Gönderen Konu: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 29290 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KORAY ERDOĞAN/ 29.07.2020/ 3600 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #91 : 04 Ocak 2021, 20:10:05 »

Forumda zaman geçirdikçe tecrübe ediniyorsun ve edindiğim bu tecrübe ile bir Ekimin tatmin edip etmeyeceğini tahmin etmek için 10 ay beklemene gerek kalmıyor.. bunun kadar doğal bir durum yok. Mesala bu Ekim olmamış  kuvvetle muhtemelde olmayacak. Sende biraz zaman geçirip tecrübe sahibi olunca anlarsın.. asmed memnuniyet adına ne gerekiyor ise yapar onda şüphe yok ama bu ekimden çok iyi sonuç gelmez..
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 23:10:30 Gönderen: Hintell »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 04 Ocak 2021, 20:34:24 »
Bana da seyrek geliyor ama sonuç ne olur bilmiyorum.

6. gun resminde seyrekligi sezmissiniz zaten ama o ekilenlerin tamami cikmamis henuz benim gordugum kadariyla. 5. ayinizdasiniz, biraz daha cikis olabilir ama ufak bir revizyon sart gorunuyor.

Eger sikinti olmayacaksa, daha net bir goruntu adina, saclari bir numaraya vurup, nerede ne kadar cikmis/cikmamis gorebilir, hatta sayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 20:58:57 Gönderen: Kaya »

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 04 Ocak 2021, 20:48:32 »
Forumda eskiden en kötü10.ay olana kadar süreç hakkında 3-5 kişi hariç kimse net bir görüş belirtmezdi. 2020 yılında 4-5 ayda sonuç bekleyenler furyası çıktı ortaya ve bu furyaya katılma :)  6.ay olduğunda süreç çok kötü olmadığı sürece bu ekim olmuş, olmamış yorumları yapılması çok acayip. Daha bu öğlen asmed ekimi inceledim, 8.ayda 4.ay gelişimi yaşayan arkadaş 12 ay sonunda çok mutluydu. Çoklu greftlerin ve saçların kalınlaşması ile 1 ay sonra her şey farklı olabilir o yüzden moralini bozma. Baktın seyrek kaldı zaten ufak bir işlem ile halledilir. Sıradan bir yerde değil, Asmed’de ekim yaptırmışsın, onun özgüveni bile sağlam durmanı gerektirmeli, merak etme.
Eğer bnm için yazdıysan şunu belirteyim bu forumda sen yokken ben vardım nerdeyse incelemediğim konu yok. 10. ayda atak yapan belki binde bir ekim vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz. Yani 6. Günde daha şok kabuk dökümü gibi bi durum yokken ekimdeki seyreklik olduğu net belli. onların hepsi çıksa bile koray erdoğan ekimi beklentisiyle giden birini tatmin edecek bir sonuç çakacağını sanmıyorum, bu yüzden hakkını savunup bi revize yaptırmasını öneriyorum sen de hayal kur diyorsun adama. Nyse hayırlısı olsun

@gecelerinyargıcı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 04 Ocak 2021, 21:41:09 »
Forumda zaman geçirdikçe tecrübe ediniyorsun ve edindiğim bu tecrübe ile bir Ekimin tatmin edip etmeyeceğini tahmin etmek için 10 ay beklemene gerek kalmıyor.. bunun kadar doğal bir durum yok. Mesala bu Ekim olmamış  kuvvetle muhtemelde olmayacak. Sende biraz zaman geçirip tecrübe sahibi olunca anlarsın.. asmed memnuniyet adına ne gerekiyor ise yapar onda şüphe yok ama bu ekimden çok iyi sonuç gelmez..
[/quote
Benim saç ekimi konusunda hiç tecrübem yoktu. Pandemi döneminde bu form denk geldi ve ani şekilde Koray hocadan randevu aldım ve ekim yaptırdım. Ama bence olmadı çünkü çıkanlar ne kadar gelişirse gelişsin seyrek çıktı ve yeni çıkışlar yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 04 Ocak 2021, 21:45:51 »
Süreç bitene kadar beklemek gerek moral bozmaya ya da olmaz bu saç demeye gerek yok.
Su an durum zayıf ama süreçte 160 gün iddalara gerek yok.
Umuyoruz ki daha iyi seviyelere gelir. Ya da revize gerekir bakalım hayırlısı
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 21:54:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 04 Ocak 2021, 21:52:48 »
Daha önce de yazmıştım biraz beklemek lazım özellikle sağ tarafta bir sorun olabilir gibi geldi bana . Biraz daha beklemek lazım .

Sloocer çok tecrübeli bir arkadaşımızdır .Mutlaka ciddi bir durum görmüştür .Yaptigi yorumlar dikkate değerdir ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 04 Ocak 2021, 22:01:34 »
yani hocam simdi saçları istenilen sıklıta 5 ay da göremeyince bu ekim olmaz demek için filozof olmaya gerek yok ama süreçte gelişim aşamasında kalkıp bu ekim patlar olmaz diyerek moral bozmaya da gerek yok  umarım daha iyi bir gelişim gösterir önümüzdeki süreçler hayırlısı diyelim

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 04 Ocak 2021, 22:05:06 »
Yukarıdaki arkadaşlar biraz moral verin adama sıkıntıları zamanı gelince tam vaktinde yazarsınız bu öngörü ne Allah aşkına ayıptır
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 04 Ocak 2021, 22:22:12 »
Yukarıdaki arkadaşlar biraz moral verin adama sıkıntıları zamanı gelince tam vaktinde yazarsınız bu öngörü ne Allah aşkına ayıptır
Moral almak için fotoğraf paylaşan varsa bence kendini kandırmaya çalışıyordur(kesinlikle var onlardan) yani bi fotoğraf atayım da herkes desin oo ne kadar güzel saçlar, süper, harika .. paylaşım yapmakta amaç öncelikle ekim yaptırmak isteyenlere örnek olmak, yanlış giden bir durum varsa nasıl düzeltilebilir diye fikir almak, daha iyi bir sonuç için nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmeye çalışmak olmalıdır. . Kesinlikle bu konu sahibi için söylemıyorum kendisi zaten objektif yaklaşıyor durumuna. Yorumum genel
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 22:35:52 Gönderen: Hintell »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 04 Ocak 2021, 22:28:03 »
İnşalla çok güzel bir sonuç gelir
Saçları tarak kırar bizde tecrübelerimize yenilerini ekleriz ..
Moral bozmak diye blrsey yok arkadaşlar
Konular fikir tahmin almak için açılır.. herkesde bu konudaki fikirlerini paylaşır forumun amacıda bu... ümitlenmek , moral bulmak güzel şeyler duyup eğlenmek ise amaç ben yanlışım ozmaan..

Bu arada konu sahibi arkadaşın yorumumda rahatsız olduysa özür dilerim.. ben fikrimi söyledim.. moralin bozulması yada yüksek moralle devam etmek sonucu 1 greft dahi değiştirmeyeceğini bilgisinide ayrıca belirtmek istedim..

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 04 Ocak 2021, 22:30:06 »
Moral almak için fotoğraf paylaşan varsa bence kendini kandırmaya çalışıyordur(kesinlikle var onlardan) yani bi fotoğraf atayım da herkes desin oo ne kadar güzel saçlar, süper, harika .. paylaşım yapmakta amaç öncelikle ekim yaptırmak isteyenlere örnek olmak, yanlış giden bir durum varsa nasıl düzeltilebilir diye fikir almak, daha iyi bir sonuç için nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmeye çalışmak olmalıdır. . Kesinlikle bu konu sahibi için söylemıyorum kendisi zaten objektif yaklaşıyor durumuna. Yorumum genel

Sen benim dediğimi anladın mı adamın saç ekimi 6 ay olmuş bu olmaz demekle haksızlık yapılıyor  adama ..herkesin bünyesi farklıdır kardesim moral vermekten kastim süreci bitmeden adama olmaz dersen ben bunu yapmayın derim yanois derim moraller kastim bu tartışma için yazmadım sadece düşüncemi anlatmak istedim  çünkü yukarıdaki iki kişinin tartismasi adamın konusunun üstüne yazılmış özelden değil kimse kimseyi strese  sokmamali istemeden de olsa iyi aksamlar
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 22:35:37 Gönderen: Hintell »
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 04 Ocak 2021, 22:38:18 »
Sen benim dediğimi anladın mı adamın saç ekimi 6 ay olmuş bu olmaz demekle haksızlık yapılıyor  adama ..herkesin bünyesi farklıdır kardesim moral vermekten kastim süreci bitmeden adama olmaz dersen ben bunu yapmayın derim yanois derim moraller kastim bu tartışma için yazmadım sadece düşüncemi anlatmak istedim  çünkü yukarıdaki iki kişinin tartismasi adamın konusunun üstüne yazılmış özelden değil kimse kimseyi strese  sokmamali istemeden de olsa iyi aksamlar

Yukarıda ben bir yorum yaptım.. hadsiz biri araya girmiş.. ben tek mesajla çözdüm sorunu.. daha yazamaz zaten.. bitti gitti

Konu Sahibinden zaten ayrıca özür diliyorum  gereksiz tartışmaya sahne oldu konusu

@gecelerinyargıcı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 05 Ocak 2021, 09:14:54 »
Herkese yorumlar için teşekkür ederim. Sloocer üstad özür gerecek hiçbir durum yok. Formlarda ufak tartışmalar olabilir. Açıkçası yukarıda belirtiğim gibi bence kötü giden ekim. İnsanın neyden  korkarsa başına o gelirmiş. Formda gördüğüm ekimlerden sonra hiçbir sorun yaşamamak için Koray Hocayı seçtim ama malesef galiba benim başımı da geldi. Aslında benim biraz da sık resim atmamım sebebi süreç bence olumsuz gidiyordu fakat grupta moral bozmamak için galiba  ekim ile ilgili olumsuz yorum gelmiyor gibiydi. Bu ekim olmazsa tekrar revize veya sıkılaştırma yapılabilir. Ama giden zaman, sitres ve dönörler olunca insanın morali bozuluyor.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 05 Ocak 2021, 09:23:15 »
6. Gün fotogrsfındsn belliydi zaten ama 90 cm2 de 3600 greft te az donöründen fazla gitmemiştir 800 greftle bu iş hallollur

Facebook Twitter Instagram