Gönderen Konu: SİZCE SÜREÇ NASIL?  (Okunma sayısı 7949 defa)

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
Ynt: SİZCE SÜREÇ NASIL?
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2020, 23:38:15 »
Kendiniz mükemmelin daha ötesindesiniz o yüzden galiba bu ego sizde

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2020, 23:40:45 »
Yaptığınız yorumlarda dalga geçecek pozisyonda yorum yapıyonuz hayırdır anlayamadım sıkıntınız ne anonim olarak yorum yapmak iyi oluyor sanırım

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2020, 23:46:57 »
Yaptığınız yorumlarda dalga geçecek pozisyonda yorum yapıyonuz hayırdır anlayamadım sıkıntınız ne anonim olarak yorum yapmak iyi oluyor sanırım
@hintell buraya bir el at admin.Gence ekiminin kötü oldugunu diyoruz bizle kendini mukayese ediyor.Tip olarak tipine bir şey diyen yok ama ekimin martı gibi olmus bunu neden saklasinlar görünen köy klavuz istemiyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Volkanic

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2020, 23:49:10 »

Anonim olarak degil dostum burda yorum yapanların çogu zaten tecrübeli iyi veya kötü yorum yapıyorlar ve kimsenin bu konuda bir kazancıda yok ancak sen normal olarak ekim yapılan yeri gref sayısı vs normal konu açsaydın tek konu üzerinden giderdi ama forma emek vermiş insanların iyi veya kötü eleştirilerini kabullenmiyorsan sorun sende sanırım her ekim merkezi yada her ekim yaptıran kişinin sonucu iyi olacak diye bir şey yok burdakiler en azından kötünün iyisi olmayı erken teşhisi öneriyor alınganlık yapmanın ve farklı isimlerle farklı konu açmanın anlamı yok bence hayırlısı olsun hakkında
28 TEMMUZ 2020 Serkan Aygın 4400 greft yaş 27

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15344.0

18.10.2022 Serkan Aygın 3600 greft 2.Ekim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28937.msg546376#msg546376

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2020, 23:58:08 »
Kardeş senin alınacağın bir durum yok. Eleştiriler ekim merkezine. Böyle bir ön çizgiyi hangi akılla çizmişler anlamak mümkün değil. Sen  memnunsan sorun yok. Ekilenlerin hepsi çıksa bile ilerde bir şekilde düzelttirme gerekecek ki kökleri geri sökmeyi kimsede yapmıyor ız kalıyor diye. Tek seçeneğin epilasyon.

Sen yinede ön cepheden bir resim daha at belki şişlik geçenden sonra görüntü değişmiştir ona göre yorumlar yapalım.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2020, 00:02:03 »
Umarım kabukları yanlış dökersinde ekilenler çıkmaz

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2020, 00:23:34 »
Kardeşim  adam.gibi başlık merkez ismini yazarak sıkıntın nese  birlikte  çözüm  önerileri  değerlendirme yapalım

Selim34

• Full Member
    • Ekim Sürecim
« Yanıtla #23 : 06 Ağustos 2020, 08:56:21 »
Özel mesajla bana kızacağına ekim merkezine kız. Söylenen şeylerin senin görüntünle hiçbir alakası yok, genç ve yakışıklı adamsın. Ekim çok fena, böyle bir ön çizgi ya sarhoş kafayla yapılabilir ya da adamın sana özel bir garezinin olması lazım.

Bu saç çıkarsa daha kötü olur senin için, ön çizgi için git görüş hemen vakit kaybetmeden, saç tutmadan sökerler o kısımları belki.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2020, 11:11:14 »
Kimsenin dalga geçtiği yok seninle. martı gibi denmesi bir tabirdir ( uçan martı şekli)  eski çizgiler 99 dan kalma martı çizgi derler buna.

Ekimini yapanları eleştiriyoruz güzelim saçını mafettikleri için kızıyoruz kısaca senin için üzülüyoruz seni kendimize dert ediyoruz.

Ve bu durumdan kurtuluşunuda emin ol biz sağlıyacağız ileri de.

Bu forumda ki herkes senin iyiliğini ister alınganlık yapma yapılan iş tartışılır burada sen değil

Sana yapılan ekim planlama çizgi gerçekten facia bu merkez ekim yapmayı bırakmalı gençlere yazık.

Merkezle görüşmenin bir faydası yok artık mümkünse ücretini al yoluna bak. İleri de artık bakacaksın gene gelip bize soracaksın ve biz sana bizi yanlış anlasanda şimdi gene yardım edeceğiz ve bu durumu düzelteceğiz birlikte.

Kel123 inşallah saçların çıkmaz yazmış bunu da yanlış anlarsın ama doğru söylemiş. Nedeni ise: bu saçların çıkmaması senin için daha hayırlı düzeltmek için uğraşmadan ikinci ekim yaptırırsın
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2020, 11:17:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2020, 16:22:59 »
Problem yok istemeyerek kırdığım biri olduysa özür dilerim ben böyle yapacaklarını bilseydim gitmezdim zaten hastane ortamı diye güvenerek gittim zaten çok ta bi açıklık yoktu ilk başta görünce 1000 greft dedi sonra greft sayısını değiştirdi çizgiyi öne aldığı için artık sonucu bekleyecem yapacak birşey yok

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2020, 16:26:04 »
Benim bu forumda kimseyle derdim yok bu forumda bilgi alışverişi yapmak için girdim sadece yapılan yorumları yanlış anladım kusura bakmayın

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2020, 18:01:07 »
Benim bu forumda kimseyle derdim yok bu forumda bilgi alışverişi yapmak için girdim sadece yapılan yorumları yanlış anladım kusura bakmayın
Genç kardeş sen ön cepheden birkaç resim at.
Bizde sana yardımcı olmak için çabalıyoruz.  Çaresiz değilsin çaresi var moralini bozma. Henüz erkenken saclar tutmadan belki halledilebilir. En kötü ihtimal epilasyonla halledersin.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 07 Ağustos 2020, 03:32:03 »
1000 greft yetermiş tamamiyle ticari yaklaşmışlar ve ayıp etmişler. Cidden çok geç olmadan müdahale ettirebiliyorsan ettir iş işten geçmeden. Yada süreç bitince martının kanat kısmını söktürüp başka bir yerine ektirmen gerekecek. Bu işin sonu şahin hocada bitecek gibi hissediyorum

Oguz1234455

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 07 Ağustos 2020, 16:58:04 »
@hintell abi ücreti al demişssinde nasıl alcam vermezler ki artık

Facebook Twitter Instagram