Anket

Saç ekimim hakkında ne dusunuyorsunuz

Çok kötü (yorum yap neden Çok Kötü)
1 (4.3%)
Kötü (yorum yap neden Kötü)
1 (4.3%)
Orta
3 (13%)
İyi
15 (65.2%)
Çok iyi
3 (13%)

Toplam Oy Verenler: 23

Gönderen Konu: Egemen Güdül-Tayfun Koçoğlu-Hair Clininc 2500 Saç+ 1000 Sakal ekimi 30.07.2020  (Okunma sayısı 22175 defa)

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
14. Gün yoğun ışık altında

Mesaj değiştirildi,

Hocam saçının ince telli 2.500 greft oraya yeter ama sıkı bir ekim olmuş diyemeyiz şu sağ sol şakağın aşağısına ekilen greftlerde 300 400 greft vardır onlarıda çıkar ön tarafa 2.100 greft felan kalıyor ben oralarda ekmelerini gerçekten saçma buluyorum...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ekım genel hatlarıyla güzel tek eksik bencede bıraz daha sık olabılırmış bunun nedenide kendı saçlarını destekleyecek bır sonuç ama ekılenler fresız cıkarsada memnun olacaksın ön çizgi de guzel zaten

süreç su an normal seyrınde şok ufak bır başlamış sankı
Global Moderator

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Herkes suan çok sık diyor ama sonrasında ne olur bilmiyorum. 2. Bir ekime bütçem yok olmaz inşallah

İsmet

• Yeni üye
  • *
Hocam sakalların son durumu ne?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Hocam bir kaç Ekim merkezi dışında başka Ekim merkezlerini iplemiyor yazmışsınız burada sponsor olan hiçbir Ekim merkezi olduğunu düşünmüyorum ama size şunu söyleyebilirim burada önerilen Ekim merkezleri gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar mesela ben şahin çelik çok beğeniyorum işinin hep arkasında duruyor herkese olur diyip saçını rezil etmiyor ama merdiven altı onlarca Ekim merkezi var kendiniz forumu inceleyip görürsünüz işlerini iyi yaptıklarını düşünmüyorum, Türkiye’nin her yerinde Ekim merkezi var Batman’da var bir tane tüm Güney Doğu orada burada üç beş konusu var işini iyi yaptıklarını görüp yazıyor arkadaşlar. ( Batman Ekim merkezini dışardan duyup burada görünce bunu söylemek istedim)

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Hocam bir kaç Ekim merkezi dışında başka Ekim merkezlerini iplemiyor yazmışsınız burada sponsor olan hiçbir Ekim merkezi olduğunu düşünmüyorum ama size şunu söyleyebilirim burada önerilen Ekim merkezleri gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar mesela ben şahin çelik çok beğeniyorum işinin hep arkasında duruyor herkese olur diyip saçını rezil etmiyor ama merdiven altı onlarca Ekim merkezi var kendiniz forumu inceleyip görürsünüz işlerini iyi yaptıklarını düşünmüyorum, Türkiye’nin her yerinde Ekim merkezi var Batman’da var bir tane tüm Güney Doğu orada burada üç beş konusu var işini iyi yaptıklarını görüp yazıyor arkadaşlar. ( Batman Ekim merkezini dışardan duyup burada görünce bunu söylemek istedim)

Şahin beyin saç ekimi ekin tarlası gibi sıra sıra olması çok itici değil mi sonrası nasil oluyor bilmiyorum :)

xxx.ef

• Jr. Member
  • **

Müsait olunca atarim ama suan kimse sakal ektirdigimi anlamiyor

xxx.ef

• Jr. Member
  • **

Fotoğrafta baya belli oluyor ama normal hayatta herkese saç ektirdim diyorum saç anlaşılıyor ama kimse sakalı fark etmiyor

İsmet

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim kardeşim, gönlünce olur ikisi de inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sakal sırıtmıyor güzel durmuş planlaması
Global Moderator

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
16. Gün

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Bu saçlar yeniden çıkacak mi yoksa ebediyette  mi uğurladım?

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Saç sakal suan iyi

KaiserSS

• Hero Member
Bu saçlar yeniden çıkacak mi yoksa ebediyette  mi uğurladım?
Fireler olacak ama engel değil👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram