Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 105263 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #105 : 02 Ekim 2020, 23:29:55 »
Avustralyada çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla oral minoxidile başlamaya karar verdim bugün forumda bir üyenin paylaşıma rast geldim kendisine sordum sağolsun bana da getirtebilecegini söyledi fakat Y.disinda ikamet eden arkadaşım olduğundan onun vasıtasıyla getirme kararı aldım Aralık ayında başlayacağım arkadaşımın gelmesi o zamanı bulacak çünkü mevcut tedavi prosedürüm olduğu için kargo vs uğraşmak istemiyorum açıkçası gelişmeleri yazarım basladiktan sonra

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #106 : 03 Ekim 2020, 13:53:04 »
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız phh’den Robu biliyorsunuzdur onun oral minoxidil blogundan bir tablo koyayım bende buraya siz kaç mg kullanacaksınız .
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 03 Ekim 2020, 13:57:36 »
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız phh’den Robu biliyorsunuzdur onun oral minoxidil blogundan bir tablo koyayım bende buraya siz kaç mg kullanacaksınız .
2.5 veya 5 kullanacağım, inşallah teşekkür ederim
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 03 Ekim 2020, 13:57:59 »
Ayriyeten rob'u dinledim destekliyor oral minoxidili

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 03 Ekim 2020, 14:47:11 »
Ben 3.5 ayda Proscar 1/4'den yan etki görmedim ama Minoxil'den görmüştüm kısa sürede. Sanmıyorum ama Dutas'a bile cesaret etsem bu oral Minoxil'e cesaret edemem :D Hem bu uzun süreli kullanıma uygun mu ki?

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 03 Ekim 2020, 21:49:45 »
5 gün finas 2 gün dutas yapıcam yalnız dutas ları sadece haftasonu değil de 3 günde bir kullanıcam bugün kullandım mesela bir sonrakini çarşamba kullanırım salvador hocam sence iyi olmaz mı bu şekilde?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 03 Ekim 2020, 22:00:10 »
5 gün finas 2 gün dutas yapıcam yalnız dutas ları sadece haftasonu değil de 3 günde bir kullanıcam bugün kullandım mesela bir sonrakini çarşamba kullanırım salvador hocam sence iyi olmaz mı bu şekilde?
Ben o kombini bıraktım öyle de kullanılabilir dutasin günde bir olacak şekilde 1 ve 2 senelik kullanımlarında etkisi çok büyük zaten bu benim oral minoxidille beraber son tedavi prosedürüm olacak oral minoxla ivme kazanmam halinde 2 sene içinde eğer hala yaşıyor olur isek saca ilişkin tüm tedavileri bırakacağım ondan sonra dokulmelerin çok şiddetli devam edeceği kanaatinde değilim baktım gidenler veda edenler çok olursa Ekim ile toparlarim diye düşünüyorum.Senelerdir kullandığım için vücudu daha fazla yormak istemiyorum beni baya kurtardı bu tedaviler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 07 Ekim 2020, 14:28:41 »
İnsülin ignelemesi
Biliyorsunuz prp diye bir tedavi var hem pahalı hem yararlı fakat yararı fiyatına denk değil yani günlük hayatta çokça duyduğumuz şekliyle fiyat performans ürünü değil maalesef.İgneleme ise benim nazarımda fakir prpsidir peki neden böyle diyorum?Biliyorsunuz prp de kandaki growth yani büyüme faktörleri santrifüje işlemleriyle yogunlastirilip koldan alınan kan işlemden geçirilerek mikroigneler yardımıyla yeniden scalpa enjekte edilmekte ve saçta bir nevi doping etkisi yaratilmakta eğer uygun bir tedavi olsaydı prp ayda 4 defa yapılıp sürece baya katkısı oldurulabilirdi fakat maalesef hem kitler hem işçilik fiyatı derken bugün en ucuz prp 550 liraya bulunabiliyor ki bu birçok insanın keyfi çöpe atabilecegi bir para değil maalesef doktorlarımız da bu konuda hipokrat yeminini atlarcasina hareket edip prp çok mu yararlı diyen gariban kel adayına evet evet 3 aya bir 6 seans yapıyoruz saçlar kuvvetleniyor ve baya gidiyor arada bunu tekrarlayarak saçı koruyoruz diye telkin ediyorlar ve sonuç hep hüsran oluyor.İste bu noktada karşımıza insülin ignelemesi çıkıyor insülin ignesiyle kafanızda mikroigneleme yaparak scalpta küçük yaralanmalara yol açtığımızda o bölgede kanlanma olacak akabinde tamir ve growth faktörleri o bölgeye akın edecek ve bir nevi prp etkisi o bölgede yaratılmış olacaktır.İnsulin hem ince iğneye sahip olması hem de bircok kıl köküne temas edebilmesi ve saça iğneleme esnasında takılmaması hasebiyle uygun makul bir çözüm kısacası tam bir fiyat performans ürünü.Sacinizi doğru bir sekilde ignelediginizde yan ve ense saçlardaki canlanmayi bile hissedeceksiniz tıpkı prp sonrası olduğu gibi ben 2 günde bir insülin ignelemesi yapılması gerektiğini düşünüyorum bunu yaparken kan pihtilari oluşması çok önemli sonrasında duş alıp o kan pıhtılaşmalarini temizlemekte gerekiyor.Bazen özelden ignelemeye ilişkin sorular geliyor bunlara binaen bir bilgilendirme olmasi için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim
Önce sağlıkla sonra saçla kalın

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 20 Ekim 2020, 01:15:22 »
Dutastreid
Bilenler bilir dutastreide başlamıştım bir süredir ozelden de soru geliyor yan etki olarak spermde azalma gördüm ve bugün fark ettim bacağımda küçük bir bölgede kıllar gucsuzlesmis saçkıran mi desem kıl dökülmesi mi desem buna benzer bir şey olmuş bu yüzden dutastreid'i bırakma kararı aldım sitede kullanimina devam eden arkadaşlar azami üç güne bir kullanın ya da hiç bulaşmayın finasla devam edin finasa rağmen bir saç dokuluyorsa mevcut hiçbir tedavi o saçı kurtarmaz.Ayriyeten bir takım yağlar onermistim onları da artık önermiyorum sebebi de son okuduğum makalede bu sürülen yağları testesteron hormonunun tabiri caizse çok sevdiği yani o yağların dökülmeyi daha da artırabileceğine ilişkin bir yazıydı.Önerim finastreid kullanmanız en fazla bunun dışındaki her şey gereksiz saç için değmez Ekime müsait iseniz finasla destekleyip Ekim yaptırın şayet Ekim yapılacak saciniz yoksa da durumunuz varsa protez takin.Zahmetli bakımı vs var ama iyi bir protez alırsanız senede 2 kez degisseniz bile baya hoş bir görüntü elde edersiniz

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 20 Ekim 2020, 09:20:58 »
hocam nicki niye değiştin salvador iyiydi.

ben cumartesi-çarşamba dutas

kalan diğer günler 4/1 finas içiyorum, ya mevsimsel olarak azmıştı dökülme ya da dutas ı eklediğimden bilemiyorum dökülme de ciddi azalma yaşıyorum son günlerde. dutas eklemeden önce yıkamadan önce musluğa saçları uzun uzun taradığımda 25-30 tel dökülürken şimdi 10 tellere kadar düştü.

finas ın 91. günündeyim bu arada, dutas ı yazmadım ama başlayalı.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 20 Ekim 2020, 10:46:06 »
hocam nicki niye değiştin salvador iyiydi.

ben cumartesi-çarşamba dutas

kalan diğer günler 4/1 finas içiyorum, ya mevsimsel olarak azmıştı dökülme ya da dutas ı eklediğimden bilemiyorum dökülme de ciddi azalma yaşıyorum son günlerde. dutas eklemeden önce yıkamadan önce musluğa saçları uzun uzun taradığımda 25-30 tel dökülürken şimdi 10 tellere kadar düştü.

finas ın 91. günündeyim bu arada, dutas ı yazmadım ama başlayalı.
Değişim iyidir :)
Dediğim gibi haftada 2yi geçme ne olursa olsun saçtan daha önemli şeylerde var hasta etmeye gerek yok bünyeyi.Tip 1i de baskılıyorsun karaciğeri çok yoruyor pankreasa zarar verme ihtimali de var zamanla bu yüzden tavsiyem finastreid ama yine de illa kullanacağım dersen haftada ikiyi geçmemek şartıyla olabilir

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 20 Ekim 2020, 11:52:06 »
Değişim iyidir :)
Dediğim gibi haftada 2yi geçme ne olursa olsun saçtan daha önemli şeylerde var hasta etmeye gerek yok bünyeyi.Tip 1i de baskılıyorsun karaciğeri çok yoruyor pankreasa zarar verme ihtimali de var zamanla bu yüzden tavsiyem finastreid ama yine de illa kullanacağım dersen haftada ikiyi geçmemek şartıyla olabilir

yok hocam her hafta 2 tane 2yi geçirtmiyorum, bir süre devam edicem böyle ondan sonra bırakırım belki dutas ı bakalım

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 20 Ekim 2020, 14:50:08 »
yok hocam her hafta 2 tane 2yi geçirtmiyorum, bir süre devam edicem böyle ondan sonra bırakırım belki dutas ı bakalım

Sen ekim yaptırmışın ve sonucun çok iyi olmuş. Buna rağmen fin kullanıp birde üstüne duta ne gerek var ki?

Ben de ekim yaptırabilirsem fini yine de uzun yıllar kullanmayı planlıyorum inşallah ama dutu kullanmam sanırım

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 20 Ekim 2020, 16:25:10 »
Ekim sonucun güzel fine devam et dutu bırak zaten alınan kökler donorden ve tepeyi de Fin korur bence dutastreid kullanma

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 21 Ekim 2020, 18:23:21 »
dökülme oluyor o yüzden kullanıyorum dut u, zaten 1 kutu kullanıcam bırakıcam sonra full finas

Facebook Twitter Instagram