cok teşekkür ederim süreci paylaşacağım
Merhaba, şimdiden işleminiz hayırlı olsun. Ben de bir kadınım ve 8 Eylül tarihinde İzmir Dr. Sibel Ulusan'da saç ekimi yaptırdım. Sürecimi aşağıdaki linkte paylaşıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16032.0Sibel Hanım üç opsiyonla çalışıyor. Tüm işlemleri baştan sona kendisi yaparsa 3000Euro, Ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemini kendisi, diğer işlemleri ekibi yaparsa 2000Euro, tüm süreci ekibi yaparsa 10bin TL fiyatlandırması var. Ben 2000Euro olan opsiyonu tercih ettim. Bir gün içinde tamamlandı. Sabah 07:45'de klinikteydim. 18:00 civarı işlemlerim bitmişti. Tüm işlemleri doktor hanım yaparsa haliyle daha geç saatte bitebiliyormuş. Ekip de deneyimli ve konuya kesinlikle hakim çok sevecen iki kadın. Zaten tüm çalışanlar kadın
Ön çizgimi doktor hanım belirledi, ekibine de bana da fikrimizi sordu. Planlamayı da birlikte yaptık. Açıklığım fazla olduğundan mevcut greftleri nasıl en doğru şekilde planlayabiliriz kısmını konuşarak kararlaştırdık. Tüm kanalları bizzat kendisi açtı. İşlem boyunda dahiliye uzmanı olan eşi de bizimle birlikte süreci takip etti. Sonuçta bu medikal bir işlem, doktorların elinde ve gözetiminde olmak bence hem iç rahatlatıcı hem de daha güvenli.
Şu an yıkamalarımı yapıyorum. Şimdiye kadarki süreç bence iyi geçti. Saç Ekimi Koordinatörü Lütfiye Hanım'ın da ilgi ve alakası motive edici oluyor. Umarım hepimizin süreci başarılı olur.