Anket

bu saç tutar mı?

tutar
25 (46.3%)
tutmaz
14 (25.9%)
kararsızım
15 (27.8%)

Toplam Oy Verenler: 54

Oylama kapandı: 28 Kasım 2020, 13:42:47

Gönderen Konu: medeks hair 5500 greft saç ekim(REPAİR de 1.başarısız 3500 greft ekim)  (Okunma sayısı 11259 defa)

miketyson44

• Jr. Member
  • **
@hintell hocamda yorum yaparsa mutlu olurum

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Öncekı ekımın sağ ve sol tarafta saçma dokulen tarafları

miketyson44

• Jr. Member
  • **
2

Uguur05

• Yeni üye
  • *
Kardesim bende medekste ektirdim 5 bin greft. Evet greft olarak fazla çalışıyorlar. Ve benim sağ taraf biraz sırıtıyor bende uzun tutuyorum. Ama şuan saçımın halini çok beğeniyorum ve hala diplerden kökler geliyor. Canını sıkma çok güzel sonuç alacaksın.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Kardesim bende medekste ektirdim 5 bin greft. Evet greft olarak fazla çalışıyorlar. Ve benim sağ taraf biraz sırıtıyor bende uzun tutuyorum. Ama şuan saçımın halini çok beğeniyorum ve hala diplerden kökler geliyor. Canını sıkma çok güzel sonuç alacaksın.
çok teşekkur ederım hocam,moral oldu gerçekten:)

MURAT K.

• Sr. Member
Bu 1.ekımden sonraki hali.Herşeyı gectım açıları bile ters.arkadaslar 8 sene ben çektm bu saçı kimse ama kimse benı baska bişeyle hitam etmesın düğüne derneğe bu şekılde gıtmek hoş mu?benim amacım dediğim gibi yenı yaptırcak arkadaşlar iyice araştırsın

Vay benim kader arkadasim hele birde o düğün senin düğününse... Burada seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim belki konumu incelersen anlarsin https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13146.0

İkinci ekimin cok iyi olacak ins

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Vay benim kader arkadasim hele birde o düğün senin düğününse... Burada seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim belki konumu incelersen anlarsin https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13146.0

İkinci ekimin cok iyi olacak ins
eyvallah reis sizin ekiminizide daha önceden inceledim.aslında bende sultan hanıma ektırcektım ama benm ızın gunum ile sultan hanımın boş zamanı tutuşmadı malesef...inşallah güzel bi sonuc alırız ıkımızde.çok teşekkur ederım tekrardan hepimizin sonucları ıyı olması dileğiyle

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Şok dokulme evresı bıtmek uzere sanırım

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Ense

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
keşke sakal destekli bir ekim yaptırsaydın, ben ön çizginin güzel olacağına inanıyorum ama ortalar boş kalıcak gibi.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
sakal desteği düşünüyorum ilerde acıkcası

Leonidas

• Hero Member
Hocam diğer merkez cidden çok kötü iş çıkarmış tek tesellin 3500 ekmeleri yani 5-6 bin ekseler de bu halde olsan daha da kötü olabilirdi.
Ben medeksin sonuçlarını kötü bulmuyorum ektikleri çıkıyor tatmin edecektir seni ama seyreklik olacaktır. Sakaldan alım yaptırsaydın keşke biraz.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Hocam diğer merkez cidden çok kötü iş çıkarmış tek tesellin 3500 ekmeleri yani 5-6 bin ekseler de bu halde olsan daha da kötü olabilirdi.
Ben medeksin sonuçlarını kötü bulmuyorum ektikleri çıkıyor tatmin edecektir seni ama seyreklik olacaktır. Sakaldan alım yaptırsaydın keşke biraz.
aslında sakal desteklı yaptırcaktım ama o an bana yeterlı oldugunu soyledıler bende en azından bır ıkı sene sonra seyreklıgı gorup ona gore daha net bı planlamayla sakal destegı yaptırmayı dusunuyoum

Cihandoğan

• Hero Member
Şakaklar umarım doğal olur planlamayı biraz garip yapmışlar hayırlısı olsun.

Facebook Twitter Instagram