Gönderen Konu: Tedaviler  (Okunma sayısı 105161 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Tedaviler
« Yanıtla #45 : 09 Eylül 2020, 15:18:52 »
Samumed faz 2 sonuçlarında 0,015lik etkenin 0,025lik etkenden çok daha iyi sonuç aldığı gozlemlenmis wnt yolagini aktif hale getirmeyi amaçlayan bir ürün ve saçları uykudan uyandırıp yeniden filizlendirmeyi amacliyorlar.Su an faz3 çalışmalarının ortalarındalar yeni gelişmeler oldukça buradan yazacağım

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 09 Eylül 2020, 18:31:08 »
Bu kellik ilacı bulunursa bu ürünün içerisinde kafein etkeni olur mu sence?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2020, 18:52:27 »
Bu kellik ilacı bulunursa bu ürünün içerisinde kafein etkeni olur mu sence?
Hayır olmaz gereksiz detayları icermeyecektir yok biotin yok kafein.Ana etken maddesi farklı zaten
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 09 Eylül 2020, 23:15:11 »
Procapil:Minoxtan bile etki alamayıp procapilden etki beklemek sükut u hayal olur.Procapil kullanan birçok kullanıcı tanıdım memnun olup geri kazanım elde eden kimseyi tanımadım.Bence bu tip ürünlerde zaman kaybına gerek yok

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 10 Eylül 2020, 12:15:16 »
Procapil:Minoxtan bile etki alamayıp procapilden etki beklemek sükut u hayal olur.Procapil kullanan birçok kullanıcı tanıdım memnun olup geri kazanım elde eden kimseyi tanımadım.Bence bu tip ürünlerde zaman kaybına gerek yok

Ben de bir süre kullanmıştım ve fayda görmemiştim bundan. Tüyleşmiş saçlarımı kurtaramamıştı yani yeni saç çıkarmasını falan beklemedim. Ama fayda gördüm diyenler de olabiliyor
Şimdi 2.5 ayı geçti Proscar 1/4 kullanıyorum sanki hafiften canlanmalar başladı gibi bakalım hayırlısı

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 10 Eylül 2020, 19:48:51 »
Hiçbir topikal ürün minoxidil kadar etkili değil zaten bu bilinen bir gerçek ama alternatif olarakta procapil Türkiye de ki bilinen etkenlerden.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 10 Eylül 2020, 20:27:06 »
Hiçbir topikal ürün minoxidil kadar etkili değil zaten bu bilinen bir gerçek ama alternatif olarakta procapil Türkiye de ki bilinen etkenlerden.
Bence procapil para ve zaman kaybı

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 10 Eylül 2020, 20:38:31 »
Bence procapil para ve zaman kaybı
Hocam kullanıpta memnun kalanlar var hatta bu forumda da var. Bir üründen memnun kalanlar var ise o ürüne işe yaramaz diyemeyiz. Bende çok sevmiyorum ama objektif bakmalıyız.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 10 Eylül 2020, 20:44:35 »
Hocam kullanıpta memnun kalanlar var hatta bu forumda da var. Bir üründen memnun kalanlar var ise o ürüne işe yaramaz diyemeyiz. Bende çok sevmiyorum ama objektif bakmalıyız.
Placebo etkisi olduğu kanaatindeyim kullanıp saçları kalınlaşıp fayda gören ya da öncesi sonrası tek bir foto görmedim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 11 Eylül 2020, 12:40:21 »
Salvador hocam konuyu birazcık düzenleyebilir misin ? Çok fazla yeni kayıt olan kullanıcı var ve tedaviler hakkında çok bilgileri yok. İlk gönderide etkenleri kategorize ederek yazarsan eğer yeni kullanıcılar ya da tedavi arayışında olanlar için rehber olur,

Büyüme uyarıcılar

5ar inhibitörleri

Anti androjenler

Anti inflamatuvar etkenler

Growth Factor, Kök hücre ve diğer klinik tedavileri

Şeklinde.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 11 Eylül 2020, 12:45:41 »
Salvador hocam konuyu birazcık düzenleyebilir misin ? Çok fazla yeni kayıt olan kullanıcı var ve tedaviler hakkında çok bilgileri yok. İlk gönderide etkenleri kategorize ederek yazarsan eğer yeni kullanıcılar ya da tedavi arayışında olanlar için rehber olur,

Büyüme uyarıcılar

5ar inhibitörleri

Anti androjenler

Anti inflamatuvar etkenler

Growth Factor, Kök hücre ve diğer klinik tedavileri

Şeklinde.
Tavsiye için teşekkürler müsait bir zamanda duzenleyecegim hocam

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 11 Eylül 2020, 13:42:40 »

Bunu kullanıpta Before-After koyan kaç kişi var ki fayda gördüm diyen. 1 tane örnek var mı gösterebileceğin?

Bende nasıl faydası olmadı anlamadım 10 ay falan kullanmıştım o spreyi  yanında hapıyla(Hapı 5 ay falan kullandım). Yani tüyleşmiş saçları kalınlaştırmasını bekliyordum sadece çünkü kel bölge yok yeni saç çıkaracak

Bir ara senin imzanda yazan losyonu kullanacaktım sonra nedense vazgeçtim ve Proscar 1/4 başladım. Aslında tepe bölgesinde ki saçlarım kalınlaşana kadar o imzandaki ürünü kullansam iyi olurdu belki lakin uzun süreli kullanımda sıkılıp bırakırım diye düşünüyorum günde 2 kez ise

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 11 Eylül 2020, 14:26:16 »
Bunu kullanıpta Before-After koyan kaç kişi var ki fayda gördüm diyen. 1 tane örnek var mı gösterebileceğin?

Bende nasıl faydası olmadı anlamadım 10 ay falan kullanmıştım o spreyi  yanında hapıyla(Hapı 5 ay falan kullandım). Yani tüyleşmiş saçları kalınlaştırmasını bekliyordum sadece çünkü kel bölge yok yeni saç çıkaracak

Bir ara senin imzanda yazan losyonu kullanacaktım sonra nedense vazgeçtim ve Proscar 1/4 başladım. Aslında tepe bölgesinde ki saçlarım kalınlaşana kadar o imzandaki ürünü kullansam iyi olurdu belki lakin uzun süreli kullanımda sıkılıp bırakırım diye düşünüyorum günde 2 kez ise
Forumda var birisi youtube da da var. Ama şimdi tek başına kullanmak zaten hangi etken olursa olsun doğru değil eğer sadece procapil kullanmış ve saçlarını kurtarmış birini bekliyorsan tabi ki öyle birisi yoktur ve her etkende olduğu gibi procapil’de de kişiden kişiye sonuçlar değişir. Buraya yabancı bir doktorun bir forumda ki yazısını alıntılıyorum.

Procapil kesinlikle saç dökülmesinde iyi bir etkiye sahiptir, ancak androgenetik alopesi yani Erkek tipi saç dökülmesi veya Kadın tipi saç dökülmesi için FDA onaylı değildir.

Procapil saça güç verecek ve doğal olarak saç dökülmesini önlemeye yardımcı olacaktır.

Hücrelerin iletişimini kolaylaştırarak ve saç dökülmesine neden olan hücreleri tutarak çalışır ve aynı zamanda saç derisindeki kan akışını artırarak saçların iyi beslenmesine yardımcı olarak incelmiş saçların kalınlaşmasına yol açar.

doku onarım mekanizmasından sorumlu olan genleri uyarır ve ayrıca anajen fazın süresini uzatır

Sonuçlarla ilgilendiğiniz için, birçok hastam Finasteride & Dermaroller kombinini kullanırken saç dökülmesini tedavi etmek için mevcut başka bir destekleyici yöntem olarak procapil’i kullandığında iyi bir sonuç aldı ancak alamayan da oldu. Piyasada Procapil'den oluşan pek çok saç serumu mevcuttur, yani bunları da kullanabilirsiniz.

Ve evet Procapil, Minoxidil'e alerjisi olan bu tür hastalar için bir ikame olarak kullanılabilir, ancak minoxidil kadar etkili bir etken olmadığı için sonuçlar kaybedilebilir bu yüzden minoxidil yerine kullanılmak yerine hastalarıma alerji sorununu çözmeye odaklanmalarını tavsiye ediyorum.

Peki kimlere procapil öneriyorum ? Mevcut güçlü bir tedavi protokolü uygulayan ve bir tane büyüme uyarıcı ile desteklemek isteyen ancak minoxidil’e ihtiyacı olmayan hastalarıma mikro iğneleme ile beraber kullanmalarını öneriyorum.

Tedavim

Ketoral krem her gün

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #58 : 14 Eylül 2020, 14:02:48 »
Saç büyüme aşamaları:
Saç, günde yarım milimetreye kadar uzar; bu yılda yaklaşık 15-17 cm.
Saç büyümesi üç farklı aşamaya ayrılır.

5-6 yıl süren gerçek büyüme evresinde keratin hücreleri gittikçe daha halsiz hale gelir, böylece hücre bölünmesi durur ve saç uzaması durur.

Artık saç köklerinin 1 / 3'ü kalmıştır. "Saç dökülmesi" gerçekleşir. Tarama veya yıkama günde 50-100 saç telini kaybeder. Bu geçiş aşaması birkaç hafta sürer.

Saç, birkaç aylık dinlenme döneminde kış uykusuna yatar, böylece tekrar uzamaya başlar.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 14 Eylül 2020, 14:25:55 »
Saç büyüme aşamaları:
Saç, günde yarım milimetreye kadar uzar; bu yılda yaklaşık 15-17 cm.
Saç büyümesi üç farklı aşamaya ayrılır.

5-6 yıl süren gerçek büyüme evresinde keratin hücreleri gittikçe daha halsiz hale gelir, böylece hücre bölünmesi durur ve saç uzaması durur.

Artık saç köklerinin 1 / 3'ü kalmıştır. "Saç dökülmesi" gerçekleşir. Tarama veya yıkama günde 50-100 saç telini kaybeder. Bu geçiş aşaması birkaç hafta sürer.

Saç, birkaç aylık dinlenme döneminde kış uykusuna yatar, böylece tekrar uzamaya başlar.
Güzel bir bilgi. Aslında AGA’yı önlemek için bu döngüyü anlamak gerekir. Bizlerde yani AGA’lı insanlarda bu 5-6 yıl süren büyüme evresi gittikçe azalır normalde saçımın çok önemli bir bölümü büyüme evresinde olması gerekirken bu iş bizde tam tersine döner. Bizim amacımız bunu normale döndürmek.

Saçları henüz Nw1-2’lerde olan saçları henüz daha açıklıklar tam belli olmayan kişiler tedavilerden daha çok başarı elde eder. Hatta bu kişilerin bazen anti-androjen kullanmasına bile gerek kalmaz çünkü büyüme döngüsü çok bozulmamıştır minoxidil-dermaroller-masaj ile saçlarını korumayı başarırlar.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Facebook Twitter Instagram