Saç Ekimi Sonuçları
16 gün başkan dedi şok başlamış diye akşama saçları yıkadım baktım saçlar gelmeye başladı. Ama agresif ilerliyor.
belki bende de erken başlamıştır ama bir kaç tel gelince ele sorun etmiyordum. 18 aksamı kafami yıkarken korku filmi gibiydi ve ardı arkası gelen gecelerde takip etti aynı süreci elimi şampuanlı kafama değdirip gelen sacları sayma çilesi, aman Allahım
Kul sıtayla iyimi saç vs
Yaş kaç hocam, dökülme devam ediyor muydu? Çok güzel bir planlama olmuş, güzel bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.
yaş 37 üstadım dökülme devam ediyor muydu çok güzel bir soru, bence etmiyordu ama sanırım 40'lı yaşlara kadar devam eden bir süreç bu dökülme işi. Planlama cidden başarılı idi özellikle ön çizgiyi Koray hoca ile beraber tasarladık içimize sinecek şekilde, bence bir ekimde nasıl ekimin sıralaması, yönleri vb. şeyler önemli ise benim için onlardan da önemlisi ön çizgi, oda içime bir hayli sindi. Şimdi en zor olan ise bekleme süreci. Umarım hepimiz için güzel ve sorunsuz bir süreç olur ve hepimiz bugünleri yüzümüzde ufak bir tebessüm ile hatırlarız
Su ayda soyleyecek hicbirsey yok:) 90-100 den sonra baslar tuylenmeler
Tüy hocam onlar bende de bolca var. Bizim gidişat çok benziyor sizinle. Şoktan ikimizde çok etkilenmişiz.