Saç Ekimi Sonuçları
Yıkarkende patlaması, kendi kendine patlaması da aynı sonuca çıkıyor. Sonuçta kendi kendine uç veren sivilce geçmiyor, bir şekilde patlıyor o sivilceler. Öyle bir zarar verme durumu olsa ekim yaptıranların büyük çoğunluğunda sivilce çıkıyor fire oranı çok fazla olurdu. Gerçi ben bazen ekim yaptırdığımı bile unutuyorum. Geçen baktım kızarıklık var halen geçmemiş diye şaşırdım ışıkta bakarken o kadar ilgilenmiyorum . Aslında bugün 2. ay oldu ama ben 25. günlerde paylayacağım ekim yaptırdığım gün unutmayayım diye . Tarıyorum artık saçları ya ekimi unuttum .
o ekimi unutma olayı sonrası süreç için en iyisi ve hergun kontrol ederek yaşanmıyor ben de aynı durumdayım lakin 2. Ay ile 3. Ay arası lanet bir süreçti, umutsuzluk ile dolar insan takıntı yaparsa. 3. Ay ve sonrası için sabir edin ey 3. Aya kadar gelmemiş olanlar. Bu saç olayı o kadar hızlı değişebiliyor ki aklınız kaçar.
Bir tek ben arada cap takmayı seviyorum ve saçlarıma zarar verecek diye endişe ettiğimden bu aralar takmıyorum o canımı sıkıyor sadece. Ekim kısmı en kolay kısmı gerçekten beklemesi de zor evet çünkü zorlukları var ama başarılı bir sonuç sonrası buna gerçekten değer. Bana ekim öncesi başkan eğlenceli olacak diyordu inanmıyordum . Gerçekten eğlenceli kısmı işin ekim kısmıymış. O yüzden diğer süreci unutmak yani görmemek en iyi seçenek bence.
Var bende bir sürü şapka varda terleme oluyor, havasız kalıyor bende dedim kullanmayayım. Havalar soğumaya başladı kullanırım bere ya da şapka herhalde. Önce bir saçları çıkartalım.
Günaydın Hocam, 95 İçin Normal Süreç, Çıkışlar Biraz Başlamış, 120-130 Da İnşAllah Güzel Bir Kararma Olur.. (^_^)
Az daha sabır bu saç olur daha çıkışların başındasın
Oo kelliğe veda ediyoruz sanırım