Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 105264 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #120 : 25 Ekim 2020, 11:29:30 »
Avustralyada çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla oral minoxidile başlamaya karar verdim bugün forumda bir üyenin paylaşıma rast geldim kendisine sordum sağolsun bana da getirtebilecegini söyledi fakat Y.disinda ikamet eden arkadaşım olduğundan onun vasıtasıyla getirme kararı aldım Aralık ayında başlayacağım arkadaşımın gelmesi o zamanı bulacak çünkü mevcut tedavi prosedürüm olduğu için kargo vs uğraşmak istemiyorum açıkçası gelişmeleri yazarım basladiktan sonra

Kalp çarpıntısı vs yaparsa kes dostum

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 25 Ekim 2020, 11:50:17 »
Kalp çarpıntısı vs yaparsa kes dostum
2.5 veyahut 5 mg ile başlayacağım.Kalp çarpıntısı yaparsa anında keserim tabiki riske giremem
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 08 Kasım 2020, 03:21:09 »

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #123 : 09 Kasım 2020, 14:52:43 »
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 09 Kasım 2020, 18:17:30 »
İyide burada ki durum farklı değil mi ? Sadece loniten bunu yapamaz.
Yapabilir günde 10 mg kullanan bir arkadaş var bu sitede.Piyango vurabilir belli olmaz karışan ilacın etken maddesi minoxidil sonucta

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 19 Kasım 2020, 13:02:35 »
Mevcut birçok tedavi bu konuda var.Dileyen okuyabilir onun dışında forumdaki herhangi bir konuda bu konu dışında veya açmış olduğum konular dışında herhangi bir görüş, düşünce ve eleştiri sunmayacağım.Konu sabit yeni gelen üyeler de buradan okuyabilirler özel mesajlara Hintell hariç cevap vermiyorum artık.Forumda üslup sorunu olan kişi sayısı çoğaldı,kimseyle gerginlik yaşamak istemiyorum bu yüzden buraya dileyen yeni tedavilerle ilgili gelişmeleri yazabilir.Ben de haberdar olmuş olurum

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 19 Kasım 2020, 21:35:53 »
ne oldu reis neye sinirlendin böyle

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 19 Kasım 2020, 22:18:27 »
ne oldu reis neye sinirlendin böyle
Valla kardeşim sinirlenecek kişi ve olay çok.Ben de biraz depresiflikte var o yüzden böyle bir karar aldim

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 20 Kasım 2020, 19:56:07 »
Valla kardeşim sinirlenecek kişi ve olay çok.Ben de biraz depresiflikte var o yüzden böyle bir karar aldim

anladım konu sabit zaten senin de dediğin gibi, başka konularda var ama insanlar özel ilgi istiyor bazen yapıcak bir şey yok :D

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 20 Kasım 2020, 20:16:06 »
anladım konu sabit zaten senin de dediğin gibi, başka konularda var ama insanlar özel ilgi istiyor bazen yapıcak bir şey yok :D
Eyvallah,olay yardım mevzusu değil daha çok üslubuna dikkat etmeyen arkadaşlarla muhatap olmamak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 23 Kasım 2020, 11:57:59 »
Bence devam etmelisin seni seviyoruz.

Konundan faydalanan çok insan var onları düşün
Global Moderator

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #131 : 23 Kasım 2020, 15:05:02 »
Salvador abi merhaba, benim yaşım 17 olduğu için anti androjen olarak sadece ketokonazol şampuan kullanıyorum bu şampuanında saçı kurutma gibi bir yan etkisi var sanırım, bunu haftalık zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi yağlarla saçıma maske yaparak azaltabilir miyim, Hiç tecrübeniz var mı bu konuda ?
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 23 Kasım 2020, 16:30:20 »
Salvador abi merhaba, benim yaşım 17 olduğu için anti androjen olarak sadece ketokonazol şampuan kullanıyorum bu şampuanında saçı kurutma gibi bir yan etkisi var sanırım, bunu haftalık zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi yağlarla saçıma maske yaparak azaltabilir miyim, Hiç tecrübeniz var mı bu konuda ?
Kullanma antiandrojen doğru yol izliyorsun saçını kimyasal olmayan nemlendiricilerle nemlendir o konuda pek deneyimim yok.Fakat zeytinyagi önermiyorum testesteron yağları tabiri caizse seviyor ve dökülmeyi artırabiliyor.Ketakonozolu haftada 1 kez kullanmani öneririm,dökülme agresif mi

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #133 : 23 Kasım 2020, 20:07:38 »
Kullanma antiandrojen doğru yol izliyorsun saçını kimyasal olmayan nemlendiricilerle nemlendir o konuda pek deneyimim yok.Fakat zeytinyagi önermiyorum testesteron yağları tabiri caizse seviyor ve dökülmeyi artırabiliyor.Ketakonozolu haftada 1 kez kullanmani öneririm,dökülme agresif mi
Açılma yok ama inceliyor, teşekkür ederim bilgi için. Ketokonazol zayıf bir anti androjen olduğu için hafta da bir çok az geldi bana fazla kullanıp yan etkileri içinde bakım yapmak istiyorum.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 23 Kasım 2020, 21:40:16 »
Bence devam etmelisin seni seviyoruz.

Konundan faydalanan çok insan var onları düşün
Eyvallah dostum bilmukabele,zaten seninle bu konuyu istişare etmiştik bu konu üzerinden soruları cevaplandiracagim yine.

Facebook Twitter Instagram