Hanfendi öncelikle Hayırlı Bayramlar.. Ekiminiz şimdiden hayırlı olsun, sitede başka kadın üyelerin ekimlerinide gördük ve Ekim merkezleri kadın ön çizgisinde tecrübeli olmadığı için genelde Erkeklere yaptıkları V şeklindeki Çizgiyi kadınlarada uygulayıp sonra doğal olmasını Bekliyorlar Sonuç hüsran..
Bi kaç tane hanfendi ekim yaptırmış resimlerini atmıştı buraya, forumda araştırabilirsiniz, doğallık sıfır, Mesela artık sizin attığınız resimdeki Gibi geriye doğru Tarama şansı Hiç kalmadı Ve farklı saç stilleriyle Durumu düzeltmek durumunda kaldılar, Şu da Aklınızda olsun, en iyi ekim merkezine Gittiniz diye size doğal bir ön çizgi yapılacak diye bir şey yok..!!
Siz istediğiniz çizgiyi belirtmediğiniz sürece, erkeksi bir ön çizgi belirleyeceklerdir size, ve ekim ne kadar sık yapılırsa yapılsın çizgi yanlış belirleneceği için Doğal Olmayacak..
Aşağıdaki atacağım resimler, Olması gereken Doğal Kadın saçlarındaki ön çizgi, Benim Favorim 3. Resimdeki Kırmızı Elbiseli Olan Kadının Ön Çizgisi, Sizde Ve Çoğu kadında iyi durur Diye düşünüyorum, bu örnek Resimlere bakarak kendi fikrimi yazıyorum, Aşağıda sizin Resminiz üzerinde İki çizgi Belirledim, biri doğal duracağına inandığım diğeriyse Son pişmanlık fayda etmez cinsten olacağını Düşündüğüm çizgi..