Anket

bu saç tutar mı?

tutar
25 (46.3%)
tutmaz
14 (25.9%)
kararsızım
15 (27.8%)

Toplam Oy Verenler: 54

Oylama kapandı: 28 Kasım 2020, 13:42:47

Gönderen Konu: medeks hair 5500 greft saç ekim(REPAİR de 1.başarısız 3500 greft ekim)  (Okunma sayısı 11240 defa)

miketyson44

• Jr. Member
  • **
bu arada arkadaslar 10.günden sonra perfectil kullanmamı söylediler?sizler ne düşünüyorsunuz...ayrıca şapka ne zaman takablırım

Selim34

• Full Member
    • Ekim Sürecim
Medeks ‘in ekimlerinden memnun olan insan sayısı az (ben de dahil olmak üzere). Keşke düzgün bir yeri tercih etseydiniz.

İnşallah sonuç iyi olur.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
hocam benm seçeneklerım kısıtlıydı yuksek greft giren çok az yer var ..genelde kımle konussak 2000 3000 greeft alım yaparız dıyorlar..o greftler benı zaten mutlu etmez

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
hocam benm seçeneklerım kısıtlıydı yuksek greft giren çok az yer var ..genelde kımle konussak 2000 3000 greeft alım yaparız dıyorlar..o greftler benı zaten mutlu etmez
2000 3000 greft bile bu döner  için   fazla    hiç aynada ense  bakmadınmi be kardeşim  ekim  uygun değil  başından  geçen   başariz  bir ekim var senin  bilgili olman gerekir  bu  konuda   ikinci  ekim   icin karar verdisen eğer   saç ekim  önce sonra  yapman gereken   medikal  tedavi   doğru yer doğru bir  planlama      seni mutlu ederdi  ne diyim  hayırlısı olsun  inşallah    hersey iyi olur 

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Hocam inşallah mutlu eder medıkal tedavi derken hocam?

Salvador

• Hero Member
Öncelikle iyi bayramlar olumsuz olmak istemezdim ama maalesef doğru bir ekimcide 2000 Ekim bile seni daha çok mutlu ederdi kardesim.Bu ekim seni mutlu etmeyecek gibi duruyor bari finastreid kullan da ekilenler ve kalanlar guclensin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

miketyson44

• Jr. Member
  • **
perfectil tavsiye ettiler hocam..

Salvador

• Hero Member
perfectil tavsiye ettiler hocam..
Perfectilin pek faydası olacağını sanmıyorum kullanmıştım
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Selim34

• Full Member
    • Ekim Sürecim
Şuan ekime başarısız demek mümkün değil, belki de gayet kapatıcı olacak. Donörden zaten vazgeçmişsiniz artık, ön kısım iyi olur inşallah.

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Kesınlıkle hocam,döneri sac sımılasyonuyla gölgelıcm

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Perfectil yerine ne tavsıye edersınız

bdrn

• Jr. Member
  • **
Kardesim gecmis olsun ben de aynı merkezde ekim yaptırdım ve kendilerine sizi Allah’a havale ediyorum yazdıgımda beni “terbiyesiz” “senin beklentini kim yükselttiyse ona git” ve “sen 8 ay olmuş bizi karalamak için böyle yazıyorsun bizi tahrik ediyorsun” tarzı ithamlarda bulundular.

Halbuki bi doktor olarak, bu tarz cirkin ithamlar yerine gecmis olsun cok uzgunuz sunları yapmayı düsünebilirsin diye bi yaklasım ile gelmesini beklersin bi doktorun... o yuzden konusmaya bile degmeyecek ve benimde saclarımı mahveden bi ekim merkezinin kurbanıyız.

Umarım simdiki ekimin seni daha mutlu eder fakat bu kadar fazla bir ekim yerine kademeli olarak; önce önlerdeki hatalıları aldırıp daha sonra sık bi sekilde ön ve ön orta bölgelere ekimi düsünebilirdin. Akabinde donör bölgenin verimliliğine göre arka tarafları hedeflenebilirdi.

Ben kendi ekimimi hasson & wong’a gönderdiğimde öne ekilen hatalı yanlıs acılı sacları önce tamamen alıp, 6 ay sonrasına yaklasık 2000-2500 greftlik bir ekim önerdiler. Fakat hem merkezin torontoda olması hem de 6 ay tümüyle alınmış bi alın bölgesi ile gezmek istemediğim için 1 yılı doldurunca koray hocanın degerlendirmesini alıp öyle karar vereceğim.

Artık ekimi yaptırmışsın sana şans diliyorum ve umarım gönlüne göre bi sonuc alırsın

miketyson44

• Jr. Member
  • **
Çok teşşekur ederım hocam.adamlar bı ılac tavsıye edıyorlar rogaine diye türkıyeye el altından gırıyor,malum sahtesı de cok pıyasada bunu soyledıgımde bıle ters konustular..arıyosun ters ters konusmalavs vs

carthage

• Full Member
Dostum bundan sonra enseyi hep uzun tutman gerekicek, inşallah üstler kapatıcı olur🙏🏻

Facebook Twitter Instagram