaya çalışanı pek görmedim, genelde herkes hap içiyim kurtulayım kafasında. Miracle ye gelince tavırlarını bende beğenmiyorum,  evet yoruldu çok gelişme kaydetti ama şu anda gelen geçene minoxil öneren doktordan pek farkı yok.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2020, 12:45:55 »
Bilemeyeceğim artık. Ama kullanılan etken değil asıl olay, Cell losyonun içinde ki ciltte geçirmesini sağlayan bir etkenden dolayı mahvolmuştur orasını bilemem.

Şimdi üyesi olduğum forumu da çok fazla gömmek istemiyorum ama çoğu kişinin medikal tedaviden anladığı finasterid yutmak. Ben bu forum da mem haricinde olayın derinliklerine inip saç dökülmesini anlamaya çalışanı pek görmedim, genelde herkes hap içiyim kurtulayım kafasında. Miracle ye gelince tavırlarını bende beğenmiyorum,  evet yoruldu çok gelişme kaydetti ama şu anda gelen geçene minoxil öneren doktordan pek farkı yok.
Fin ve minox...doğru yazmışsın..
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Ağustos 2020, 12:47:29 »

Bir de beni hariç tutabilirsin sevgili kardeşim :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #20 : 03 Ağustos 2020, 15:48:43 »
E yaz bakalım, saç dökülme sürecin ne zaman başladı neler yaptın ne durumdaydı ne duruma geldi ... yeni bir konuyla paylaş, insanlar düşüncelerini seninle paylaşacaktır.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2020, 14:58:19 »
Forumda mesaj onayı nedir ya. Mesajı yazacan sonra sürekli kontrol edecen onaylanmış mı diye :D Eğer olumsuz birşey yazarsan hemen silinir falan böyle forum mu olur?

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2020, 16:59:08 »
Olumsuz eleştirileri yayımlamamak da ne demek. Buradaki eleştirileri görseler oturup ağlarlar demek :)
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Cansever4364

• Full Member
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2020, 20:30:14 »
Ben de girdim baktım bir çok bilgi 2016 dan kalma yeni bir şey göremedim yoksa bnmi yanlış gördüm orda😅

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2020, 00:45:43 »
Olumsuz eleştirileri yayımlamamak da ne demek. Buradaki eleştirileri görseler oturup ağlarlar demek :)
Şu anda forum ilk açıldığı vizyonundan çok uzak. İlk açıldğında bir siteyi eleştiriyorlardı gönderilerimiz siliniyor diye. Şimdide tam tersi durum söz konusu şeffaf değil orası. Kendi yaptığı ürünlere kesinlikle olumsuz eleştiri kabul etmiyor. Kaç defa cell ( 7 ay kullanmış biri siteyi girip bakabilirsiniz bana hak vericeksiniz ).den fayda çok az gören birine yaptığım şu yorum yayımlanmadı " çok az etki etmiş size başka şeylerde eklemek lazım" yayımlanmamış. Tamamen ticarete dökmüş bu işi diye düşünüyorum.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2020, 01:13:11 »
Şu anda forum ilk açıldığı vizyonundan çok uzak. İlk açıldğında bir siteyi eleştiriyorlardı gönderilerimiz siliniyor diye. Şimdide tam tersi durum söz konusu şeffaf değil orası. Kendi yaptığı ürünlere kesinlikle olumsuz eleştiri kabul etmiyor. Kaç defa cell ( 7 ay kullanmış biri siteyi girip bakabilirsiniz bana hak vericeksiniz ).den fayda çok az gören birine yaptığım şu yorum yayımlanmadı " çok az etki etmiş size başka şeylerde eklemek lazım" yayımlanmamış. Tamamen ticarete dökmüş bu işi diye düşünüyorum.
O sitenin bazı konuları saç dökülmesini anlamamda bana çok yardımcı oldu. Ama şimdi Miracle bile kendisiyle çelişiyor. Eskiden şöyle diyordu "Eğer saçlı deri kondisyonunu iyi tutarsanız kullandığınız etken ömür boyu aynı etkiyi gösterir". Sonra bir kaç tane konu açılmış sanırım miracle nin saç dökülmesini güya çözmeye yaklaştığıyla ilgili. Yıl 2020 hala bir şey yok, yaptığı losyonlar içerisinde en etkili olan Miracle Losyon ile min-dut( Ne kadar kendi losylonları sayılırsa) onlarda zaten bilinen şeyler.Kaldı ki Repicell,Samumed yapamıyor sen mi yapacaksın ?
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2020, 01:43:04 »
O sitenin bazı konuları saç dökülmesini anlamamda bana çok yardımcı oldu. Ama şimdi Miracle bile kendisiyle çelişiyor. Eskiden şöyle diyordu "Eğer saçlı deri kondisyonunu iyi tutarsanız kullandığınız etken ömür boyu aynı etkiyi gösterir". Sonra bir kaç tane konu açılmış sanırım miracle nin saç dökülmesini güya çözmeye yaklaştığıyla ilgili. Yıl 2020 hala bir şey yok, yaptığı losyonlar içerisinde en etkili olan Miracle Losyon ile min-dut( Ne kadar kendi losylonları sayılırsa) onlarda zaten bilinen şeyler.Kaldı ki Repicell,Samumed yapamıyor sen mi yapacaksın ?
Güven konusunda birçok kişi siteden ayrıldı zaten başta adminler kazakcemil sonra invinciple lahmacun... Açıklama yapmaktan kaçınıyor artık peptidten ne umutlarla açtı konuyu şimdi konuyu kitleyip paylaştıklarının 2 sayfasında tutuyor. Tepki çekmemek için en son bir süre sonra paylaşım yapacağım dediği andan itibaren 1.5 yıl geçmiş ölme eşşeğim ölme. Aylık 400-600 lira harcıyor neredeyse kafasındaki saçlara ama hala ortada birşey yok. Olamayacakta zaten.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2020, 01:46:27 »
Güven konusunda birçok kişi siteden ayrıldı zaten başta adminler kazakcemil sonra invinciple lahmacun... Açıklama yapmaktan kaçınıyor artık peptidten ne umutlarla açtı konuyu şimdi konuyu kitleyip paylaştıklarının 2 sayfasında tutuyor. Tepki çekmemek için en son bir süre sonra paylaşım yapacağım dediği andan itibaren 1.5 yıl geçmiş ölme eşşeğim ölme. Aylık 400-600 lira harcıyor neredeyse kafasındaki saçlara ama hala ortada birşey yok. Olamayacakta zaten.
Önce invicible gitti sonra kazakcemjlde açıklama dahi yapmadılar belki de yayımlanmadi bilemiyorum keşke burada görseler de aciklasalar sebebini
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

AYAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2020, 12:26:06 »
Önce invicible gitti sonra kazakcemjlde açıklama dahi yapmadılar belki de yayımlanmadi bilemiyorum keşke burada görseler de aciklasalar sebebini
muhtemelen kazakcemil baktı yalan dolan dönüyor forumda onun için ayrıldı. Çünkü kazakcemil öyle biri değildi açıklamalarından tutumlarinda çok iyi biri olduğu açıkça belli oluyordu.

Rüzgar0707

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2020, 13:22:58 »
Hocam peptit nedir? Bir kaç yerde daha görmüştüm.

Facebook Twitter Instagram