Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim ben uzun zamandır kullaniyorum.Bende isteksizlik olmuyor olan da var kişiden kişiye değişir senin yaşın henüz genç ergenlik bitimi ve sakal çıkışı devam ediyor olabilir fakat bu dökülme 2 seneye seni kel bırakır o yüzden finas kullan
Peki bu ilacı nerden alacağım ve de 1/4 1/5 ne demek oluyor yani ilacın 5te1 ini mi kırıp içiyoruz yoksa oranlı olarakmi satılıyor bana link vs verebilirmisin yada eczanede bulabilirmiyim
Türkiye de proscar ve propecia olarak satılıyor, proscar 5 mg 32 lira civarı propecia 1 mg 200 lira civarı. Fiyat farkı neden diye soracak olursan proscar prostat için propecia saç için. Param var diyorsan propecia al. Ucuza gelsin diyorsan proscar alıp 4 e ya da 5 e bölmen lazım. 4 e bölersen 1.25 5 e bölersen 1 mg finasterid almış olursun.
Hocam proscar mi propecia mi önerirsiniz maddi durumum iyi alabilirim . Alırsam hergun mu kullanayım aynı zamanda reçetesiz alabiliyor muyum ?
Dostum fina diyorsun hoş ama cinsel isteksizlik yapıyormuş o yüzden güvenemiyorum
Kardeşim proscar al 4e bol kullan kafi paran cebine kalsın ogrencisin
Proscar propecia farkı nedir ? Öğrenciyim aile durumum iyi.o yüzden zorlamaz propecia daha etkili ise onu alabilirim
Merhaba arkadaşlar şaçlaeim gün geçtikçe seyreklesiyor ama elimi saçıma atinca 1-2 tel Max geliyor yastıkta hiç olmuyor. Banyo yaparken 40 50 tel dökülüyor normalde saçım çok gürdü arkadasimin uyarısı ile tepeden seyreldigini fakettim sonra kafayı 0 a vurdum birdaha saç sağlam çıkmadı hep seyrek ve güçsüz elimle saçımı çekersen çok kolay kopuyor kan testi yaptırdım demir vitamin B12 d tsh ferritin hepsi normal çıktı yasim 21 19 da başladı dökülme . 1 haftadir xpecia+HP biotin 10 mg+sawpoo şampuan kullanıyorum başka bir önerisi olan varmı dökülme dediğim gibi yok sadece hafif güçle çekersem kopuyor .. şimdiden teşekkürler
Dostum iyice araştır ve finas kullan en azından şans vermelisin dökülme yayıldıkça tedavi zorlaşıyor ve benim gibi uğraşır durursun toparlamaya ben daha önce başlasaydım diyorum keske.Finas bu saçı toparlar işe yararsa ve spor yapmaya özen göster.
propecia aldım bugün eczaneden yarın başlıcam ama belirli bir saat aralıgı varmı supradyn+biotin+xpecia takviyesi alıyorum aynı anda 4ünüde alıp böbrekleri yormak istemiyorum sence en etkili olduğu saat aralığı nedir ? + olarak fina içersem xpecia yi bırakayımmı ?
Doktorda tahlil yaptırıp başlarsan senin için daha iyi olur.Belirli bi saat aralığı yok sadece aynı saatte almaya özen göster. Supradyn- biotin-xpecia bu kadar takviyeye almana gerek yok.Supradyn alsan sadece yeterli olacaktır ama maddi durum iyiyse supradyn + biotin de kullanabilirsin.xpecia kullanmana gerek yok zaten dhtyi blockluyorsun yeterince propecia ile.Şampuan olarak haftada 1-2 kez Ketoral kullanabilirsin.Yanetki olarak kendini şartlandırma kafa olarak rahat ol.
Doktorda tahlil yaptırıp başlarsan senin için daha iyi olur.Belirli bi saat aralığı yok sadece aynı saatte almaya özen göster. Supradyn- biotin-xpecia bu kadar takviyeye almana gerek yok.Supradyn alsan sadece yeterli olacaktır ama maddi durum iyiyse supradyn + biotin de kullanabilirsin.xpecia kullanmana gerek yok zaten dhtyi blockluyorsun yeterince propecia ile.Şampuan olarak haftada 1-2 kez Ketoral kullanabilirsin.
Öyle yapacağım bugü kullanmaya başladım etkisini ne zaman göstermeye başlar bu arada tepedeki saçlar en ufak çekmeye dökülüyor onu farkettim baya bitmek üzere