90 cm2 ye 3600 greft olan güzel ekim sonuçları var. Bence cm2'ye 40 greft iyi bir rakam ancak şu var; çoklu greft sayısı da önemli ve mevcut ekimde çoklu greft sayısı bence az.
Herşey bir kenara, henüz ekimin 5. ayı yeni bitmiş.
Cm2'ye 40dan daha fazla duser cunku ekim yapilan 90cm2'lik alanin yarisinda sac var zaten. Ekilenlerin tamami cikarsa bonus kafa olur ama su andaki goruntu oyle bir sinyal vermiyor bize.
Sahsen sacli bolgeye (yeteri kadar seyrek degilse) girilmeyi cok dogru bulmuyorum ben; riski yuksek. Sacsiz bolgeye (kirmiziyla cizili bolge) 1800-2000 kokluk ekim yapar, 2-3 sene beklerdim ayni durumda ben olsaydim.
5. ay konusuna gelince. Sloocer belirtmis ki ben de katiliyorum. Genellikle (%95+) 4.-5. aylarda sac kendini belli ediyor. En az yarisi cikmis, geri kalaninin buyuk kismi da deri ustunde minnacik da olsa bas gostermis oluyor (kararma dedigimiz olay) Ben sahsen (yabanci ve yerli) forumlarda yuzlerce ekim inceledim, 5.- 6. ayinda seyrek olup, sonradan atak yapip tamami cikan ornek gormedim. Sagdan soldan duyuyoruz 7. ayda 8. ayda, bazen vertex bolgesi icin 12. ayda atak yapti laflarini ama hepsi o. Canli bir ornegini ben gormedim. Arakdasimizin sacinda elbet bir gelisme olacak ama ekilenlerin tamaminin cikmasini beklemiyorum ben su andaki goruntuye bakarak. Umarim gerek olmaz ama en kotu revizeyle halettirir.