Saç Ekimi Sonuçları
supplementler saçları döküyor mu?
5 yılda bu saç nasıl bu kadar döküldü hayret neyse bakalım umarım yakında geri gelecek.
2015 den geriye çok gitmiş. İçinde growth hormon tetikleyen supplement kullanıyormuydun? Onların etkisi büyük oluyor. Neticede kas gelişimi testesteron hormonuyla doğrudan ilişkili, saçı döken DHT de aynı şekilde testesteron a bağlı vucütta ürüyor. Vucut tipinden Supplement kullandığını ve bunun dökülmeyi hızlandırdığını düşünüyorum
Kreatin döker biraz ama kesin değil.
Direk alın açılmış, kul stayla yolunda ilerleme olmuş👍
bu saç dökülmeyi haketmiyor be
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alacaksınız .
üstadım çok güzel bir konuya değinmişsiniz, aslında o yılda da saçlar yavaş yavaş gerilemekteydi. Supplement kullanımı olarak aşağıda görselini bıraktığım iki ürünü kullanmaktaydım. Benim kelliğin biraz genetik olduğunu düşünüyorum çünkü baba tarafım komple kel iken anne tarafım saçlı. Benim şansım sanırım vertex anne tarafına çekmiş
Spor yaparken soyalı protein tozu kullanırsan saçları da güçlendiriyor. Saçlar çıktıktan sonra kullanacak olursan aklında olsun .
2015 senesinden bulduğum bir fotoğrafı daha ekliyorum dikkatli bakarsanız gerilemenin ne kadar ciddi olduğunu aslında bu fotoğraftan da anlarsınız üstadım.
bu saçlar tutarsa (ki tutar) Tarkandan daha yakışıklı olursunuz 🧿 gözlere bak.