donör çok güçsüz görünüyor kardeşim saç ekimine çok uygun gibi gelmedin bana hata yapma derim
Bro ekimden anlamam ama, Hintell işin erbaplarından birisi. Dediğini dikkate almakta fayda var.
Yukarıda yazdığımı sanmıştım fakat birşeklde mobilde hata olmuş galiba mesajın çıkmamış. Tekrar yazayım buraya.
Seti ve Ru 'yu sene civaarında denemiş birisi olarak. (Seti 13-14 ay, Ru 5-6 civarı kullandım)
Etkisiz etkenler değiller kesinlikle ama senin ve benim agresifliğimde dökülme olan birisi için, ciddi fayda görmek mucizevi olur inan bana.
Bence yanetki görme riskini de göz önünnde bulundurarak, ilaçlı ve kısmen agresif bir tedavi denemen gerek.
1- Minox+Dut (içinde dutas kapsülleri ekleyerek. 1 aylık minoksa 10-15 dutas kapsülü delip sıkabilirsin)
2- Finasterid (1 mg)
3- Biotin içeren bir multivitamin (Ben medobiocomplex kullanıyorum 2500mcg biotin, çinko ve b vitamini türevleri var, iş görür)
4- Haftada 1 veya 2, sert mikro iğneleme
5- Ketokonazol içerikli bir şampuan (Haftada 2 kez, 5 dk bekleterek) Ketoral, konazol, nizoral gibi markalardan birisi olabilir.
6- Başka vitamin eksikliğin veya demir eksikliğin vs. varsa bunları destekleyecek bir yan tedavi
7- Düzenli spor, sağlıklı beslenme, güneşlenmeyi eksik etmeme (ağırlık çalışması iyi olur)
8- Stresten uzak durmak
2. nolu maddede finasterid ile başlarsan, 4-5 ay sonra ilerleme görme durumuna göre belki haftada 1-2 dutas ekleme şeklinde bir güncelleme de yapılabilir.
Tabi yukarıda saydıklarımda maalesef yanetki görme riski var bu konuda uyarmak isterim. Ben senin yaşındaki arkadaşlar için karşıyım fakat dökülmen çok agresif maalesef, çok da bir seçenek gelmiyor aklıma.
İlaçlara başlamadan önce, tecrübeli bir ürolog, dermatolog ile görüş, tüm hormon vitamin vs. tahlilierini yaptır. İlaçlara başladıktan sonra belli aralıklarla tahlillier, muayeneleri olmayı, uzman görüşü almayı ihmal etme lütfen. Yanetki görürsen de çok üsteleme.Cinsel, mental sağlığın herşeyin önünde olsun bence.
Bir de naçizane tavsiyem var. Şimidden güzel bir ağırlık çalışması, diyet programı oluştur. Hem genel sağlığın için faydalı olur, hem stresli bir yaşantın varsa, kafa rahatlatmak için ağırlık çalışmak çok iyi geliyor. Hem de olur da saçların istediğin gibi gelişmezse, kafayı kazıtır, fit-kaslı vücudunlar, jojny sins gibi gezersin. Bu da ileriye dönük hazırlığın olsun.
Gazan mübarek olsun şimdiden.