Gönderen Konu: 13gün oldu bi bakın fotoya?  (Okunma sayısı 5074 defa)

Yasin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
13gün oldu bi bakın fotoya?
« : 03 Eylül 2015, 01:04:04 »
Sarı- beyaz kepek gibi Şeyler var onlar ne ve siyah kabukların hepsi dökülmedi süreç normal mi ben mi kuruntu yapıyorum acaba?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13gün oldu bi bakın fotoya?
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2015, 01:16:40 »
Kabukların dökülmesi işlemini biraz uzatmışsın..Zannımca yıkarken çok hassas davranıyorsun.

Kabukları dökebilmek için yıkama işlemlerinde bastırma gücünü biraz artırman gerekiyor. Aksi takdirde kabukların dökülmesi süreci daha da uzayabilir..Süreci fazla uzatmamak gerekiyor.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Yasin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2015, 01:20:18 »
Yorumun için teşekkürler sarı- beyaz görünümünde olan Şeyler nedir acaba doktorun verdiği şampuanın yaptığı bişey olarak düşünüyorum

game34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2015, 11:18:50 »
peki bu saç nasıl yıkanacak bölgesel hafif bastırarak yıkanıyor ama kabuklar hala orda. hafif baskılı yapınca da kalkan kabukları sanki yerine oturtuyorum gibime geliyor bana da

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2015, 13:49:16 »
fotoğrafın hem cılız renkte hem de fazla ışık var pek anlaşılır değil..ancak o kepek gibi olan şeyler saç derisinden ayrılmış kabuk gibi duruyor..birden dökülüp giderler sanırım..

Yasin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2015, 19:35:51 »
Aynen hafif dairesel hareketler yaparak yıkadım %90 döküldü bu akşam kalanın dökülüceğini düşünüyorum

game34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2015, 12:41:02 »
hocam nasıl gidiyor şok dökülme başladı mı ve her gün saçları yıkamaya devam ediyor musunuz ve şampuan olarak ne kullanmaya başladınız

Yasin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2015, 04:37:16 »
20. Gün ama şok dökülme başladı sanırım bugün yıkarken 5-10 saç teli geldi saçlarıma dokunup ellediğimdede geldi bi kaç kez Saçları günde bir kez normal şampuanla yıkıyorum  bugün foto koydum kendi başlığımda bakabilirsin :)

Facebook Twitter Instagram