Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar umarım herkes aradığı dermanı bulur. Bende yıllardır saç dökülmesi ile ilgili profesyonel olmamakla beraber araştırma icerisindeyim çok ilaç losyon vs kullandım. Setipiprant ve ru58841 ile ilgili bir konu açmak istedim kullananlar arkadaslar varsa bilgi sahibi olan arkadaslar bu başlık altında bilgi alışverişi yaparsak uygun olur şimdiden teşekkürler
Geçen hafta birkaç başlık altında seti ve ru hakknda yorumum olmuştu. Mesajı direkt aşağıya kopyalıyorum.
“
Seti maalesef bende (13 ay civarı kullanımda) gelişme göstermeye yetmedi. Haa sadece tek başına seti kullanırken de o kadar agresif dökülmesi olan biri olmama rağmen geriye gitmemisti. Dökülmeyi durdurmuştu. Belki de dökülmeyeceği vardı bilemiyorum.
Ama dht duyarlılığından ziyade pgd baskılayarak dökülmesi duranlarda gerçekten sağlam etki ettiği söyleniyordu. Diğer forumda çok sıkı öven, yıllardır kullanan elemanlar da biliyorum. Tabi her kişinin dökülme profili, hassasiyetleri farklı bu saç dökülmesi olayında. Birine fayda eden, diğerinde bir işe yaramayabiliyor. Belki çok yüksek dozlar denesek bizde de işe yarardı ama ona da bütçe yetmez dediğin gibi. Dolarla satın alınan birşey ağır geliyor cebe.
Ama tabi ne yazıkki fiyat performans olarak minoxil, finas, dutasın eline su dökemez. Veya diğer antiandrojenik etkili maddelerin.
“