Gönderen Konu: SİZCE SÜREÇ NASIL?  (Okunma sayısı 7947 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: SİZCE SÜREÇ NASIL?
« Yanıtla #91 : 29 Kasım 2020, 10:39:13 »
Ne zevk alicam aynı diyorum anlamıyon mu

Kardeşim kendini kandırırsın.
Yani sen memnunsan eyvallah ama bizler de sana yardımcı olmaya çalışıyoruz , hem de o garip ön çizgi uzayınca nasıl bir hal aldı bunu görmeye çalışıyoruz.
Ama sen ısrarla saçlarını öne indirip foto atıyorsun.
Zaten fotoyu çektiğin mesafe çok uzak aynadan çekmişsin, ışık desen o da yok.
Yani kamufle etmek için her şeyi yapmışsın. Ama dediğim gibi kendini kandırırsın, burdan birinin çıkıp olmamış kardeşim demesinden korkuyorsun.
Ama bil ki biz burda senin iyiliğin için konuşuyoruz , seni üzmek için yazmıyoruz, olmuşa olmuş olmamışa olmamış bu diyoruz kardeşim.
Sen bunu bizden saklayıp olumsuz yorum gelmesini engelleyerek belki iyi hissediyorsun ama bu saçı uzun yıllar kullanacaksın.
Harbiden bu kadar zor foto atan birini görmedim forumda.
Neyse eğer memnunsan hayırlı olsun.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 30 Kasım 2020, 23:36:48 »
kendin için paylaşmıyorsan bile burada yorum yapan konuyu takip eden insanlar için paylaşabilirsin ön çizginin son halini, tamam inikken gayet güzel ve doğal acaba kaldırınca nasıl bir görüntüsü var çok mu çirkin?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 01 Aralık 2020, 00:09:39 »
Ne zevk alicam aynı diyorum anlamıyon mu
Kendini kandir m
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 01 Aralık 2020, 00:21:46 »
Yahu aynı filan değil attığın fotoğraflardan on cizgin anlaşılmıyor fotoğraflar mobeseden çekilmiş gibi netlik 0 kimse sana zorla paylaşım yaptirmiyor , paylaşıyorsun insanlarda meraklarını soruyor. Kimden neyi saklıyorsun sen beğenmiyorsan gerisi teferruat zaten ama sende beğenmiyorsan burada kötü yorum gelecek diye net paylaşım yapmıyorsan bu kendini kandırmaktır .

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 01 Aralık 2020, 15:54:28 »
bence detaylı foto paylaşım yapılmayan, işine gelene cevap verip gelmeyene susan kişilerin konusu silinmeli..

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 01 Aralık 2020, 16:50:41 »
Saçların çok iyi genç adam

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 03 Aralık 2020, 14:55:52 »
Abicim ben kendimi anlatamıyorum sanırım konu açtığımdan beri olumsuz yorumlardan sıkıldım artık ben memnunum diyorum hala ısrar ediyorsunuz ben anlatamıyorum sanırım kendimi hintel abi lütfen konumu silermisin hesabımı kapaticam rica ediyorum senden.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 03 Aralık 2020, 15:03:55 »
Abicim ben kendimi anlatamıyorum sanırım konu açtığımdan beri olumsuz yorumlardan sıkıldım artık ben memnunum diyorum hala ısrar ediyorsunuz ben anlatamıyorum sanırım kendimi hintel abi lütfen konumu silermisin hesabımı kapaticam rica ediyorum senden.
İsabetli karar bence sürec paylaşıyorsun net paylaşım yok ben memnunum diyorsun sadece sen memnunsunda burada paylaşım yapıyorsun insanlarda merak ediyor burada konu açmanın amacı insanların meraklarını ve kendi sürecini paylaşmak değil mi . Sen memnunsan konu açmadan da memnun kalırsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 03 Aralık 2020, 15:07:28 »
Düzgün bir fotograf paylaşırmısın zor bir şey değil

Bu ön çizgiden nasıl bir sonuç çıktığını gösterecek hala bir resim yok konuda.

Ayrıca burası oyuncak değil konu aç sonra sil daha önce sildirdin açmasaydın gene
Global Moderator

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #100 : 03 Aralık 2020, 15:07:58 »
Abi lütfen diyorum konumu silersen memnun olurum rica ediyorum

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #101 : 03 Aralık 2020, 15:10:33 »
Abi açmasaydın gene diye birşey mi var silinmesini istiyorum birdaha paylaşım yapmayacagım artık sil lütfen

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 03 Aralık 2020, 15:19:53 »
Abi açmasaydın gene diye birşey mi var silinmesini istiyorum birdaha paylaşım yapmayacagım artık sil lütfen
Ağır psişik sorunlarin var destek almani öneririm
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 03 Aralık 2020, 15:55:52 »
Sen memnunsan on çizginden zaten fotoğrafı atarsın diye düşünüyorum demekki sende pek memnun değilsin bu durumdan. Hayır insanlar kötü yorum yapıyor diyor , burası objektif platform iyiye iyi kötüye kötü derler.  insanlar beğenmez on çizgini sende dersinki ben memnunum dersin konu kapanır ama insanlar merak ediyor net fotoğraf yok seninde memnun olmadığını düşünüyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 03 Aralık 2020, 18:05:22 »
Kendini kandiriyor surekli memnun olsan gozumuze sokardin demek ki senin de hosuna gitmiyor ki uyduruktan resim atiyorsun
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram