Teşekkür ederim yorumunuz için fakat bahsettiğiniz ilaçların ağır yan etkileri olduğunu duymuştum. Minoxili biri kısa sürede bırakan biri olarak o ilaçlardan biraz çekiniyorum açıkçası. Aslında demek istediğim yaptığım ekim beni 30-35 yaşıma kadar götürecekse eğer ben 30-35 yaşlarımdan sonra kazıtırım kafamı kafa şeklimde kazıtmaya uygun gibi duruyor. Forumda 20'li yaşlarda ektiren birkaç arkadaş gördüm zaten sonucu da güzel duruyor çünkü bu yaşlarda saç olmadıktan sonra gelecekte olup olmaması benim için gerçekten önemsiz.
yan etki olayı tamamen abartı, korkulacak bir şey yok. için rahat bir şekilde en azından 6-12 ay şans verebilirsin. ekim olayını sorarsan saçın şu haldeyken kalkışmak intihar olur hele ki henüz 20 yaşındasın ve malesef acı gerçek sen şimdi kalkıp ektirsen de geri kalan saçların kısa zamanda dökülüp gidecek. geriye kötü bir görüntü kalacak. şansın varken saçını koru. aksi taktirde çok bilinçsiz bir hareketle hara kiri yapmış olursun.
hele hele saç simülasyonu gibi bir saçmalığa sakın bulaşma..
hayatını kurtaracak ilacın adı finasteride. bu acı gerçekleri herkes sana direkt söylemez. ben o güzelim yaşları senden çok daha kötü bir şekilde geçiren bir abin olarak seni uyarıyorum. acı ama gerçek bu kardeşim. dünyadaki tek realist tedavi bu ister kabul et ister etme.