Gönderen Konu: ŞOK DÖKÜLME L-J AKSİNE DÜZ DÖKÜLME  (Okunma sayısı 5908 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ŞOK DÖKÜLME L-J AKSİNE DÜZ DÖKÜLME
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2020, 11:20:43 »
2. Ayda çıkmaya başlıyorsa genlde güzel sonuçlanacağına dalalet. Öyle denk geldiğin varsa paylasır mısın 2. Ayda çıkmaya başlayan?

T4N3R

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2020, 11:25:27 »
2. Ayda çıkmaya başlıyorsa genlde güzel sonuçlanacağına dalalet. Öyle denk geldiğin varsa paylasır mısın 2. Ayda çıkmaya başlayan?
Yanlış anlattım şok dokulmeden sonra en erken 2.ayda uç vermeye başlarmış,ben 18.gunumdeyim uç veren kıllar var çıkıyor diye boşuna sevinmeyim diyorum peki bu uç verenler neye delalet diye sormak istedim.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2020, 20:09:22 »
Lütfen şok dökülme olduğunu söyleyin.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2020, 21:09:07 »
Şok dökülme :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2020, 21:15:23 »
Şok dökülme :)
Beni kırmadığın için teşekkür ederim :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Ağustos 2020, 21:47:57 »
İçiniz rahatlasın diye yazmadım şok dökülme çünkü. Böyle dökülmelerde kayıp olsa kimsenin kafasında saç kalmazdı. Benim ensedeki saçlarımda böyle dökülüyor keldim geri gelmese bu saçlar :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 26 Ağustos 2020, 22:14:33 »
İçiniz rahatlasın diye yazmadım şok dökülme çünkü. Böyle dökülmelerde kayıp olsa kimsenin kafasında saç kalmazdı. Benim ensedeki saçlarımda böyle dökülüyor keldim geri gelmese bu saçlar :D.
Teşekkürler inanin bu süreç ekim gününden çok daha zorlu bir süreç, şok dokulmem çok erken başladı üstüne üstlük, daha 18 gün oldu saçların yarısı gitti sayılır.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2020, 00:17:17 »
Teşekkürler inanin bu süreç ekim gününden çok daha zorlu bir süreç, şok dokulmem çok erken başladı üstüne üstlük, daha 18 gün oldu saçların yarısı gitti sayılır.

Benim 30 günde bitti bakıyorum benle aynı zamanda ektirenlerin saçları duruyor. Bunları kıyaslama yaparak stres yapsam geçmez bu zaman. En doğrusu beklemek. Kabuk dökümünden sonra yeteri kadar beslenemeyen saçlar dökülür ama ana kökler derinin altında. Eğer bu kökler beslenir ve ekilen yere adapte olursa sağlıklı bir şekilde saçlar çıkar. Diğer türlü dökülme zamanı çok önemli değil. 60 günde zaten dökülüyor saçlar.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 27 Ağustos 2020, 08:44:47 »
Benim 30 günde bitti bakıyorum benle aynı zamanda ektirenlerin saçları duruyor. Bunları kıyaslama yaparak stres yapsam geçmez bu zaman. En doğrusu beklemek. Kabuk dökümünden sonra yeteri kadar beslenemeyen saçlar dökülür ama ana kökler derinin altında. Eğer bu kökler beslenir ve ekilen yere adapte olursa sağlıklı bir şekilde saçlar çıkar. Diğer türlü dökülme zamanı çok önemli değil. 60 günde zaten dökülüyor saçlar.
Sonuna kadar haklısın da benim durumum biraz farklı benim hiç 3 numara gibi sık görünüm olmadığı için korkuyorum kabuk dokumunden sonra baktim milletinki orman gibi benimki çalılık gibiydi sıkıntım orada.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 14 Eylül 2020, 03:20:18 »
Simdi L yada J seklinde dokulenler izledigim videolardan fire die belirtiliyo.. hatta koray hocanin videolarindada bunu izledim.. bu konuya nokta atisi yapacak bi arkadas yokmu.. 2 ekimi yaptim sok dokulme henuz basladi bi resim birakiyorum..

Hakikaten cok ictenlikle bu konuya nokta atisi yapacak arkadas yorumunu esirgemesin

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2020, 16:35:41 »
???

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 15 Eylül 2020, 12:19:52 »
Deri üstünde kıvrılmışsa sorun yok. Asıl sorun deri altındaki kıvrılmalar.

Baskan deri ustunde kivrilma ne demek deri altinda kivrilma ne demek  resimle izah edebilirmisin sana zahmet

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Eylül 2020, 21:50:16 »
Panik yok kök vs değil.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 18 Eylül 2020, 21:53:27 »
Panik yok kök vs değil.

Baskan sunada bi yorum yapsan ama seffaf olsun lutfen:) 20 gundeyim resmi atiyorum

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Eylül 2020, 21:54:20 »
Bunlar fire olsa da sen bunu anlayamazsın dostum,etki anlaşılmaz
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan