Gönderen Konu: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 29299 defa)

@gecelerinyargıcı

• Jr. Member
  • **
Ynt: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #121 : 20 Ocak 2021, 15:59:01 »
6 ay bitmek üzere resimleri merkeze gönderdim Koray hoca herşey yolunda demiş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 20 Ocak 2021, 16:03:27 »
Umarım önümüzdeki kalan sürede gelişir saçlar dostum biraz daha
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 20 Ocak 2021, 16:07:23 »
6.aya göre geride ekim . 8. aya kadar beklemekte fayda var
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 20 Ocak 2021, 16:18:41 »
ekim alanı halen kızarık çıkışlar henüz devam ediyor olabilir.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 20 Ocak 2021, 18:52:47 »
Koray Hoca hersey yolunda dediyse hersey yolundadir. Demek ki ekilenlerin tamami cikacak, sakaklarin tamami dolacak.

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 20 Ocak 2021, 21:47:08 »
Koray Hoca hersey yolunda dediyse hersey yolundadir. Demek ki ekilenlerin tamami cikacak, sakaklarin tamami dolacak.
Walla bence değil koray hoca hipokrat mezarından kalkıp her şey yolunda dese yolunda değildir. Bu saç revizeye gider. Asmedin psikolojik taktiğidir; önce revizeden bahsetmez çünkü ilk başlarda revizeden bahsedildiğinde hasta istemez revizeyi. isyan eder yok giden greftlerm giden zamanım v.s diye, ki haklıdır da . Sonra hasta kabullendiğinde bu durumu artık bu sefer hasta revize olmasını ister merkez revize yapacağını söylediğinde üç beş ay önce duysa kızacağı şeye mutlu olur bu sefer. Asmed de bu taktiği yapıyor genelde ve en mantıklısı da budur.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 20 Ocak 2021, 22:15:42 »
Walla bence değil koray hoca hipokrat mezarından kalkıp her şey yolunda dese yolunda değildir. Bu saç revizeye gider. Asmedin psikolojik taktiğidir; önce revizeden bahsetmez çünkü ilk başlarda revizeden bahsedildiğinde hasta istemez revizeyi. isyan eder yok giden greftlerm giden zamanım v.s diye, ki haklıdır da . Sonra hasta kabullendiğinde bu durumu artık bu sefer hasta revize olmasını ister merkez revize yapacağını söylediğinde üç beş ay önce duysa kızacağı şeye mutlu olur bu sefer. Asmed de bu taktiği yapıyor genelde ve en mantıklısı da budur.

“Ölümü gösterip sıtmaya razı etme” taktiği mi?
Asmed öyle toplara girmez .. ama moral vermek maksatlı ile söylemiştir yoksa sanmıyorum ki onlarda sonucu öngörmek için 10-12 ay beklemenin gerektiğine inanlardan olsunlar yada farklı fikirlerle bu tip entrikalara girsinler..
Zaten Aslan gibi hastalarının arkadasında ben mutsuz ayrılan görmedim. Bir şekilde mutlu etmeyi biliyor Asmed

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 20 Ocak 2021, 22:19:59 »

Koray Hoca hersey yolunda dediyse yolundadir. Ondan daha iyi bilecek halimiz yok ya?

Asmed bahsettigin tarz ucuz taktiklere girmez. Koray Hoca da, Asmed calisanlari da boyle basit ve uckagit oyunlaral istigal etmezler.

Boyle taktikleri yapan yerler varsa da, ben bunlari mantikli bulmuyorum. Kotu sonucun gelecegini gore gore, basarisiz ekime hersey yolunda diyip, sonuc belli oldugunda hem basarisiz, hem de yalanci durumuna dusmek kadar aptalca ve musteri guvenini yerle bir eden taktik olamaz.

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 20 Ocak 2021, 22:27:47 »

“Ölümü gösterip sıtmaya razı etme” taktiği mi?
Asmed öyle toplara girmez .. ama moral vermek maksatlı ile söylemiştir yoksa sanmıyorum ki onlarda sonucu öngörmek için 10-12 ay beklemenin gerektiğine inanlardan olsunlar yada farklı fikirlerle bu tip entrikalara girsinler..
Zaten Aslan gibi hastalarının arkadasında ben mutsuz ayrılan görmedim. Bir şekilde mutlu etmeyi biliyor Asmed
Ölümü gösterip sıtmaya razı etme değil de zamanlamayı iyi planlıyolar diyelim. Bir şekilde mutlu etmeyi biliyolar hastalarını demişsin katılıyorum. O şekil bu şekil oluyo ama :)

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 20 Ocak 2021, 22:31:38 »
Koray Hoca hersey yolunda dediyse yolundadir. Ondan daha iyi bilecek halimiz yok ya?

Asmed bahsettigin tarz ucuz taktiklere girmez. Koray Hoca da, Asmed calisanlari da boyle basit ve uckagit oyunlaral istigal etmezler.

Boyle taktikleri yapan yerler varsa da, ben bunlari mantikli bulmuyorum. Kotu sonucun gelecegini gore gore, basarisiz ekime hersey yolunda diyip, sonuc belli oldugunda hem basarisiz, hem de yalanci durumuna dusmek kadar aptalca ve musteri guvenini yerle bir eden taktik olamaz.
Yanlış düşünuyosun bence koray hoca herşey yolunda demişse ve sonuç yolunda bitmemişse koray hocadan daha iyi bilmiş olacaz senin mantığınla ama tabiki de öyle bşy yok koray hoca elbette daha iyi biliyor bizden.
Ayrıca bu öyle ucuz bi taktik olsaydı senin gibi dikkatli birinin gözünden kaçmazdı diye düşünuyorm .
Bekleyip görecez hayırlısı olsun

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 20 Ocak 2021, 22:41:44 »
Yanlış düşünuyosun bence koray hoca herşey yolunda demişse ve sonuç yolunda bitmemişse koray hocadan daha iyi bilmiş olacaz senin mantığınla ama tabiki de öyle bşy yok koray hoca elbette daha iyi biliyor bizden.
Ayrıca bu öyle ucuz bi taktik olsaydı senin gibi dikkatli birinin gözünden kaçmazdı diye düşünuyorm .
Bekleyip görecez hayırlısı olsun

Bizim zaten Koray Hoca kadar bilme imkanimiz yok, ben de bunu soylemek istedim. Koray Hoca surece yolunda demisse, bizim bilmedigimiz birseyler elbette vardir. Ya sac dongusu uzundur arkadasin, ya deri ustune kilcal seklinde cikmistir ve biz gormemisizdir, ya derideki kan dolasimi cok iyi degildir vs vs. Bilemedigimiz seyler tabiiki olacak. Sonuc iyi olmazsa da biz ondan iyi biliyor olmayacagiz, seni de belirttigin gibi.

Ekimlerden iyi kotu, karinca kararinca anladigimi dusunuyorum ama niyet okuyucu degilim. Bu taktikler benim ilgi alanim olmadigi icin gozumden kacabilir. Ben Asmed'in bu tarz islere girecegine ihtimal dahi vermiyorum.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 20 Ocak 2021, 23:14:01 »
Bir arkadaşta asmedden dilek hocanın her şey yolunda hiçbir sıkıntı yok dediğini söylemişti revizeye gtmişti.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 20 Ocak 2021, 23:40:00 »
Hocam moral bozmak gibi algılamayın ama şuan gördüğüm fotograflara dayanarak ekiminizi başarılı bulmuyorum.
Tabii ki koray hoca kadar iyi bilemem ama benim fikrim bu. Umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 22 Ocak 2021, 15:56:56 »
kimse koray hocanın bilgisini veya yeteneğini sorgulamıyor ama bana yazılanlar da etik gelmiyor.. hiç kimse koray hocadan daha iyi bilemez ne demek ki?

haksızlık karşısında susan sadece dilsiz şeytandır, her şey yolunda demek bu ekime yanlış yorum yapmak olur, bu yorumu koray bey yapıyorsa onun yorumu da yanlıştır, doğru yorum 6 aya göre geriden geliyor bekleyelim süreç devam ediyor şeklinde olmalıdır.

Facebook Twitter Instagram