Gönderen Konu: 22.06.2020 istanbul hairline 5500 greft yaş 29 the mossi london set  (Okunma sayısı 5521 defa)

uzman

• Yeni üye
  • *
ön bölge ekimin kaderini belirleyecek orta ve tepe ekim başarısız olsa bile belki kendi saçlarınız süreçten güçlenerek çıkar bazen böyle şeyler olabiliyor.

Ben de öyle düşünüyorum uzayan eski saçlarım kullandığım vitamin ve ozon serumlarla daha güçlü geldiğini gözlemliyorum
Ön taraf eksiksiz çıkarsa ekilenler en azından çekilen eziyete biraz değdi diyeceğim

uzman

• Yeni üye
  • *
70.gün ekim sonrası ilk traş
Mossi vitamin+ ozon serumu+ 60.günde mossinin mezoterapisine başladım
Gidişatı değerlendirebilir misiniz?

uzman

• Yeni üye
  • *
90. Gün full güneş ışığı altında çekilmiş fotoğrafları ekliyorum

Leonidas

• Hero Member
hocam gecmıs olsun ön cizgi baya garip olmuş , sürec sonunu merak ediyorum belki uzatınca doğallık katar bilemedim.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim hiç ikizini gördünmü bilmiyorum ama kopyayız ikimiz. senin resmini görünce şok oldum ben zannettim sana msj atıyorum ama bidaha msj attığım kişiyi bulamıyorum kendine dikkat et inşallah çok iyi sonuç alırsın

konfer

• Full Member
Hayırlı olsun ekiminiz fakat ön çizgin çok garip olmuş vede sanki 5500 greft ekilmemiş gibi zaten saçlarınız çok varmiş önceden umarım istediğin sonucu alırsın

uzman

• Yeni üye
  • *
Post a çok ilgi olmadığı için fazla aktiv olmadım..
5 buçuk ayki son durumu paylaşıyorum

uzman

• Yeni üye
  • *
Bakalım nolacak ilerleyen süreçte

uzman

• Yeni üye
  • *
hocam gecmıs olsun ön cizgi baya garip olmuş , sürec sonunu merak ediyorum belki uzatınca doğallık katar bilemedim.

Bence şuan iyi gibi ha ?

uzman

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ekiminiz fakat ön çizgin çok garip olmuş vede sanki 5500 greft ekilmemiş gibi zaten saçlarınız çok varmiş önceden umarım istediğin sonucu alırsın

Bilmiyorum ki bana 5500 dendi

uzman

• Yeni üye
  • *
Kardeşim hiç ikizini gördünmü bilmiyorum ama kopyayız ikimiz. senin resmini görünce şok oldum ben zannettim sana msj atıyorum ama bidaha msj attığım kişiyi bulamıyorum kendine dikkat et inşallah çok iyi sonuç alırsın

Hani nerdesin ikiz göremedik seni

uzman

• Yeni üye
  • *
@hintel bey lerde bir yorum atsa posta keşke :)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Henüz 6 ay olmamış iyi gidiyor, önümüzdeki 20-25 gün önemli bir süre. Çıkışlar duracaktır gelişme dönemi devam edecek ama saç ekiminden önce saç durumunuz kötü değilmiş, 5500 grefte daha iyi bir görüntüde olmalı saç, umarım hak ettiği gelişime kavuşur.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Leonidas

• Hero Member
İlk attığınız fotoya bakınca ön çizgi pek sırıtmamış gibi duruyor.
Aynı şekilde ilk foto da görüş açımıza göre sağ taraf biraz geriden mi geliyor acaba ? Bana biraz öyle geldi diğerlerine göre.
Ekiken greft sayısı Baya yüksek bu açıklık İçin ama eski halinize göre çok daha iyi diyebilirim.
Ertem Şener’in saç ektirdiği merkez değil mi burası ? Bu yüzden mi seçmiştiniz sizde?
Geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram