Gönderen Konu: Burda kadın üye var mııı :)  (Okunma sayısı 8727 defa)

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
Ynt: Burda kadın üye var mııı :)
« Yanıtla #60 : 01 Eylül 2020, 13:10:07 »
Arkadaşlar kararımı verdim. 5 ekim günü Hakan Doğanayın ekibi saç ekimimi yapacak. Bu forum gerçekten içime sinen bir tercih yapmamda cok yardımcı oldu Hintell admin basta olmak üzere hepinize cok cok teşekkür ederim. Umarım herşey istediğim gibi olur

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #61 : 01 Eylül 2020, 13:31:18 »
Arkadaşlar kararımı verdim. 5 ekim günü Hakan Doğanayın ekibi saç ekimimi yapacak. Bu forum gerçekten içime sinen bir tercih yapmamda cok yardımcı oldu Hintell admin basta olmak üzere hepinize cok cok teşekkür ederim. Umarım herşey istediğim gibi olur

Hanfendi, Doğru karar Vermişsinizdir Umarım, Kadın ön çizgisi doğallığı Açısından riskli Bir ekim olacak, Ama Çok Profesyonel bir merkez seçtiniz, İnşAllah kadınsı Doğal ve Estetik yeni bir ön çizgiye Kavuşursunuz, Ve mutlaka Ekim için Konu açıp Süreci Paylaşın lütfen, Sizden sonra Ekim düşünen Kadınlar için Çok faydası olacağı Kesin, Ekiminiz şimdiden Hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 01 Eylül 2020, 18:36:44 »
Hanfendi, Doğru karar Vermişsinizdir Umarım, Kadın ön çizgisi doğallığı Açısından riskli Bir ekim olacak, Ama Çok Profesyonel bir merkez seçtiniz, İnşAllah kadınsı Doğal ve Estetik yeni bir ön çizgiye Kavuşursunuz, Ve mutlaka Ekim için Konu açıp Süreci Paylaşın lütfen, Sizden sonra Ekim düşünen Kadınlar için Çok faydası olacağı Kesin, Ekiminiz şimdiden Hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)
Teşekkür ederim :) Şuanki halinden de hiç bir şekilde memnun olmadığım için en kotu ihtimalle begenmezsem bile benim icin bir sey degismiyecek :) ama yine de olumlu düşünüyorum guzel olucak umarım :)

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 01 Eylül 2020, 20:39:20 »
Teşekkür ederim :) Şuanki halinden de hiç bir şekilde memnun olmadığım için en kotu ihtimalle begenmezsem bile benim icin bir sey degismiyecek :) ama yine de olumlu düşünüyorum guzel olucak umarım :)

İnşAllah, Bol Şans Dilerim.. (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 03 Eylül 2020, 21:13:38 »
Var diye biliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 04 Eylül 2020, 14:03:17 »
Hayırlı olsun umarım doğru bir planlama ve güzel bir sonuç olur zor bir dönem olacak bol şans diliyorum
Global Moderator

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 08 Eylül 2020, 23:05:26 »
Hayırlı olsun umarım doğru bir planlama ve güzel bir sonuç olur zor bir dönem olacak bol şans diliyorum
cok teşekkür ederim :) süreci paylaşacağım :)

klementin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 18 Eylül 2020, 14:17:26 »
cok teşekkür ederim :) süreci paylaşacağım :)

Merhaba, şimdiden işleminiz hayırlı olsun. Ben de bir kadınım ve 8 Eylül tarihinde İzmir Dr. Sibel Ulusan'da saç ekimi yaptırdım. Sürecimi aşağıdaki linkte paylaşıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16032.0

Sibel Hanım üç opsiyonla çalışıyor. Tüm işlemleri baştan sona kendisi yaparsa 3000Euro, Ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemini kendisi, diğer işlemleri ekibi yaparsa 2000Euro, tüm süreci ekibi yaparsa 10bin TL fiyatlandırması var. Ben 2000Euro olan opsiyonu tercih ettim. Bir gün içinde tamamlandı. Sabah 07:45'de klinikteydim. 18:00 civarı işlemlerim bitmişti. Tüm işlemleri doktor hanım yaparsa haliyle daha geç saatte bitebiliyormuş. Ekip de deneyimli ve konuya kesinlikle hakim çok sevecen iki kadın. Zaten tüm çalışanlar kadın :) Ön çizgimi doktor hanım belirledi, ekibine de bana da fikrimizi sordu. Planlamayı da birlikte yaptık. Açıklığım fazla olduğundan mevcut greftleri nasıl en doğru şekilde planlayabiliriz kısmını konuşarak kararlaştırdık. Tüm kanalları bizzat kendisi açtı. İşlem boyunda dahiliye uzmanı olan eşi de bizimle birlikte süreci takip etti. Sonuçta bu medikal bir işlem, doktorların elinde ve gözetiminde olmak bence hem iç rahatlatıcı hem de daha güvenli.

Şu an yıkamalarımı yapıyorum. Şimdiye kadarki süreç bence iyi geçti. Saç Ekimi Koordinatörü Lütfiye Hanım'ın da ilgi ve alakası motive edici oluyor. Umarım hepimizin süreci başarılı olur.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 19 Eylül 2020, 19:40:34 »
Merhaba, şimdiden işleminiz hayırlı olsun. Ben de bir kadınım ve 8 Eylül tarihinde İzmir Dr. Sibel Ulusan'da saç ekimi yaptırdım. Sürecimi aşağıdaki linkte paylaşıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16032.0

Sibel Hanım üç opsiyonla çalışıyor. Tüm işlemleri baştan sona kendisi yaparsa 3000Euro, Ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemini kendisi, diğer işlemleri ekibi yaparsa 2000Euro, tüm süreci ekibi yaparsa 10bin TL fiyatlandırması var. Ben 2000Euro olan opsiyonu tercih ettim. Bir gün içinde tamamlandı. Sabah 07:45'de klinikteydim. 18:00 civarı işlemlerim bitmişti. Tüm işlemleri doktor hanım yaparsa haliyle daha geç saatte bitebiliyormuş. Ekip de deneyimli ve konuya kesinlikle hakim çok sevecen iki kadın. Zaten tüm çalışanlar kadın :) Ön çizgimi doktor hanım belirledi, ekibine de bana da fikrimizi sordu. Planlamayı da birlikte yaptık. Açıklığım fazla olduğundan mevcut greftleri nasıl en doğru şekilde planlayabiliriz kısmını konuşarak kararlaştırdık. Tüm kanalları bizzat kendisi açtı. İşlem boyunda dahiliye uzmanı olan eşi de bizimle birlikte süreci takip etti. Sonuçta bu medikal bir işlem, doktorların elinde ve gözetiminde olmak bence hem iç rahatlatıcı hem de daha güvenli.

Şu an yıkamalarımı yapıyorum. Şimdiye kadarki süreç bence iyi geçti. Saç Ekimi Koordinatörü Lütfiye Hanım'ın da ilgi ve alakası motive edici oluyor. Umarım hepimizin süreci başarılı olur.
cok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsınız. Sürecinizi takip edicem :)

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 28 Eylül 2020, 12:19:52 »
Hayırlı olsun kadınlarda baya forumu araştırıp saç ektirmeye başladı.

Dtteu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 28 Eylül 2020, 18:15:28 »
Ben de kadınım ve aynı dertten muzdaripim alnım çok geniş, istanbulda neopital hastanesine yaptırmayı düşünüyordum ama burda herkes hakan doğanay yazınca kararsız kaldım ben de. Neopital’e yaptıran var mı?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 28 Eylül 2020, 20:23:45 »
Ben de kadınım ve aynı dertten muzdaripim alnım çok geniş, istanbulda neopital hastanesine yaptırmayı düşünüyordum ama burda herkes hakan doğanay yazınca kararsız kaldım ben de. Neopital’e yaptıran var mı?
Acele etme bence, bak ektiren kadin  arkadaslar var onlari bekle. Kadinlarda sac ekimi cok daha ciddi bir konu, heryerde yapilmaz, herkese guvenilmez.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 29 Eylül 2020, 10:30:55 »

Önce araştırın hemen bir merkeze karar vermeyin

Forumu takip edin

Yüzün görünmeyecek şekilde resim eklersen durumu değerlendiririz.
Global Moderator

Dtteu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 29 Eylül 2020, 13:26:43 »
Önce araştırın hemen bir merkeze karar vermeyin

Forumu takip edin

Yüzün görünmeyecek şekilde resim eklersen durumu değerlendiririz.

« Son Düzenleme: 29 Eylül 2020, 13:40:45 Gönderen: Dtteu »

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 29 Eylül 2020, 13:31:17 »

Ahaha.. (^_^)

Hanfendi Allah 'da Sizi Güldürsün,
Saçlı Alan Da Görünseydi, Arkadaşlar Daha Sağlıklı Yardımcı Olurdu Size..

😂
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram