Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 105178 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #226 : 11 Mayıs 2021, 19:19:05 »
Anladim ben ikiside ayni islev goryo sandim   birkac kez bastirip geciyorsunuz ozmaan dermastampla
Ayni islev de dermaroller zarar veriyor deriye
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Emre4333

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #227 : 11 Mayıs 2021, 20:29:33 »
Peki hocam cok teseekkur ederim cok fazla sordum :)

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #228 : 11 Mayıs 2021, 20:47:14 »
Peki hocam cok teseekkur ederim cok fazla sordum :)
Estağfurullah kardeşim ne demek sorabilirsin

Emre4333

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #229 : 12 Mayıs 2021, 01:04:06 »
Hocam ben 24 yasindayim now 3 gibiyim bana bir tavsiyeniz olurmu acaba bu yasta

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 12 Mayıs 2021, 19:34:16 »
Hocam ben 24 yasindayim now 3 gibiyim bana bir tavsiyeniz olurmu acaba bu yasta
Now3 yaşına göre fazla yani bence 18 ila 25 arasi now3 fazla 25ten sonra yavas seyirde kellesme diyebiliriz.Finastreid kullan minox kullan vs sayarım ama ne kadar etki alırsın bilemiyorum.Seker ve karbonhidratli beslenmeyi birak kardiyoya başla ve minoxu kullanacaksan dermastamp sonrasi kullan:Yani önce dermastamp sonra minox sonra tekrar dermastamp akşamda duşta saç masaj tarağı kullanabilirsin silikon olanlardan kullaniyorum ben baya koklerde kanlanma yapiyor

Emre4333

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #231 : 12 Mayıs 2021, 20:10:03 »
Hocam siz finasterdi kac yasindan beri kullandiniz  ve etkileri ne oldu sizde bir de minoxil birakinca suanki hallinden daha  kotu olucagi soyleniyor  bir dr xpeacia onerirmisiniz 

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 12 Mayıs 2021, 20:26:48 »
Hocam siz finasterdi kac yasindan beri kullandiniz  ve etkileri ne oldu sizde bir de minoxil birakinca suanki hallinden daha  kotu olucagi soyleniyor  bir dr xpeacia onerirmisiniz
Xpecia önermem
24 25 civarı olması lazım ben kullandığımda kullanan yoktu tanıdığım

Emre4333

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #233 : 12 Mayıs 2021, 20:31:19 »
Yan etki olarak bir etkisi oldumu peki hocam finasteridin

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #234 : 13 Mayıs 2021, 03:31:39 »
İlla ki olmustur ama büyük yan etki ben de olmadı.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 18 Mayıs 2021, 12:46:55 »
İlla ki olmustur ama büyük yan etki ben de olmadı.

Finasteride kullanmaya devam ediyor musunuz?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 19 Mayıs 2021, 11:21:45 »
Finasteride kullanmaya devam ediyor musunuz?
Bıraktım baya oldu

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #237 : 19 Mayıs 2021, 11:26:55 »
DERMASTAMP
Bu meredi hala kullanmayanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.Canım nazik değil diyorsanız saçlı deride kanama yaparak 1 2 ay içerisinde bile saçlardaki kanlanmayı fark etmeniz mümkün
Benim methodum: DERMASTAMP'ı kullanıp üzerine minoxidil uygulayip tekrar dermastampla üzerinden gecmek 4 saat sonra dus oncesi biraz daha uzerinden gecip dusa girmek.Akabinde duşta ise saç masaj tarağı ile önce enseden öne doğru akabinde önden geriye doğru tarama ile köklerdeki kanlanmayı arttırmak.Denemenizi denemekten de ziyade bu tedaviyi tedavi listenizin vazgecilmezi yapmanızı tavsiye ediyorum.Tabi bunu yaparken sekeri ve karbonhidratı da en az sekilde tüketin.İnflomasyon manyağı olup hocam bu dermastamp işe yaramıyor ya demeyin :)

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #238 : 19 Mayıs 2021, 11:54:31 »
DERMASTAMP
Bu meredi hala kullanmayanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.Canım nazik değil diyorsanız saçlı deride kanama yaparak 1 2 ay içerisinde bile saçlardaki kanlanmayı fark etmeniz mümkün
Benim methodum: DERMASTAMP'ı kullanıp üzerine minoxidil uygulayip tekrar dermastampla üzerinden gecmek 4 saat sonra dus oncesi biraz daha uzerinden gecip dusa girmek.Akabinde duşta ise saç masaj tarağı ile önce enseden öne doğru akabinde önden geriye doğru tarama ile köklerdeki kanlanmayı arttırmak.Denemenizi denemekten de ziyade bu tedaviyi tedavi listenizin vazgecilmezi yapmanızı tavsiye ediyorum.Tabi bunu yaparken sekeri ve karbonhidratı da en az sekilde tüketin.İnflomasyon manyağı olup hocam bu dermastamp işe yaramıyor ya demeyin :)
Hocam yönteminiz saçlaralınıza iyi geliyordur ama çok sakıncalıdır haberiniz olsun tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlar için büyük sıkıntı ayrıca şiddetli baş ağrısı yapar bu yöntem

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #239 : 19 Mayıs 2021, 12:11:07 »
Hocam yönteminiz saçlaralınıza iyi geliyordur ama çok sakıncalıdır haberiniz olsun tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlar için büyük sıkıntı ayrıca şiddetli baş ağrısı yapar bu yöntem
Sevgili kardeşim bu yöntemi minoxidil kullanmaksızın da yapabilir tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlar.Sakıncalı derken yanlış algıya sebep olmanızı istemem.Dermastamp tek başına en guvenilir tedavi yöntemlerinden biridir

Facebook Twitter Instagram