Gönderen Konu: Burda kadın üye var mııı :)  (Okunma sayısı 8669 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Burda kadın üye var mııı :)
« Yanıtla #45 : 01 Ağustos 2020, 01:25:06 »
O zigzaglar bence çok abartılı olmuş . İyi araştırın . Bence arkadaşın çizdiği mavi çizginin yeri de çok iddialı duruyor.

Üstte açıkladım aslında, O zig zaglar ekimden hemen sonra o'şekilde görünür, ama uzayınca keskin bir zig zag olmaz harika bir doğallık katar, mavi çizgiyi gerçek kısa saçlı kadın resimlerine bakarsanız zaten neredeyse aynı yani erkek çizgisinin aksine tam tersi bir Çizgi olmalıki örneklerde gayet doğal duruyor, zaten bu hanfendinin çizgide sorun yok doğallık sorunu da yok sadece çizgi doğuştan bu şekildeymiş, tek yapılması gereken hiç bozmadan biraz öne almak.. (^_^)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 01 Ağustos 2020, 01:31:25 »
Siz nasıl bir ön çizgi düşünüyorsunuz? Bence buraya paylaşın en azından insanlardan fikir alışverişinde bulunursunuz. Gerçekten zor ama Hakan Doğanay'ın erkekler için yaptıkları ön çizgilerde çok estetik duruyor. Eskiden greft alımını da manuel yapıyorlardı sanırım ekimlerindeki başarı oranı düşünce yeniden micromotorlu alıma döndüler.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 01 Ağustos 2020, 09:36:14 »
evet kesinlikle o çizgiye cok dikkat edicem ne dümdüz guzel olur ne de yusyuvarlak. Attiginiz orneklerden 1. Ve 2. Bayanin hatları cok guzel mesela. Ve o zik zak ekimi kimi ekimde gördüm
 kiminde görmedim ona doktor mu karar veriyor acaba.

Evet Tanınmış Ve İsmi Ön Plâna Çıkmış Olan Ekim Merkezlerinin Neredeyse Hepsi Ön Çizgiyi Düz Yapmıyor, Kendilerine Göre Farklı Bir Şekil Veriyorlar Doğallık Açısından..

Örnek;

1. Resim Asuman Hanım
2. Resim Sibel Ulusan
3. Resim Serkan Aygın
4. Resim Şahin Çelik
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 01 Ağustos 2020, 18:41:05 »
Siz nasıl bir ön çizgi düşünüyorsunuz? Bence buraya paylaşın en azından insanlardan fikir alışverişinde bulunursunuz. Gerçekten zor ama Hakan Doğanay'ın erkekler için yaptıkları ön çizgilerde çok estetik duruyor. Eskiden greft alımını da manuel yapıyorlardı sanırım ekimlerindeki başarı oranı düşünce yeniden micromotorlu alıma döndüler.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 01 Ağustos 2020, 18:43:35 »

mesela bunu örnek verebilirim arkadaslar alin çizgisi olarak. sizce nasil. Ne yusyuvarlak ne dümdüz.

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 01 Ağustos 2020, 19:00:37 »
Galiba
1 Numaralı Çizgi Sizi Tatmin Etmeyecek,
Hiç Olmasada Olur İşimi Görmez Diyorsunuz..

2 Numaralı Çizgi Orta Seviye..  ???

Ama Attığınız Resimlere Bakılırsa,
3 Numaralı Resim, Galiba İstediğiniz Çizgi, Yalnız Alın Kısmı Bundan Daha Dar Olursa, Yine Doğallık Konusunda Sıkıntı Yaşayabilirsiniz.. (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 01 Ağustos 2020, 19:06:07 »
Galiba
1 Numaralı Çizgi Sizi Tatmin Etmeyecek,
Hiç Olmasada Olur İşimi Görmez Diyorsunuz..

2 Numaralı Çizgi Orta Seviye..  ???

Ama Attığınız Resimlere Bakılırsa,
3 Numaralı Resim, Galiba İstediğiniz Çizgi, Yalnız Alın Kısmı Bundan Daha Dar Olursa, Yine Doğallık Konusunda Sıkıntı Yaşayabilirsiniz.. (^_^)
evet 3.doğal durmaz hic.. 1 ile 2 arası diyebilirim.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 01 Ağustos 2020, 19:13:37 »
Attığım fotograflarda genislikten ziyade çizgiyi gostemek istedim. Cok yusyuvarlak olmasını istemiyorum mesela

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 01 Ağustos 2020, 19:19:15 »
Attığım fotograflarda genislikten ziyade çizgiyi gostemek istedim. Cok yusyuvarlak olmasını istemiyorum mesela

Bencede 2 Numara İdeal, Sizin Kendi Çizginiz De Yusyuvarlak Değil Zaten, Doğal Duruyor Sadece Biraz Öne Alınıp Yeni Ve Estetik Bir Ön Çizgi Belirlenecek, Umarım İstediğiniz Gibi Olur.. (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 01 Ağustos 2020, 19:56:25 »
Bencede 2 Numara İdeal, Sizin Kendi Çizginiz De Yusyuvarlak Değil Zaten, Doğal Duruyor Sadece Biraz Öne Alınıp Yeni Ve Estetik Bir Ön Çizgi Belirlenecek, Umarım İstediğiniz Gibi Olur.. (^_^)
umarım ya heycanla bekliyorum  :) tesekkurler yorumlarınız için  :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #55 : 01 Ağustos 2020, 20:01:51 »

Yalnız muhtemelen size en ideal ekim Hintell Adminin çizdiği şekil gibi olacaktır. Fazla greft ekerlerse bu sefer ön çizginizi yeniden tasarlamak zorunda kalırlar ve bu da doğallığı bozabilir. Eğer Hintell'in yaptığı çizgi olursa da sizin o önceki zayıf olan tellerin üzerine ekim yapılır ve yine alın bölgeniz açık kalacaktır. Ön çizgi doğallık ister ve unutmayın saç ekiminde asla kendi doğal saçlarınızdaki sıklığa kavuşamazsınız. Bence beklentilerinizi yeniden gözden geçirin derim daha sonra pişman olmayın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 01 Ağustos 2020, 20:16:48 »
umarım ya heycanla bekliyorum  :) tesekkurler yorumlarınız için  :)

(^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 09 Ağustos 2020, 13:39:13 »
Bakınız bu çizgiler sizi çok çirkinleştirir kısaca hayatınızın en büyük hatasını bu işten anlamadığınız için yapmış olursunuz Anlınız doğal yapısı itibari geniş ve bu saç ekimi ile kapatılmaz sadece ufak dokunuşlarla daha iyi bir hal alır benim çizdiğim çizgi dışına çıkmayın  tabi biraz daha modifiye edilir

Saç ekimi hayal ettiğiniz gibi bir durum değil çizgi konusunda bana güvenin lütfen hata yapmamanız için arkadaşlar anlınızda ki kasları hesap etmeden size öneride bulunuyor allah korusun bunları hesap etmeyen bir ekimciye demk gelirseniz hayatınız kararır. Gerisi size kalmış.

Anlınız geniş kas yapınız farklı sizin istediğiniz değil bu durumda olabilicek çizgi önemli bu da alın kas yapınıza göre olur. Ve çizgi ne kadar ileri alınırsa saç ekimi o kadar doğallıktan uzaklaşır.

Kas yapınız yukarı da çizgi aşşağı alınız sa çok fazla kasın üzerine ekim yapılmış olur gibi görünüyor
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 13:53:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 09 Ağustos 2020, 18:54:55 »
Bakınız bu çizgiler sizi çok çirkinleştirir kısaca hayatınızın en büyük hatasını bu işten anlamadığınız için yapmış olursunuz Anlınız doğal yapısı itibari geniş ve bu saç ekimi ile kapatılmaz sadece ufak dokunuşlarla daha iyi bir hal alır benim çizdiğim çizgi dışına çıkmayın  tabi biraz daha modifiye edilir

Saç ekimi hayal ettiğiniz gibi bir durum değil çizgi konusunda bana güvenin lütfen hata yapmamanız için arkadaşlar anlınızda ki kasları hesap etmeden size öneride bulunuyor allah korusun bunları hesap etmeyen bir ekimciye demk gelirseniz hayatınız kararır. Gerisi size kalmış.

Anlınız geniş kas yapınız farklı sizin istediğiniz değil bu durumda olabilicek çizgi önemli bu da alın kas yapınıza göre olur. Ve çizgi ne kadar ileri alınırsa saç ekimi o kadar doğallıktan uzaklaşır.

Kas yapınız yukarı da çizgi aşşağı alınız sa çok fazla kasın üzerine ekim yapılmış olur gibi görünüyor
çok haklısın hintell zaten illa şu kadar olsun şöyle olsun gibi kesin bir kararım yok. Hergün araştırmaya devam ediyorum güvenilir biryerle anlastigimda cizgiyi biraz da onlara bırakıcam. Hala Hakan Doganayın ekibi uzerinde yoğunlaşmış durumdayım bir kaç kadın saç ekimlerini gördüm ve başarılıydı. Hata yapmamak adına acele etmeden hala araştırıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 09 Ağustos 2020, 23:44:53 »
Kadın saç yapısında ön çizgi minyatürize olmuş saçları da içerir. Ekim saçı kalın telli olacağı için her ne yaparsanız yapın, doğal durmayacaktır. Kadın ekimlerinde çizgi değiştirilmemesi gerekir. Ön hatta yoğunluk arttırma yapılabilir. Ekim travmasıyla mevcut saçlarınızın ekim alanında yer alan bir kısmı dökülecek. Bunları da göz önünde bulundurun

Facebook Twitter Instagram