Saç Ekimi Sonuçları
Güzel diyor biraz daha sıklaşıp aralardakiler kalınlaşırsa süper olur saçlar ince sanırım
Gayet güzel gözüküyor. Ne zaman uzatıyoruz saçları?
Aralarda ince saçlarda kalınlaşırsa çok iyi olur sürece göre gelişim güzel
Saçlar kalınlaşınca seni gayet mutlu edecek bence. Şu anda bile ince halleri ile şekil verebiliyorsunuz.
Hocam gelişim olacağını düşünüyorum ben hala . Özellikle ön orta ve sağ taraf bence şuan tatmin edici değil . Çok detaylı fotoğraf için ayrıca teşekkür ederim .
ben de aynı fikirdeyim ama gelişim gözlenir mi 190. günden sonra pek bilmiyorum açıkçası.
Bence gözlenir . Yüzlerce konu gördük forumda . Herkes 5-6 ay diyor ama önümüzdeki örnekler farklı bence . 5 ay sonunda kararma vs yeterli değilse bence de ekim patlamistir ama sizde öyle bir durum yok . Kararmadan ziyade saçlar çıkmış ve bence 1-2 ay daha çıkış ve gelisim olur . Sonra saclanir kalınlaşması vs kurtarirsin diye düşünüyorum . Umutsuzluğa kapılarak bir durum yok . Söylemek istediğim 10 aylik sonic bu olursa başarısız olabilir .
Hocam senin ekim bence 2. ekime gidecek.ekilenlerin yüzde 90'ı bile çıksa daha iyi olsun diye 2. ekimi düşüneceksin gibi.Daha fazla ekilebilir miydi bilemiyorum sonuçta doktor kadar ön göremeyiz ama eğer ki saç defterini kapatmak niyetin var ise muhtemelen 2. bir ekim ufukta.
Daha önce de söylediğim gibi 2. Ekim ufukta bence.donörünün sağlam en azından ufak bir operasyonla saç derdiniz kalmaz...