Bunu kullanıpta Before-After koyan kaç kişi var ki fayda gördüm diyen. 1 tane örnek var mı gösterebileceğin?
Bende nasıl faydası olmadı anlamadım 10 ay falan kullanmıştım o spreyi yanında hapıyla(Hapı 5 ay falan kullandım). Yani tüyleşmiş saçları kalınlaştırmasını bekliyordum sadece çünkü kel bölge yok yeni saç çıkaracak
Bir ara senin imzanda yazan losyonu kullanacaktım sonra nedense vazgeçtim ve Proscar 1/4 başladım. Aslında tepe bölgesinde ki saçlarım kalınlaşana kadar o imzandaki ürünü kullansam iyi olurdu belki lakin uzun süreli kullanımda sıkılıp bırakırım diye düşünüyorum günde 2 kez ise
Forumda var birisi youtube da da var. Ama şimdi tek başına kullanmak zaten hangi etken olursa olsun doğru değil eğer sadece procapil kullanmış ve saçlarını kurtarmış birini bekliyorsan tabi ki öyle birisi yoktur ve her etkende olduğu gibi procapil’de de kişiden kişiye sonuçlar değişir. Buraya yabancı bir doktorun bir forumda ki yazısını alıntılıyorum.
Procapil kesinlikle saç dökülmesinde iyi bir etkiye sahiptir, ancak androgenetik alopesi yani Erkek tipi saç dökülmesi veya Kadın tipi saç dökülmesi için FDA onaylı değildir.
Procapil saça güç verecek ve doğal olarak saç dökülmesini önlemeye yardımcı olacaktır.
Hücrelerin iletişimini kolaylaştırarak ve saç dökülmesine neden olan hücreleri tutarak çalışır ve aynı zamanda saç derisindeki kan akışını artırarak saçların iyi beslenmesine yardımcı olarak incelmiş saçların kalınlaşmasına yol açar.
doku onarım mekanizmasından sorumlu olan genleri uyarır ve ayrıca anajen fazın süresini uzatır
Sonuçlarla ilgilendiğiniz için, birçok hastam Finasteride & Dermaroller kombinini kullanırken saç dökülmesini tedavi etmek için mevcut başka bir destekleyici yöntem olarak procapil’i kullandığında iyi bir sonuç aldı ancak alamayan da oldu. Piyasada Procapil'den oluşan pek çok saç serumu mevcuttur, yani bunları da kullanabilirsiniz.
Ve evet Procapil, Minoxidil'e alerjisi olan bu tür hastalar için bir ikame olarak kullanılabilir, ancak minoxidil kadar etkili bir etken olmadığı için sonuçlar kaybedilebilir bu yüzden minoxidil yerine kullanılmak yerine hastalarıma alerji sorununu çözmeye odaklanmalarını tavsiye ediyorum.
Peki kimlere procapil öneriyorum ? Mevcut güçlü bir tedavi protokolü uygulayan ve bir tane büyüme uyarıcı ile desteklemek isteyen ancak minoxidil’e ihtiyacı olmayan hastalarıma mikro iğneleme ile beraber kullanmalarını öneriyorum.