Anket

Saç ekimim hakkında ne dusunuyorsunuz

Çok kötü (yorum yap neden Çok Kötü)
1 (4.3%)
Kötü (yorum yap neden Kötü)
1 (4.3%)
Orta
3 (13%)
İyi
15 (65.2%)
Çok iyi
3 (13%)

Toplam Oy Verenler: 23

Gönderen Konu: Egemen Güdül-Tayfun Koçoğlu-Hair Clininc 2500 Saç+ 1000 Sakal ekimi 30.07.2020  (Okunma sayısı 22155 defa)

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar sizce nekroz mu bu iyileşir mi

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar ödemler atıldıkça saç köklerinin arası açılıyor bu sıklıkta benim saçların sık gözükecek mi sizce tecrübeliler bakabilir bi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yüzeysel nekroz gibi duruyor doktoruna danıştın mı?
Global Moderator

Dr.hair

• Hero Member
Yüzeysel nekroz gibi duruyor doktoruna danıştın mı?

Evet yüzeysel bir nekroz olmuş. Doktorunuz ile en kısa zamanda görüşmenizi tavsiye ederim . Ekim sonrası da o kısımda hafif bir kararma olmuş . Sonrasında aspirin tarzı kan sulandırıcı kullandınız mı?
    Alın kısmındaki yara yeri nekroza sebep olmuş olabilir .
   Kabuk altındaki deri çok iyi görünmüyor
  Geçmiş olsun

mehmet95

• Full Member
yakışıklı adamsın ekime hiç gerek yokmuş aslında.. Ben ekimi begenmedim ön çizgiyi indirmiş baya 2500 greftin istediğin gibi bir sıklık sağlayacağına inanmıyorum. Üstelik nekroz da var. bir an önce antibiyorik başlasan iyi edersin. Sabırlı ol tavsiyeme uyup aynalara çok bakma uzun bir süreç olacak ve muhtemelen saç için revizyon gerekecek.. revizyonu aynı adama yaptırmanı önermem

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Görüştüm kullandık yarın kontrole gidicem bakalim ne yapacak prp yapicam dedi ama faydası olur mu

mehmet95

• Full Member
ben faydasına pek inanmıyorum açıkçası ama bir mahsuru yok baya acılı bir işlem dayanabilirsen yaptır derim. zateen muhtemelen ücret istememiştir

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Forumda bu tarz yüzeysel nekroz mu yoksa kabuk mu çözemediğim kişilerde var ama Hep toparlamış. Ona benimde toparlar telefonla nette çekemiyorum o bölgeyi renginden dolayı netlemiyor

mehmet95

• Full Member
inşallah toparlar

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Saç çizgimden çok memnununda endiselerim sıklık ve nekroz sıklığı nasil sizce

heprotar

• Sr. Member
sıklığı yakalayamazlarsa işin zor çoklu greft ektilerse ancak o zaman kendi saçlarınla uyum sağlar öbür türlü zor gibi.

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Ekim sırasında çok fazla 3 lü grefim oldgu söylenmişti. Bu ekim şekli yaniltirmi yani beni bana seyrek gibi geldi de

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Buradaki siyahlarda nekroz mu

xxx.ef

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar güzel haberim var sizlere before and after 9. Gün çok şükür atlattım galiba

Facebook Twitter Instagram