Anket

bu saç tutar mı?

tutar
25 (46.3%)
tutmaz
14 (25.9%)
kararsızım
15 (27.8%)

Toplam Oy Verenler: 54

Oylama kapandı: 28 Kasım 2020, 13:42:47

Gönderen Konu: medeks hair 5500 greft saç ekim(REPAİR de 1.başarısız 3500 greft ekim)  (Okunma sayısı 11476 defa)

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel kardesim insallah iyi olur. Sadece cok risk almıssın..

Maksimum kök diye bir sey yok malesef. Maksimum kök alınsa da fire oranı yüksek oluyor. 2500 ekmekle, 5000 alıp %50 fire vermek arasında pek fark yok malesef, olan kıymetli donör bölgesine oluyor.

Su anda yapacagın sabredip beklemek. Ancak donör seyrek kalacak ve bu psikolojiye simdiden alısman lazım.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Hocam işim gereği saclarımı kısa tutma gbı derdım yok.bende uzun tutmayı dusunuyorum uzatabıldıgım kadar uzatacak enseler seyrek olacak o kesin orayı ve verteksıde sac sımılasyonuyla drsteklıcem..

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Cok tesekkur ederım @ aaron_88 hocam bıraz mecburıyetten rısk aldım

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Perfectil hakkında gzuel şeyler okudum ama bı ıkı arkadas tavsıye etmedi tavsıyenız varmı

Salvador

• Hero Member
Perfectil hakkında gzuel şeyler okudum ama bı ıkı arkadas tavsıye etmedi tavsıyenız varmı
Sevgili kardeşim saçın agresif dökülmüş bu saçı finas kurtarır.Perfectil saça canlılık verir ama daha iyi vitamin takviyeleri var arastirabilirsin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Finans dedıgınızın yan etkıleri varmı hocam?

Salvador

• Hero Member
Finans dedıgınızın yan etkıleri varmı hocam?
Finansin yok kardeşim ama finasin bazen olabiliyor.Klavye finasi finans yapıyor:) Kişiden kişiye değişir yan etki görürseniz bırakırsınız
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

keldeğilim

• Full Member
Hocam geçmiş olsun. Medeks yüksek greft çalışıyor. Umarım memnun olursunuz. Hocalarımın da dediği gibi kesinlikle takviye kullanın. Ben verteks bölgemi korumak için başladım kullanmaya. Yan etki gördüm fakat tahmin ettiğim bir yan etki idi. Şimdi korumaya aldım yan etkiyi de farklı bir ilaçla.

Tatmin olursunuz umarım bu ekimden sonra takip ediyorum konunuzu.

Saygılarımla,

miketyson44

• Jr. Member
  • **
eyvallah hocam bakalım sık bi ekim oldu gibi

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Finansin yok kardeşim ama finasin bazen olabiliyor.Klavye finasi finans yapıyor:) Kişiden kişiye değişir yan etki görürseniz bırakırsınız
aslında benm yan etkisi olmayan ama etkili bir ilac tavsıyesıne ıhtıyacım var acıkcası finasini kullanmaktan yana değilim

Karakutu

• Hero Member
Kardeş öncelikle ekimin hayırlı olsun. Bence risk almaya değer bir görüntün varmış. Ama bu ekimi daha iyi bir doktora veya ekimciye yaptırsaydın. Bu kadar yüksek sayı yerine bu görüntüyü kapatıp donörüde fazla hırpalamadan üçüncü bir ekim saç+ sakal planlanabilirdi. Ama yinede moralini bozma bence öncesinden daha iyi olacak inşallah. Önceki resmen yanmış bir kafa görüntüsü varmış.
Artık sabırla bir 6 ay daha bekleyeceksin.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Tşkr ederım abı acıkca coğu yer yuksek grefte yanasmadı belkı doğrusuda oydu ama ben riske değer diye dusundum sacımı olabıldıgınce uzun tutmayı düşünüyorum..belkı ılerde sakallardan da az da olsa destek atablrım

miketyson44

• Jr. Member
  • **
İlk yıkamayı evde yaptım...kanlar gitmedi suan sizce bı sıkıntı var mı abiler

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Abiler nerkoz dediğiniz olay yok inşallah?yorumlarsanız sevınırım

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
Abiler nerkoz dediğiniz olay yok inşallah?yorumlarsanız sevınırım

Fotoğraf çok net değil ama nekroz yok gibi görünüyor. Ters ışıkta atmışsınız fotoğrafı yeni bir kaç fotoğraf eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Facebook Twitter Instagram