hocam mavi serum da aynı etkiyi yapıyor mınox la bı fark ıyok denedım ama benden once kullanıp 1 2 ay bulundugu bölge itibariyle ara veren kişi ile konuştum saçlar geri gitmiş dımdızlak derken ortada hafif kaldı sağı solu orta tepe açıldı
forumda şöyle bi zihniyet var, finansterid ve muadili ilaçlar olmadan bu iş olmaz. Ben ekim yaptırdım 4 gün önce ilaçları kesinlikle kullanmayacağımı belirttim ve sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi herkese yorum yapan insanlar beni göz ardı etti. Kulaktan duyma bilgiler yerine uzman doktora sorsanız veya detaylı araştırsanız özellikle bizim gibi genç arkadaşlar için ilaçların kimyasal ve ciddi yan etkileri olduğunu görürsünüz.
Finansterid, xpecia ve minoxil den uzak dur. Yan etkileri ve ömür boyu bağımlılıkları var, hormonal yapıyı bozan şeyler. Solgar MV2000, biotin, kerozan 5x5, D vitamini, omega 3 bol proteinli ve vitaminli bi diyet ve keçi boynuzu pekmezi ( yoğurda katıp yiyebilirsin ) yeşil çay. Bunları tüket derim. erken yaşta sertleşme sorunu yaşayan bu ilaç türlerinden dolayı bi saç ekimi parasını ğroloğa yatıran var
benim diceklerim bu kadar kardeşim bundan ne fayda görürürüm ne zarar sadece sana size deneyimlerimi ve olanı biteni anlatmaya da çalıştım ömür boyu kullanırım dersen bi döngüde gidicem ben devam et sana kalmış ki minox unda ayrıca kalp e bile yan etkisi var ileriki yaşlarda ona bile sorun yaratabilir benım düşüncelerımı tınlamazsın hakkındır sonuna kadar da kendi deneyimin var ben deneyimim ve sonucunu yaşadıklarımı paylaştım umaırm sen ömür boyu mınox la mutlu olursun he keşke bende olabilseydim kullanırdım AMA OLAMADIM olay bu
Eyvallah çok sağol düşüncelerini paylaştığın için.Bu arada Nw kactin hocam Ekim konun yok sanırım.