Gönderen Konu: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 29294 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #105 : 05 Ocak 2021, 20:27:05 »
6. Gün fotogrsfındsn belliydi zaten ama 90 cm2 de 3600 greft te az donöründen fazla gitmemiştir 800 greftle bu iş hallollur
90 cm2 ye 3600 greft olan güzel ekim sonuçları var. Bence cm2'ye 40 greft iyi bir rakam ancak şu var; çoklu greft sayısı da önemli ve mevcut ekimde çoklu greft sayısı bence az.
Herşey bir kenara, henüz ekimin 5. ayı yeni bitmiş.

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 05 Ocak 2021, 20:50:52 »
Xpecia kullanıyorsanız ayrıca biotin kullanmayın çünkü Xpecia'da zaten 2,5 mg biotin var. Siz günde 2 adet alıyorsanız 5 mg alıyorsunuz zaten ayrıca 1 mg biotinde alıyorsanız günlük 6 mg biotin kullanmış olursunuz. Yine sivilceler çıkar. Kilo dengesini de iyi sağlayın derim. Ben normalde kiloma çok dikkat ediyordum bu takviyeleri kullandıktan sonra inanılmaz kilo aldım halen veremedim. Gerçi korkutmayayım normalde düzenli spor yapan birisiydim son 2 yıldır sporu tamamen kestim ama yine de kilo aldırıyor takviyeler dikkat etmek lazım. B12'de sürekli kullanmayın vücut fazlasını biriktiriyor, sağlık sorunları yaşamayın boş yere. Adminin dediği gibi ara ara kullanmak daha iyidir.

konuyu incelerken gözüme çarptı, düzelteyim dedim.

xpecia'nın 2 tabletinde toplam 2500mcg biotin var.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 05 Ocak 2021, 21:02:18 »
90 cm2 ye 3600 greft olan güzel ekim sonuçları var. Bence cm2'ye 40 greft iyi bir rakam ancak şu var; çoklu greft sayısı da önemli ve mevcut ekimde çoklu greft sayısı bence az.
Herşey bir kenara, henüz ekimin 5. ayı yeni bitmiş.

Cm2'ye 40dan daha fazla duser cunku ekim yapilan 90cm2'lik alanin yarisinda sac var zaten. Ekilenlerin tamami cikarsa bonus kafa olur ama su andaki goruntu oyle bir sinyal vermiyor bize.

Sahsen sacli bolgeye (yeteri kadar seyrek degilse) girilmeyi cok dogru bulmuyorum ben; riski yuksek. Sacsiz bolgeye (kirmiziyla cizili bolge) 1800-2000 kokluk ekim yapar, 2-3 sene beklerdim ayni durumda ben olsaydim.

5. ay konusuna gelince. Sloocer belirtmis ki ben de katiliyorum. Genellikle (%95+) 4.-5. aylarda sac kendini belli ediyor. En az yarisi cikmis, geri kalaninin buyuk kismi da deri ustunde minnacik da olsa bas gostermis oluyor (kararma dedigimiz olay) Ben sahsen (yabanci ve yerli) forumlarda yuzlerce ekim inceledim, 5.- 6. ayinda seyrek olup, sonradan atak yapip tamami cikan ornek gormedim. Sagdan soldan duyuyoruz 7. ayda 8. ayda, bazen vertex bolgesi icin 12. ayda atak yapti laflarini ama hepsi o. Canli bir ornegini ben gormedim. Arakdasimizin sacinda elbet bir gelisme olacak ama ekilenlerin tamaminin cikmasini beklemiyorum ben su andaki goruntuye bakarak. Umarim gerek olmaz ama en kotu revizeyle halettirir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 05 Ocak 2021, 21:44:24 »
Cm2'ye 40dan daha fazla duser cunku ekim yapilan 90cm2'lik alanin yarisinda sac var zaten. Ekilenlerin tamami cikarsa bonus kafa olur ama su andaki goruntu oyle bir sinyal vermiyor bize.

Sahsen sacli bolgeye (yeteri kadar seyrek degilse) girilmeyi cok dogru bulmuyorum ben; riski yuksek. Sacsiz bolgeye (kirmiziyla cizili bolge) 1800-2000 kokluk ekim yapar, 2-3 sene beklerdim ayni durumda ben olsaydim.

5. ay konusuna gelince. Sloocer belirtmis ki ben de katiliyorum. Genellikle (%95+) 4.-5. aylarda sac kendini belli ediyor. En az yarisi cikmis, geri kalaninin buyuk kismi da deri ustunde minnacik da olsa bas gostermis oluyor (kararma dedigimiz olay) Ben sahsen (yabanci ve yerli) forumlarda yuzlerce ekim inceledim, 5.- 6. ayinda seyrek olup, sonradan atak yapip tamami cikan ornek gormedim. Sagdan soldan duyuyoruz 7. ayda 8. ayda, bazen vertex bolgesi icin 12. ayda atak yapti laflarini ama hepsi o. Canli bir ornegini ben gormedim. Arakdasimizin sacinda elbet bir gelisme olacak ama ekilenlerin tamaminin cikmasini beklemiyorum ben su andaki goruntuye bakarak. Umarim gerek olmaz ama en kotu revizeyle halettirir.

Abi katılıyorum yorumlarına . Bu konu özelinde değil forumda son dönemlerde bilen bilmeyen herkes dhi ekimi ile aralara rahat girilir ve saç zarar görmez vs yazıyor . Bence de saçlı bölgeye girilmemesi gerekiyor . Gerekirse 3-4 yıl sonra bir Ekim daha yaptırılır ama belki de dökülmeyecek saç dökülüyor . Tekrar yazıyorum yorumum genel bu konu ile ilgili değil . Ekim yaptirmayi düşünen arkadaşlara faydalı olabilir .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 05 Ocak 2021, 22:48:09 »
Abi katılıyorum yorumlarına . Bu konu özelinde değil forumda son dönemlerde bilen bilmeyen herkes dhi ekimi ile aralara rahat girilir ve saç zarar görmez vs yazıyor . Bence de saçlı bölgeye girilmemesi gerekiyor . Gerekirse 3-4 yıl sonra bir Ekim daha yaptırılır ama belki de dökülmeyecek saç dökülüyor . Tekrar yazıyorum yorumum genel bu konu ile ilgili değil . Ekim yaptirmayi düşünen arkadaşlara faydalı olabilir .

Bu tarz durumlarda, on bolgeye ekilip, tepenin finas ile guclendirilmesi de baska bir opsiyon.

Dr. Couto'nun asagida videosunu paylasiyorum. Bu elemanin 1. bolge dedigimiz on bolgesini (kirmizi bolge) 3400 kok ile cok saglam doldurmus; tepeyi (yesil bolge) finasla guclendirmis. Bu kismi ilk 2 dakika 45 saniyede gorebilirsiniz (Operasyon sirasinda hastanin cok kanamasi olmus, 2 hafta ara verip devam etmisler; kafaniz karismasin diye acikliyorum) Videonun ikinci bolumunde sakaklara ve yanlara 1000 daha ekmis.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 06 Ocak 2021, 00:04:05 »

Kaya  bence sen herkesin saçını kendi saçın gibi sanıyorsun ve o açıklığa da 2 ekim yaptırdın :) gayet planlama güzel yapılmış aralara girmiş zararda verilmemiş bakalım 5 ay da arkadaş  inşallah

Alta paylaştığında doktor paylaşımı hasta değil her doktorun böyle paylaşımları var. 3400 ile şaşırtıcı bir sonuç değil açık alana göre
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 00:24:55 Gönderen: ImPaLa »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 06 Ocak 2021, 00:23:49 »
Kaya  bence sen herkesin saçını kendi saçın gibi sanıyorsun ve o açıklığa da 2 ekim yaptırdın :) gayet planlama güzel yapılmış aralara girmiş zararda verilmemiş bakalım 5 ay da arkadaş  inşallah

Alta paylaştığında doktor paylaşımı hasta değil her doktorun böyle paylaşımları var. 3400 ile şaşırtıcı bir sonuç değil açık alana göre

Selam Impala,

Ben herkesin sacini kendi sacim gibi sanmiyorum :) Ikinci ekim yaptuirma sebebim de yogunluk filan degil, cizgiyi sivrilestirmek ve asagi indirmekti; farkli durum yani. Biz burada arkadasin ornegi uzerinden genel konusuyoruz, farkli opsiyonlari degerlendiriyoruz, fikirlerimizi belirtiyoruz. 

Paylastigim doktor su an itibariyla Dr Konior ile birlikte dunyanin en iyi ekimcisi. Ektirmek icin 4 yil beklemen gerekiyor. Youtube'da bir tane degil, tonla benzeri ekimini gorebilirsin. Sonucun sasirtici olmadigina katiliyorum. 3400 kok ile boyle sonuclar alinmasi gerekiyor, normal bir durum.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 06 Ocak 2021, 00:32:23 »
Selam Impala,

Ben herkesin sacini kendi sacim gibi sanmiyorum :) Ikinci ekim yaptuirma sebebim de yogunluk filan degil, cizgiyi sivrilestirmek ve asagi indirmekti; farkli durum yani. Biz burada arkadasin ornegi uzerinden genel konusuyoruz, farkli opsiyonlari degerlendiriyoruz, fikirlerimizi belirtiyoruz. 

Paylastigim doktor su an itibariyla Dr Konior ile birlikte dunyanin en iyi ekimcisi. Ektirmek icin 4 yil beklemen gerekiyor. Youtube'da bir tane degil, tonla benzeri ekimini gorebilirsin. Sonucun sasirtici olmadigina katiliyorum. 3400 kok ile boyle sonuclar alinmasi gerekiyor, normal bir durum.

Doktorun kim olduğunu biliyorum kardeşim dünyanın en iyi ekimcisi mi tartışılır. Ama evet başarılı adam Keza ben bu dünyanın ya da Türkiye’nin en iyi si kelimelerinden pek hoşlanmıyorum komik geliyor bana :) İşini düzgün yapan diyelim Senin 2 ekim ön çizgi düzeltme biliyorum konunu inceledim ama sonuç olarak+bir sıklık kattı. Kısaca ekim harici bölgelerin çok sağlam ama bu arkadaşın seyrek girilmiş mi evet zarar verilmiş mi hayır o zaman sorun yok bu konuda demek istedim süreç zayıf mı 5 ay olduğu için çok iddalı konuşmak istemiyorum güzel olmasını iyi olmasını diliyorum. Ekim ve planlama gerçek anlamda başarılı sonuçta inşallah öyle olur.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 06 Ocak 2021, 00:37:28 »
Doktorun kim olduğunu biliyorum kardeşim dünyanın en iyi ekimcisi mi tartışılır. Ama evet başarılı adam Keza ben bu dünyanın ya da Türkiye’nin en iyi si kelimelerinden pek hoşlanmıyorum komik geliyor bana :) İşini düzgün yapan diyelim Senin 2 ekim ön çizgi düzeltme biliyorum konunu inceledim ama sonuç olarak+bir sıklık kattı. Kısaca ekim harici bölgelerin çok sağlam ama bu arkadaşın seyrek girilmiş mi evet zarar verilmiş mi hayır o zaman sorun yok bu konuda demek istedim süreç zayıf mı 5 ay olduğu için çok iddalı konuşmak istemiyorum güzel olmasını iyi olmasını diliyorum. Ekim ve planlama gerçek anlamda başarılı sonuçta inşallah öyle olur.

Anladim. Sen arkadasin ozelinde konusuyorsun. O konuda biz de iyi dileklerimizi ilettik. En kotu durumda da ufak bir revizyonla halledebilecegini soyledik zaten.

Merak ettim simdi. Sence, dunyanin en iyi ekimcisi, veya en basarilisi veya isini duzgun yapan (senin deyiminle) olarak gordugun doktorlar kimler? 

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 06 Ocak 2021, 00:42:39 »
Anladim. Sen arkadasin ozelinde konusuyorsun. O konuda biz de iyi dileklerimizi ilettik. En kotu durumda da ufak bir revizyonla halledebilecegini soyledik zaten.

Merak ettim simdi. Sence, dunyanin en iyi ekimcisi, veya en basarilisi veya isini duzgun yapan (senin deyiminle) olarak gordugun doktorlar kimler?

Bir çok doktorumuz var yerli yabancı fiyat/performans olarak değişir konuda bu sekilde isim vermem doğru olmaz ama
2 isim verebilirim

Keser hoca senin gibi dar alanlarda başarılı bulduğum bir üstat
Koray hoca başarılı bulduğum bir üstat

Diğer doktorı saymam bu konuda gerek yok doktor olmayanlarda var. Gereksiz bir soru ama cevap verdim iyi akşamlar.

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 06 Ocak 2021, 07:26:14 »
Bir çok doktorumuz var yerli yabancı fiyat/performans olarak değişir konuda bu sekilde isim vermem doğru olmaz ama
2 isim verebilirim

Diğer doktorı saymam bu konuda gerek yok doktor olmayanlarda var. Gereksiz bir soru ama cevap verdim iyi akşamlar.
Gereksiz bir soruymuş ama gene de o engin bilgileriyle kırmamış seni cevap vermiş saolsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 06 Ocak 2021, 09:01:58 »
2 isim verebilirim

Bir işi en yapan şeklindeki bir değerlendirmenin sonucunu FİYAT/Performans parametresi değiştiremez.
 Soruyu yanlış anlamışssın.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 06 Ocak 2021, 17:19:16 »
Saç ekiminin 6. Ayının sonunda yeni   çıkışlar olur mu acaba Yoksa  6 içinde çıkan çıkar mı

Çok ümitli olma hocam 6 bilemedin 7. Aydan sonra çıkan kişi ben görmedim. Sonucunuz bence de olumsuz
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #118 : 06 Ocak 2021, 17:50:13 »
Şuanda aktif forumda koray erdogan ekimi olumsuz giden 3 konu var malesef  benım gördügüm

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 06 Ocak 2021, 22:29:43 »
Gereksiz bir soruymuş ama gene de o engin bilgileriyle kırmamış seni cevap vermiş saolsun

Gereksiz bir soru derken alay veya asagilama durumu diye dusunmek istemiyorum ben. Herkes kendine yakisan sekilde yazar.

Facebook Twitter Instagram