Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 110940 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #150 : 17 Ocak 2021, 21:01:45 »
Kaç mg ve ne sıklıkla kullandığınızı yazabilir misiniz ?
Günlük doz 0.5 mg önemli olan 3 günde bir kullanmakta değil Tip1 dhtyi de baskıladigi için birçok sorunu beraberinde getiriyor.Vucudunuzun cesaret artışını sağlayan da bu hormon malum.Kemiklerin gücü de dahil olmak üzere birçok zararını gözlemledim.Ozelden mesajlar geldi bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız leblebi gibi yutanlar var bu ilacı minvalinde.Ben şahsi düşüncemi belirtiyorum ve bu ilacın ilerde telafisi olmayan hastalıklara vucud vereceği kanaatindeyim.Dileyen kullanır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #151 : 17 Ocak 2021, 21:02:53 »
saçlarına etkisi nasıl oldu
Finastreid ne yaptıysa 15 yıldır dutastreid de aynısını yaptı hatta shedding olayı dutastreid de daha fazla oldu.Ben finastreidden daha etkili olduğunu düşünmüyorum saç dokulmelerinde
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #152 : 17 Ocak 2021, 21:14:10 »
Günlük doz 0.5 mg önemli olan 3 günde bir kullanmakta değil Tip1 dhtyi de baskıladigi için birçok sorunu beraberinde getiriyor.Vucudunuzun cesaret artışını sağlayan da bu hormon malum.Kemiklerin gücü de dahil olmak üzere birçok zararını gözlemledim.Ozelden mesajlar geldi bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız leblebi gibi yutanlar var bu ilacı minvalinde.Ben şahsi düşüncemi belirtiyorum ve bu ilacın ilerde telafisi olmayan hastalıklara vucud vereceği kanaatindeyim.Dileyen kullanır
   Peki salvador bir sey soracagım sana senin konu sayfandan        fazla  dht blocklamak   ileride bir adam bunu bırakırsa androjenik reseptoru duyarlılıgı hassas lasırmı    daha cok dokulme yaparmı bu biraz farklı bir soru .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 17 Ocak 2021, 21:16:43 »
   Peki salvador bir sey soracagım sana senin konu sayfandan        fazla  dht blocklamak   ileride bir adam bunu bırakırsa androjenik reseptoru duyarlılıgı hassas lasırmı    daha cok dokulme yaparmı bu biraz farklı bir soru .....
Doğrusu bu bir iddia somut bir örneği yok ama nasıl ki minoxidili bırakınca korunanlar hızla dökülüyorsa aynısı olacağı kanatindeyim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 17 Ocak 2021, 21:28:04 »
Doğrusu bu bir iddia somut bir örneği yok ama nasıl ki minoxidili bırakınca korunanlar hızla dökülüyorsa aynısı olacağı kanatindeyim

5 ar inhibe edenler için değil de antiandrojenler için olduğunu düşünüyorum ben de

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 17 Ocak 2021, 21:55:25 »
 herhalde yani antiandrojeni bırakınca kotu bir dokulme bizi bekler bloker losyon kullanıp fayda gorenler bırakınca saçlar bayağı bayağı kotu oldu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 18 Ocak 2021, 11:40:32 »
Şöyle düz bir mantık yürütme yapsak yanlış olur mu? Yani, DHT blockersız saçlar daha fazla baskıya maruz kalıyor, DHT blocker desteğiyle daha az saldırıya maruz kalıyor. Ağır baskı altındayken ona karşı bir savunma gerçekleştiriyorsa mantık olarak daha dirençli olması gerekiyor. Yani destekli DHT blockerı kullanıp bırakınca daha savunmasız olur gibi. Tabii endokrinolojik bir durum bu, bilemiyorum çalışma stratejisi nasıldır. Finasteride kullanıp bırakınca daha sert dökülme olur mu bilmiyorum.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #157 : 18 Ocak 2021, 11:48:42 »
Şöyle düz bir mantık yürütme yapsak yanlış olur mu? Yani, DHT blockersız saçlar daha fazla baskıya maruz kalıyor, DHT blocker desteğiyle daha az saldırıya maruz kalıyor. Ağır baskı altındayken ona karşı bir savunma gerçekleştiriyorsa mantık olarak daha dirençli olması gerekiyor. Yani destekli DHT blockerı kullanıp bırakınca daha savunmasız olur gibi. Tabii endokrinolojik bir durum bu, bilemiyorum çalışma stratejisi nasıldır. Finasteride kullanıp bırakınca daha sert dökülme olur mu bilmiyorum.
Yani ben şu mantıkla bakıyorum senin kalende 10 askerin var karşı tarafın 20 askeri var dht blocerla karşı tarafın askerinlerini 15 e düşürüyosun (tabi kullandıgın şeye göre değişir çok güçlü bir seyle belki karşı tarafı 10 a düşüreceksin belki 5 e) ama karşı taraf hep var hiç bi zaman yenemiyosun sadece kaleyi işgal süresini uzatıyosun

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 18 Ocak 2021, 11:56:07 »
 hangi ilaç olursa olsun kullan bırak yaparsan saçlar kotuye gider hemde bayağı.dht gunluk uretilen bir hormon savasımızda gunluk
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 18 Ocak 2021, 12:07:24 »

pek böyle değil gibi , androjen reseptörünü kapatan şeyler böyle ama

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 18 Ocak 2021, 13:57:56 »
    Salvador   ve forumda  bu Ru 58841  adlı ilacı  kullanan kisiler  nasıl buluyorsunuz ilacın  bir etkinlik derecesi  nasıl    dedikleri kadar varmı  bilen kullanan arkadasların yorumlarınız alabilirmiyim ......    Ne kadar etkisini bilsemde tecrube bu iste daha onemli ben kullanmadıgım icin yorumlamanızı istiyorum .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #161 : 18 Ocak 2021, 14:14:12 »
    Salvador   ve forumda  bu Ru 58841  adlı ilacı  kullanan kisiler  nasıl buluyorsunuz ilacın  bir etkinlik derecesi  nasıl    dedikleri kadar varmı  bilen kullanan arkadasların yorumlarınız alabilirmiyim ......    Ne kadar etkisini bilsemde tecrube bu iste daha onemli ben kullanmadıgım icin yorumlamanızı istiyorum .
Hocam sen fin e mi başladın

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 18 Ocak 2021, 14:23:45 »
Kullandım tek başına etkili değil yan tedavi olarak kullanılabilir fakat,fiyat performans açısından iyi bir tedavi olduğunu düşünmüyorum

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 18 Ocak 2021, 14:30:04 »
Kullandım tek başına etkili değil yan tedavi olarak kullanılabilir fakat,fiyat performans açısından iyi bir tedavi olduğunu düşünmüyorum

ru sanki steroid kullananlarda aşırı işe yarıyor gibi . more dates more plates mükemmel ru alıcısı 3 haftada saçını topluyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 18 Ocak 2021, 15:04:32 »
Hocam sen fin e mi başladın
sorun herhade ru ya mı basladın olacaktı hayır  ..... 
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram