Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 105277 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #136 : 05 Ocak 2021, 23:52:23 »
https://www.cuimc.columbia.edu/news/studies-uncover-new-approaches-combat-hair-loss-men-and-women
Araştırmalar sonucu folikulleri uyku halinde tutan Oncostatin adlı bir maddeye rastlamislar ve bunu dinlenen saç kökleriyle yakın ilişkili bulmuşlar.Hedefleri CSf1R adlı bir reseptoru antikor ve kucuk molekül inhibitörleri ile bloke etmek ve oncostatin akışını engellemek ve saç döngüsünü yeniden başlatmak
Ayrıca bu yolla finas veya minox gibi tedavilerin verdiği yan etkilerde bertaraf edilmiş olacak.
Başka bir araştırma grubu ise bir tabakta kıl folikulu üretmeyi başarmış

Geçen seneye ait bir haber.Kim bilir belki 2030  bile gelmeden kellik büyük ölçekte hayatımızdan çıkacak.Mekanizmayi etkileyen oncostatin olayını araştıracağım.Dhtnin saç folikullerini incelttigine dair tezi belki de maddenin mekanizmada ki aktif rolü ile curutecek ve folikullere darbe vuran dhtnin sisteme karisarak saça verdiği tahribat engellenecek ve uyuyan kıl folikulleri derin uykularından kalkıp rüzgarda savrulacak :) Arastirmalarimin nihai neticesinde bu işi çözup siteyi saçlandirirsam bu bana yeter de artar bile :) ilerleyen günlerde kaldığım yerden devam edeceğim.Sorusu olan veyahut yeni bir gelişme eklemek isteyen ekleyebilir       
Salvador  gercekten diyebilirimki cok bilgili bir insansın  ve  dusuncelerini okurken  beyin olarak  cok zeki bir insan goruyorum  senin yazdıklarını okumak guzel bu dusunceleri paylasan kisiye  tesekkur etmek istedim cunku gercekten hintell ve sen ayrı bir dunya gibisiniz okumakla sizin bakıs acınızı kazanmak bitmeyen bir lutuf bence...........
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 06 Ocak 2021, 09:48:08 »
https://www.cuimc.columbia.edu/news/studies-uncover-new-approaches-combat-hair-loss-men-and-women
Araştırmalar sonucu folikulleri uyku halinde tutan Oncostatin adlı bir maddeye rastlamislar ve bunu dinlenen saç kökleriyle yakın ilişkili bulmuşlar.Hedefleri CSf1R adlı bir reseptoru antikor ve kucuk molekül inhibitörleri ile bloke etmek ve oncostatin akışını engellemek ve saç döngüsünü yeniden başlatmak
Ayrıca bu yolla finas veya minox gibi tedavilerin verdiği yan etkilerde bertaraf edilmiş olacak.
Başka bir araştırma grubu ise bir tabakta kıl folikulu üretmeyi başarmış

Geçen seneye ait bir haber.Kim bilir belki 2030  bile gelmeden kellik büyük ölçekte hayatımızdan çıkacak.Mekanizmayi etkileyen oncostatin olayını araştıracağım.Dhtnin saç folikullerini incelttigine dair tezi belki de maddenin mekanizmada ki aktif rolü ile curutecek ve folikullere darbe vuran dhtnin sisteme karisarak saça verdiği tahribat engellenecek ve uyuyan kıl folikulleri derin uykularından kalkıp rüzgarda savrulacak :) Arastirmalarimin nihai neticesinde bu işi çözup siteyi saçlandirirsam bu bana yeter de artar bile :) ilerleyen günlerde kaldığım yerden devam edeceğim.Sorusu olan veyahut yeni bir gelişme eklemek isteyen ekleyebilir       
Salvador  gercekten diyebilirimki cok bilgili bir insansın  ve  dusuncelerini okurken  beyin olarak  cok zeki bir insan goruyorum  senin yazdıklarını okumak guzel bu dusunceleri paylasan kisiye  tesekkur etmek istedim cunku gercekten hintell ve sen ayrı bir dunya gibisiniz okumakla sizin bakıs acınızı kazanmak bitmeyen bir lutuf bence...........
Estağfurullah faydali olabiliyorsak ne mutlu...Uzun zamandır iş yogunlugum dolayisiyla herhangi bir araştırma yapamıyorum lakin bu haftasonu içerisinde güncel gelişmelere bakacağım.Oncostantin maddesini lokal anlamda inhibe etmenin yollarını da araştıracağım.Tabiki böyle bir yol bulduğumda ilk denek yine ben olacağım.Eski çağlardan beri bilim deneme yanılma yoluyla bir yerlere gelebildi ve hala da aynı şekilde ilerliyor.Aslinda bilmekte böyle çaba gayret olmaksızın armut piş ağzıma düş olmuyor maalesef.Kafa yormak,efor sarf etmek gerekiyor.Son dönemde bu konularda bilmek uğruna pek caba sarf ettiğim söylenemez.Diger bir konuya değinecek olursak maalesef pandemi dolayısıyla saç dökülmesine karşın ilaç geliştiren sirektler çok suskun.Gerçi şöyle bir durum da var saç dökülmesine kesin bir çözüm bulunsa dahi bunu bizimle asla paylaşmayacaklar.Cok büyük para akışının olduğu devasa bir sektör.Gecici çözümlerle hem parayı somuruyorlar hem de insanları bu tedavilere mahkum ediyorlar.Umarim ilerde reseptör,gen tedavisi veyahut saç klonlama tedavisi gibi daha spesifik ve sonuca yönelik tedaviler çıkar ve biz bu tedavileri görürüz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 06 Ocak 2021, 16:47:46 »
Özelden saç dokulmesine dair çok soru alıyorum.Burada birçok hususu açıklamış olmakla beraber.Gunluk şu besinlerin tüketilmesinin cilt ve saç için çok yararlı olduğu kanaatindeyim
Bir avuç kavrulmamis kabak çekirdeği
Üç beş adet kavrulmamis fındık
5 10 adet tuzsuz badem
Bir incir ve bir kayısı kurusu
Bir miktar üzüm kurusu
Bunları düzenli ve günlük tukettiginizde tedavilerinize ek olarak sinerjik bir etki yaratacaktır.İlaveten cilde de faydalari olacaktır.
Saç tedavilerinde ise ayarlanabilir dermastamp kullanabilirsiniz
Bepanthen,e vitamini,d vitamini ve çinko karışımını karıştırıp dermapen kullanimi sonrası saçlı deriye yedirmeniz halinde saçınızda yoğunluk artışı bir zaman sonra olacaktır.Aslinda tedaviler konusunda mühim nokta olan kişiye özel tedavidir ve bunu net bulmanın yolu deneme yanılmadir.Dht blockerlarinda kimi insanda muazzam ise yarayıp kimisinde bir vellus kılı bile terminal hale getirmemektedir.Maddi durumunuz el verdiği ölçüde tedavi skalanızı genişletmenizi öneriyorum.Uzun zamandır bir şeyler yazıp karalamiyordum yine konuya dair sorular olması halinde müsait olduğum sürece yardımcı olacağım.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 15 Ocak 2021, 18:43:43 »
Tedavimden DHT blockerlari çıkarıp iyi bir mezoterapi karışımına başladım aylık rutin olarak yaptırıyorum ek olarak köpük minoxidil kullanmaktayım.Saçlarimda hacim artışını gözlemlemeye başladım.Mezoterapiyi sürekli yaptırabilecek kadar maddi durumu olan herkes iyi bir mezoterapi kokteyliyle efektif sonuçlar alabilir.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 16 Ocak 2021, 12:43:40 »
Tedavimden DHT blockerlari çıkarıp iyi bir mezoterapi karışımına başladım aylık rutin olarak yaptırıyorum ek olarak köpük minoxidil kullanmaktayım.Saçlarimda hacim artışını gözlemlemeye başladım.Mezoterapiyi sürekli yaptırabilecek kadar maddi durumu olan herkes iyi bir mezoterapi kokteyliyle efektif sonuçlar alabilir.

Nerede ve ne kadara yaptırıyorsunuz?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 17 Ocak 2021, 18:25:26 »
Nerede ve ne kadara yaptırıyorsunuz?
Doktor bir arkadaşım var o sipariş ediyor.Onceden dermatologum vardı onu bıraktım, doktor arkadaşım sipariş ediyor içeriğini sorarım bir dahaki seansta

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 17 Ocak 2021, 18:27:47 »
 bende 19 sene olmuş mezoterapi yaptırıom 3 ayda bir gidiom senelerdir dr oyle dedi.mezoterapi genel saçın seyrek inceyse besler fayda gorursun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 17 Ocak 2021, 19:37:33 »
Beyin ve bağırsak adlı bir kitabı yazarın diğer kitaplarının da olduğu 4'lu bir setle bir siteden satın aldım.Karbonhidrata baya karşı bu yazar kitabı okuyup izlenimlerimi yazacağım beğenirsem tavsiye olarak burada linkle beraber paylaşırım

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #144 : 17 Ocak 2021, 19:42:34 »
Beyin ve bağırsak adlı bir kitabı yazarın diğer kitaplarının da olduğu 4'lu bir setle bir siteden satın aldım.Karbonhidrata baya karşı bu yazar kitabı okuyup izlenimlerimi yazacağım beğenirsem tavsiye olarak burada linkle beraber paylaşırım
salvador ozellikle bu bagırsak konusunda   bizi bilgilendirmeni  isterim okuduktan sonra   .... paylasımlar bekliyoruz
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 17 Ocak 2021, 19:46:31 »
Doktor bir arkadaşım var o sipariş ediyor.Onceden dermatologum vardı onu bıraktım, doktor arkadaşım sipariş ediyor içeriğini sorarım bir dahaki seansta

Teşekkür ederim hocam, fiyatı uygun olursa belki ben de yaptırabilirim.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 17 Ocak 2021, 20:31:44 »
Benim arkadaşımla hukukum olduğu için benden sadece ham madde parası alıyor fakat bu arkadaşım dermatolog değil.İyi bir mezoterapi kokteyli yapan doktor bulmanızı öneririm biraz araştırma yapmak gerekiyor.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 17 Ocak 2021, 20:34:15 »
Dutastreid kullanımına ilişkin bir güncelleme yapmak istiyorum 3 ay kadar ben de kullandım yan etkisi kesinlikle finastreidden fazla ve sadece olaya cinsellik olarak bakmamak gerek ilerde prostat kanserini de tetikleyebilir.Bu yüzden dutastreid'i kesinlikle önermiyorum kel kalacağınizi da bilseniz kullanmayın.Etkisi kişiden kişiye değişir demek yerine yaşlılık diye bir gerçeğin oldugunu ve başka bir bedende yaşama şansımız olmadığını hatırlayın.Gunde bir mg finastreid,minoxidil,pgd2 inhibitörleri ve mezoterapi kokteylleriyle elinizden geldiği kadar süreci geciktirip Ekim ile belli bir seviyeye ulaşabilirsiniz.

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #148 : 17 Ocak 2021, 20:57:56 »
Dutastreid kullanımına ilişkin bir güncelleme yapmak istiyorum 3 ay kadar ben de kullandım yan etkisi kesinlikle finastreidden fazla ve sadece olaya cinsellik olarak bakmamak gerek ilerde prostat kanserini de tetikleyebilir.Bu yüzden dutastreid'i kesinlikle önermiyorum kel kalacağınizi da bilseniz kullanmayın.Etkisi kişiden kişiye değişir demek yerine yaşlılık diye bir gerçeğin oldugunu ve başka bir bedende yaşama şansımız olmadığını hatırlayın.Gunde bir mg finastreid,minoxidil,pgd2 inhibitörleri ve mezoterapi kokteylleriyle elinizden geldiği kadar süreci geciktirip Ekim ile belli bir seviyeye ulaşabilirsiniz.
Kaç mg ve ne sıklıkla kullandığınızı yazabilir misiniz ?
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 17 Ocak 2021, 21:00:18 »

saçlarına etkisi nasıl oldu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram