Gönderen Konu: Burda kadın üye var mııı :)  (Okunma sayısı 8713 defa)

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
Ynt: Burda kadın üye var mııı :)
« Yanıtla #30 : 30 Temmuz 2020, 17:03:06 »
Androgenetik Alopesi yoksa iyi bir şey, güzel bir ön tasarım ile güzel sonuç edebilirsiniz. Ön çizgi tasarımı olarak Asuman hanım iyi yapıyor gördüğüm kadarıyla, fiyat olarak da nispeten uygun. Ekimlerine bakıp fikir edinebilirsiniz.
hakan doganayın ekibine karar vereceğim gibi duruyor ama yine de fikirlere acigim bakiyim asuman hanima da cok tesekkur ederim

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 30 Temmuz 2020, 17:10:08 »
ekim alanında ince ince saç tellerı var tüycukler doğallık veren onları kaybedersınız buyuk ıhtımal

ve sanırım saç tellerınız çok ınce

şok dökülme evresinde bunalıma sokar sızı bu durum

bence çok kötü bir görüntü yok  doğal halinizde o kadar abartmayın kendinizi üzmeyin boşuna

illa ben yaptırıcam dıyorsanız da ancak böyle bır çızgi onun dısında çok yakışacağını ve doğal durucağını sanmıyorum
bu işi bilen ınsanlar olarak dikkate alın söylediklerimizi

alnınız yapısal olarak geniş bunu saç ekimi ile kapatamazsınız kapatmaya kalkarsanız çok kötü bır goruntu olur

planlama ve çizgi konusunda Hakan doğanay çok başarılı dürüst de biri onu düşünüyorsanız oda böyle yapacaktır hemen hemen. belki fotograf harici biraz daha oynama yapılabilir gerçekte işler değişir ama bunun da çok dışında olmaz diye düşünüyorum.

en fazla 1000 greftlik bır ıslem olucaktır sızın ıcın bu cizgi olursa

ekibi olsada bize tarihi haber verin yaptırıcam illa diyorsanız  biz özellikle mail atalım hakan beye sizinle daha fazla ilgilenmesi için cunkü çok iyi bir estetik bakış açısı gerek.
cok cok uzun zamandır düşünüyorum her durumu göze aldım şok dökülme evresini de şuan çalışmadığım icin evde geçirebilicem yani koydum kafaya :) cok buyuk ihtimalle hakan beyin ekibine yaptiricam burda okuduklarım gördüğüm örnekler vs icime sindi çünkü. Mutlaka haber vericem cok sevinirim öyle bişey yapabilirseniz cok cok tesekkur ederim gerçekten  :)

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 30 Temmuz 2020, 17:12:56 »
Aman iyi bir yer bul valla gidip v şeklinde erkek on çizgisi yapmasınlar. Bence kadinlara ekim daha kolay olması lazim dümdüz bir on çizgi bile kötü durmaz çünkü kadınlarda kimsenin aklına ektirmis bu vs gelmez.
ben de sanmıyorum kimsenin aklına geleceğini ektirecegimi söylediğim herkes kadınlara ekiliyomuymuş diyo  ;D

darkangel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 30 Temmuz 2020, 20:25:39 »
merhaba, ben de kadinim ve yeni hesap actim. Izmirdeki doktor sibel hocayi dusunuyorum ben de. Siz en son nereye karar verdiniz?

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 30 Temmuz 2020, 20:53:30 »
hakan doganayın ekibine karar vereceğim gibi duruyor ama yine de fikirlere acigim bakiyim asuman hanima da cok tesekkur ederim

Umarım güzel sonuçlanır sizin için.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 30 Temmuz 2020, 20:55:20 »
merhaba, ben de kadinim ve yeni hesap actim. Izmirdeki doktor sibel hocayi dusunuyorum ben de. Siz en son nereye karar verdiniz?
bir kadın daha super :) sibel hanımı ben de düşündüm ama fiyat olarak cok yüksek tarzı yorumlar okuyunca iletişime gecmedim hic. Ben sanırım antalyada hakan doganayın ekibine yaptiracagim ama hala araştırıyorum yine de.

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 30 Temmuz 2020, 22:09:49 »
Umarım güzel sonuçlanır sizin için.
Umarımm. Tesekkur ederim  :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 30 Temmuz 2020, 23:18:23 »
Sibel hanımla da görüşün bütçenizden bahsedin. Benim fikrim saç çizginiz çok doğal ve güzel gözüküyor. En onlerde incelmiş ve kısa duran doğal saç öz çizginiz aynı olmayacak. Küt ve güçlü bir çizgi olması muhtemel. Şu an gradyan bi geçiş mevcut. Önce alnınızda ışığı hafif kıran çok fark edilmeyen minicik şeftali tüyleri, sonrasında nispeten zayıf çok hızlı uzamayan doğal ilk sıra saçları ve arkasında giderek kalibresi artan doğal saçlar ve arkasında kalın saçlarınız..

Bu gradyan geçişi sağlayabilecek bi kul yok malesef:)

Ben yine soyluyorum bence sizin yuzunuze çok uygun ve güzel duruyor.
Cesaretinizden dolayı tebrik ederim:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 31 Temmuz 2020, 12:34:45 »
cok cok uzun zamandır düşünüyorum her durumu göze aldım şok dökülme evresini de şuan çalışmadığım icin evde geçirebilicem yani koydum kafaya :) cok buyuk ihtimalle hakan beyin ekibine yaptiricam burda okuduklarım gördüğüm örnekler vs icime sindi çünkü. Mutlaka haber vericem cok sevinirim öyle bişey yapabilirseniz cok cok tesekkur ederim gerçekten  :)

Siz karar verirseniz bize bildirin Artık kim olursa. biz sizin için ulaşır gerekenleri rica ederiz forumu kimse kırmaz geri çevirmez. Kadın olduğunuz için biz erkeklerden daha yıpratıcı olur sizin için durumlar o yüzden destek olmak isteriz. İyi bayramlar
Global Moderator

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 31 Temmuz 2020, 16:17:34 »
Siz karar verirseniz bize bildirin Artık kim olursa. biz sizin için ulaşır gerekenleri rica ederiz forumu kimse kırmaz geri çevirmez. Kadın olduğunuz için biz erkeklerden daha yıpratıcı olur sizin için durumlar o yüzden destek olmak isteriz. İyi bayramlar
gerçekten cok sevindim Hintell çok teşekkür ederim belli olunca hemen haber vericem :) Iyi bayramlar  :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #40 : 31 Temmuz 2020, 18:01:06 »
Hanfendi öncelikle Hayırlı Bayramlar.. Ekiminiz şimdiden hayırlı olsun, sitede başka kadın üyelerin ekimlerinide gördük ve Ekim merkezleri kadın ön çizgisinde tecrübeli olmadığı için genelde Erkeklere yaptıkları V şeklindeki Çizgiyi kadınlarada uygulayıp sonra doğal olmasını Bekliyorlar Sonuç hüsran..

Bi kaç tane hanfendi ekim yaptırmış resimlerini atmıştı buraya, forumda araştırabilirsiniz, doğallık sıfır, Mesela artık sizin attığınız resimdeki Gibi geriye doğru Tarama şansı Hiç kalmadı Ve farklı saç stilleriyle Durumu düzeltmek durumunda kaldılar, Şu da Aklınızda olsun, en iyi ekim merkezine Gittiniz diye size doğal bir ön çizgi yapılacak diye bir şey yok..!!

Siz istediğiniz çizgiyi belirtmediğiniz sürece, erkeksi bir ön çizgi belirleyeceklerdir size, ve ekim ne kadar sık yapılırsa yapılsın çizgi yanlış belirleneceği için Doğal Olmayacak..

Aşağıdaki atacağım resimler, Olması gereken Doğal Kadın saçlarındaki ön çizgi, Benim Favorim 3. Resimdeki Kırmızı Elbiseli Olan Kadının Ön Çizgisi, Sizde Ve Çoğu kadında iyi durur Diye düşünüyorum, bu örnek Resimlere bakarak kendi fikrimi yazıyorum, Aşağıda sizin Resminiz üzerinde İki çizgi Belirledim, biri doğal duracağına inandığım diğeriyse Son pişmanlık fayda etmez cinsten olacağını Düşündüğüm çizgi..
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 18:53:19 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #41 : 31 Temmuz 2020, 18:03:02 »
Mavi Olan, Olması Gereken Doğal Çizgi

Kırmızı Olan Sizi Erkeksi Gösterecek Olan, Kadın İçin Doğal Olamayacak Olan Ön Çizgi..

Birde Diğer Resimdeki Gibi Çizginizi Doğal Olması İçin Çok Düz Yapmasınlar, Resimdeki Gibi Biraz Zig Zag Şekilde Olmasını İsteyin.. Bu zig zag çizgi, Saçlar Uzadığında Estetik olur.. Size Bol Şans Dilerim, İnşAllah Hayâl Ettiğiniz Gibi Olur.. (^_^)
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 18:58:58 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 01 Ağustos 2020, 00:53:49 »
Sibel hanımla da görüşün bütçenizden bahsedin. Benim fikrim saç çizginiz çok doğal ve güzel gözüküyor. En onlerde incelmiş ve kısa duran doğal saç öz çizginiz aynı olmayacak. Küt ve güçlü bir çizgi olması muhtemel. Şu an gradyan bi geçiş mevcut. Önce alnınızda ışığı hafif kıran çok fark edilmeyen minicik şeftali tüyleri, sonrasında nispeten zayıf çok hızlı uzamayan doğal ilk sıra saçları ve arkasında giderek kalibresi artan doğal saçlar ve arkasında kalın saçlarınız..

Bu gradyan geçişi sağlayabilecek bi kul yok malesef:)

Ben yine soyluyorum bence sizin yuzunuze çok uygun ve güzel duruyor.
Cesaretinizden dolayı tebrik ederim:)
haklısınız sonuçta kim yaparsa yapsın o doğallığı yakalamak mümkün değil ama ben artık çok takmaya basladım bu genişliği :D yüzüme aynadan baktigimda sac gormek istiyorum  :D ben de kendi cesaretimi tebrik ediyorum   :D

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 01 Ağustos 2020, 00:58:41 »
Mavi Olan, Olması Gereken Doğal Çizgi

Kırmızı Olan Sizi Erkeksi Gösterecek Olan, Kadın İçin Doğal Olamayacak Olan Ön Çizgi..

Birde Diğer Resimdeki Gibi Çizginizi Doğal Olması İçin Çok Düz Yapmasınlar, Resimdeki Gibi Biraz Zig Zag Şekilde Olmasını İsteyin.. Bu zig zag çizgi, Saçlar Uzadığında Estetik olur.. Size Bol Şans Dilerim, İnşAllah Hayâl Ettiğiniz Gibi Olur.. (^_^)
evet kesinlikle o çizgiye cok dikkat edicem ne dümdüz guzel olur ne de yusyuvarlak. Attiginiz orneklerden 1. Ve 2. Bayanin hatları cok guzel mesela. Ve o zik zak ekimi kimi ekimde gördüm
 kiminde görmedim ona doktor mu karar veriyor acaba.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 01 Ağustos 2020, 01:00:45 »
O zigzaglar bence çok abartılı olmuş . İyi araştırın . Bence arkadaşın çizdiği mavi çizginin yeri de çok iddialı duruyor.
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Facebook Twitter Instagram