Gönderen Konu: Burda kadın üye var mııı :)  (Okunma sayısı 8672 defa)

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
Ynt: Burda kadın üye var mııı :)
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2020, 15:24:46 »
8 bin 10 bin tl ekibi bir daha sorun isterseniz  forumda öyle fiyatlar diyin bakalım zam mı geldi acaba

Bu arada resminizi de eklerseniz ekime uygunmusunuz bakalım yüzünüz görülmeyecek şekilde ekleyin
tabii aksam yukliyim fotograf. Bilgehan aydın sizce basarili mi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2020, 16:39:23 »
Bence siz fiyattan ziyade ekim tekniği ile ilgilenseniz daha iyi olur. Açıklığınızı bilemiyorum ama bayan olduğunuz için ekim tekniklerini de araştıramanız iyi olacaktır. Bayanlara saç ekimi zordur yine söylemek isterim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 29 Temmuz 2020, 17:04:02 »
Bence siz fiyattan ziyade ekim tekniği ile ilgilenseniz daha iyi olur. Açıklığınızı bilemiyorum ama bayan olduğunuz için ekim tekniklerini de araştıramanız iyi olacaktır. Bayanlara saç ekimi zordur yine söylemek isterim.
bütçem en fazla 10 bin olduğu için mecbur onu da düşünüyorum :) ama hakan doganay icime en cok sinen oldu. Sanırım onu seçicem.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 29 Temmuz 2020, 17:05:35 »
Ben de izmirde oturuyorum. Senin gibi içime sinen yer bulamadım ve temmuz ayı içinde istanbulda operasyon geçirdim.Operasyonun Ertesi gün yıkama yapıldı ve bilgilendirme ilaç vs verilip yolcu edildim.Whatsappdan iletişim halinde oluyorsunuz zaten yıkama, kabuk dökümü vs. sıkıntı olmuyor.
ilk yıkamayı kendimizin yapmasında sıkıntı yok yani.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2020, 17:14:29 »
8 bin 10 bin tl ekibi bir daha sorun isterseniz  forumda öyle fiyatlar diyin bakalım zam mı geldi acaba

Bu arada resminizi de eklerseniz ekime uygunmusunuz bakalım yüzünüz görülmeyecek şekilde ekleyin

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2020, 17:15:36 »

gördüğünüz gibi alnım cok geniş :D burnum ufak cenem ufak uyumsuz duruyor.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2020, 17:20:53 »
Saçlarınız ne zaman böyle oldu, ya da hep böyle miydi?

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 29 Temmuz 2020, 17:25:19 »
Saçlarınız ne zaman böyle oldu, ya da hep böyle miydi?
bebekligimden beri :) yani hic dökülme vs olmadı. Ondeki bebek saçlarım hariç saçlarım gayette kalın telli güçlü ama malesef geriden başlıyor  ;D

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Temmuz 2020, 17:29:55 »
bütçem en fazla 10 bin olduğu için mecbur onu da düşünüyorum :) ama hakan doganay icime en cok sinen oldu. Sanırım onu seçicem.

Hakan Doğanay dhi tekniği uyguluyor çok sorun olmaz ama size kaç greft ekeceklerinden bahsettiler mi? Ön alan sanırım doğuştan böyle planlama yapılırken çok estetik davranılması gerek. Ayrıca ekim yaptırmadan önce merkezden bayanlara yaptıkları ekimlerin de öncesi/sonrası fotoğraflarını isteyin size göndersinler. Fikir edinmeniz açısından güzel olur. Ön saç çizgisine yapılacak ekimler, estetik açıdan en çok beceri gerektiren ekimlerdir. Bu nedenle saç ekimine kesin karar verdiyseniz çok iyi araştırın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 29 Temmuz 2020, 17:51:11 »
Hakan Doğanay dhi tekniği uyguluyor çok sorun olmaz ama size kaç greft ekeceklerinden bahsettiler mi? Ön alan sanırım doğuştan böyle planlama yapılırken çok estetik davranılması gerek. Ayrıca ekim yaptırmadan önce merkezden bayanlara yaptıkları ekimlerin de öncesi/sonrası fotoğraflarını isteyin size göndersinler. Fikir edinmeniz açısından güzel olur. Ön saç çizgisine yapılacak ekimler, estetik açıdan en çok beceri gerektiren ekimlerdir. Bu nedenle saç ekimine kesin karar verdiyseniz çok iyi araştırın derim.
7 gün 24 saat araştırıyorum diyebilirim :D fotoğraftan baktıkları kadarıyla  1750-2500 greft olabilir dediler. Ben ekibine yaptiracagim onların da dhi teknigidir degil mi

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Temmuz 2020, 17:59:51 »
7 gün 24 saat araştırıyorum diyebilirim :D fotoğraftan baktıkları kadarıyla  1750-2500 greft olabilir dediler. Ben ekibine yaptiracagim onların da dhi teknigidir degil mi

Tabi aynı teknikleri uyguluyorlar.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2020, 01:02:34 »
bebekligimden beri :) yani hic dökülme vs olmadı. Ondeki bebek saçlarım hariç saçlarım gayette kalın telli güçlü ama malesef geriden başlıyor  ;D

Androgenetik Alopesi yoksa iyi bir şey, güzel bir ön tasarım ile güzel sonuç edebilirsiniz. Ön çizgi tasarımı olarak Asuman hanım iyi yapıyor gördüğüm kadarıyla, fiyat olarak da nispeten uygun. Ekimlerine bakıp fikir edinebilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 30 Temmuz 2020, 11:24:13 »
ekim alanında ince ince saç tellerı var tüycukler doğallık veren onları kaybedersınız buyuk ıhtımal

ve sanırım saç tellerınız çok ınce

şok dökülme evresinde bunalıma sokar sızı bu durum

bence çok kötü bir görüntü yok  doğal halinizde o kadar abartmayın kendinizi üzmeyin boşuna

illa ben yaptırıcam dıyorsanız da ancak böyle bır çızgi onun dısında çok yakışacağını ve doğal durucağını sanmıyorum
bu işi bilen ınsanlar olarak dikkate alın söylediklerimizi

alnınız yapısal olarak geniş bunu saç ekimi ile kapatamazsınız kapatmaya kalkarsanız çok kötü bır goruntu olur

planlama ve çizgi konusunda Hakan doğanay çok başarılı dürüst de biri onu düşünüyorsanız oda böyle yapacaktır hemen hemen. belki fotograf harici biraz daha oynama yapılabilir gerçekte işler değişir ama bunun da çok dışında olmaz diye düşünüyorum.

en fazla 1000 greftlik bır ıslem olucaktır sızın ıcın bu cizgi olursa

ekibi olsada bize tarihi haber verin yaptırıcam illa diyorsanız  biz özellikle mail atalım hakan beye sizinle daha fazla ilgilenmesi için cunkü çok iyi bir estetik bakış açısı gerek.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2020, 11:56:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 30 Temmuz 2020, 16:13:58 »
Aman iyi bir yer bul valla gidip v şeklinde erkek on çizgisi yapmasınlar. Bence kadinlara ekim daha kolay olması lazim dümdüz bir on çizgi bile kötü durmaz çünkü kadınlarda kimsenin aklına ektirmis bu vs gelmez.

Facebook Twitter Instagram