Kardesim gecmis olsun ben de aynı merkezde ekim yaptırdım ve kendilerine sizi Allah’a havale ediyorum yazdıgımda beni “terbiyesiz” “senin beklentini kim yükselttiyse ona git” ve “sen 8 ay olmuş bizi karalamak için böyle yazıyorsun bizi tahrik ediyorsun” tarzı ithamlarda bulundular.
Halbuki bi doktor olarak, bu tarz cirkin ithamlar yerine gecmis olsun cok uzgunuz sunları yapmayı düsünebilirsin diye bi yaklasım ile gelmesini beklersin bi doktorun... o yuzden konusmaya bile degmeyecek ve benimde saclarımı mahveden bi ekim merkezinin kurbanıyız.
Umarım simdiki ekimin seni daha mutlu eder fakat bu kadar fazla bir ekim yerine kademeli olarak; önce önlerdeki hatalıları aldırıp daha sonra sık bi sekilde ön ve ön orta bölgelere ekimi düsünebilirdin. Akabinde donör bölgenin verimliliğine göre arka tarafları hedeflenebilirdi.
Ben kendi ekimimi hasson & wong’a gönderdiğimde öne ekilen hatalı yanlıs acılı sacları önce tamamen alıp, 6 ay sonrasına yaklasık 2000-2500 greftlik bir ekim önerdiler. Fakat hem merkezin torontoda olması hem de 6 ay tümüyle alınmış bi alın bölgesi ile gezmek istemediğim için 1 yılı doldurunca koray hocanın degerlendirmesini alıp öyle karar vereceğim.
Artık ekimi yaptırmışsın sana şans diliyorum ve umarım gönlüne göre bi sonuc alırsın