Gönderen Konu: PROZİNC PLUS  (Okunma sayısı 26268 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: PROZİNC PLUS
« Yanıtla #45 : 23 Ağustos 2020, 17:15:52 »
Peki fark ettimi? 20 sn ile 5dk arasında.Şimdi beni bozmak için etti dersin.Ben kendimden örnek veriyim.Bundan 4 yıl öncesine kadar şampuanı saçımda bekletmezdim.Ve saçlarım o kadar iyi ve sağlıklı uzuyordu ki anlatamam.Benim saçlarım ince telli düz ve seyrek tiptedir.Amacım gürleştirmek ve kalınlaştırmaktı.Bu yüzden birçok yol denedim artı olarak kaliteli ürünleri saçımda beklettim.Sonuç ne peki eskisinden daha kötü oldu.Diyceksin ki bunun şampuan alakası yok genetik.Amma velakin eski saçlarımı arar oldum.Ben eminim ki şampuan saçın kimyasını bozuyor.Genetik olduğunu saçımız seyrelince diyoruz.Bunu gittiğimiz her doktorda diyor.Fakat herşey genetik değildir.Birazda bizde hata var.Son 1 aydır bekletmeden kullanıyorum.Kullandığım ürünse 3DMen root activator, bioblas sarmaşık özlü, ogx biotin collagen şuan ellerimde bunlar kaldı.Dönüşümlü deniycem.Aslında hepsi aynı gibi uzun vaadede anlıycam.Sen diyorsun ki vaad ettiklerini gerçekleştirmeye bilirler.O zaman umud tacirliğini bıraksınlar.

Senin durumun farklı.Herkes saçını boyatmıyor.Boyalı saçlar için ayrı ürünler var ki saçın boyasını aşındırmasın ve rengini bozmasın.Saçı şampuan kalınlaştırmaz sadece ilizyon yapar.Buda kullandıkları kimyasalların saça tutunmasından ortaya çıkar.Var olmuş saç teli kalınlaşmaz.Kökten uzamaya başladığı için kökten kalınlaşması gerekir.Yani ortalama bir saç teli ayda 1cm uzuyorsa o 1cmin uçları ince dipleri kalın olmalı.Yoksa kullandığın 1 haftayı takiben kalınlık hissediyorsan bu yalandır.Aynı olay bioxcin quantumda da vardı.Yada kerastasenin siyah kutulusunda da.OGXte aynısını yapar.
Ya hu sen bilimsel değeri olan bir bilgimi veriyorsunda seni bozmak için uğraşayım ? Bende fark etti ben 5 dakika tutunca fark etti bu benim kendi üzerimde ki izlenimim herhangi bir bilimsel ya da medikal kanıt değil başkasında farklı olur. Sana iyi gelmemiştir olabilir belki şampuanın içinde ki belirli maddeler sende ters etki yapmıştır olabilir ? Ben kimseye uzun bekletin demedim ben 5 dakika beklettim bana iyi geldi dedim aksinin yararlı ya da zararlı olduğunu iddia etmedim. Ama sen diyorsun ki bir fark olmaz aynı şey, e dayanak noktası ne şimdi bunun ?

Her şeyin genetik olmadığı zaten çok açık, eğer olay saf genetik olsaydı o kadar makale ya da bilimsel çalışma ortaya çıkmazdı.

Evet ben diyorum ki gerçekleştirmeyebilirler sen diyorsun ki o zaman umut tacirliğni bıraksınlar. Peki bir soru, banane ? Ben firma sahibi ya da çalışanı değilim. Bu firmanın ve ürünlerinden umutlanıp sonuç bekleyenlerin sorunu beni ilgilendirmez.

Kalınlaştırma olayına gelince, hiçbir şampuan kalınlaştırmaz zaten bunu biraz araştıran bilir önemli olan kalın göstererek kaliteli bir ilizyon yapıyor mu. Benim beklentim o yönde olmadığı için test etmedim buzul sarısı saçta fark etmek zaten zor belki kalın göstermiştir biraz. Boya olayı zaten saç telinin kendisi ile alakalı scalpla alakası yok.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 24 Ağustos 2020, 03:40:23 »
Arkadaşlar tek tavsiyem kafenli bir ürün kullanın kafeini hertürlü deri tarafından emiliyor. Alpecin mi davines mi sebamed mi orası size kalmış virtüöz sana söyleyecek sözüm olursada bu zamana kadar şampuan hakkında edindiğim tecrübelerle en az 3 kişinin saç ekim parası çıkardı. Hayat şartları herkes için aynı olmaya biliyor kimisinin vakti olmuyor  duş almaya kimisi hayatında çok aktif ve şampuan dışında bir ürün uygulayamıyor yağlı gözükür kurutur karışır vs. Diye bunlar da bi bakış açısı oyüzden bırak insanlar denesin. Bir ek daha olucak merak ettiğiniz denemek istediğiniz şampuanları cosdna.com dan şampuanı aratıp ingredients yani içindekiler kısmındakileri inceleyebilirsiniz. Alerjenik vs. Vücuttaki tahriş seviyesine göre yeşil sarı kırmızı şeklinde ürünün  içerik temizliğinide görebilirsiniz.  :)

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 24 Ağustos 2020, 08:28:53 »
Arkadaşlar tek tavsiyem kafenli bir ürün kullanın kafeini hertürlü deri tarafından emiliyor. Alpecin mi davines mi sebamed mi orası size kalmış virtüöz sana söyleyecek sözüm olursada bu zamana kadar şampuan hakkında edindiğim tecrübelerle en az 3 kişinin saç ekim parası çıkardı. Hayat şartları herkes için aynı olmaya biliyor kimisinin vakti olmuyor  duş almaya kimisi hayatında çok aktif ve şampuan dışında bir ürün uygulayamıyor yağlı gözükür kurutur karışır vs. Diye bunlar da bi bakış açısı oyüzden bırak insanlar denesin. Bir ek daha olucak merak ettiğiniz denemek istediğiniz şampuanları cosdna.com dan şampuanı aratıp ingredients yani içindekiler kısmındakileri inceleyebilirsiniz. Alerjenik vs. Vücuttaki tahriş seviyesine göre yeşil sarı kırmızı şeklinde ürünün  içerik temizliğinide görebilirsiniz.  :)
Kafein konusunda katılıyorum eğer ketokonazol den beklediğim etkiyi alamasaydım kesinlikle kafein içeren bir şampuan ve serum seti alırdım, inflamasyona katkıları var.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 27 Ağustos 2020, 12:47:02 »
anladığımız kadarıyla forum genel olarak kafein,biotin ve saw palmetto içeren şampuanlardan memnun kalıyor.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 27 Ağustos 2020, 13:04:31 »
anladığımız kadarıyla forum genel olarak kafein,biotin ve saw palmetto içeren şampuanlardan memnun kalıyor.
Aynen hocam bir de ketokonazol.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 28 Eylül 2020, 21:59:30 »
Saç ekimimin 20.gunu bugün Sebamed şampuan vermişlerdi bitti şu anda bana avesin almamı tavsiye ettiler fakat bende şu anda ekimden önce aldığım 3 şişe prozinc plus var günlük kullanıma uygun sanırım bu günden itibaren bununla yikasam sorun olur mu sizce

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 29 Eylül 2020, 08:19:33 »
Saç ekimimin 20.gunu bugün Sebamed şampuan vermişlerdi bitti şu anda bana avesin almamı tavsiye ettiler fakat bende şu anda ekimden önce aldığım 3 şişe prozinc plus var günlük kullanıma uygun sanırım bu günden itibaren bununla yikasam sorun olur mu sizce
Tercihin doğru devam dostum👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

moby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 05 Aralık 2021, 23:07:15 »
Merhaba,

Bu şampuanı uzun vadede kullananlar Saw Palmetto etkisi gördüler mi ? Özellikle odaklanma konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu ?

?smail Öztürk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 27 Aralık 2021, 19:22:09 »
Merhaba arkadaşlar ben Ekim yaptıralı 5 ay oldu bir ay kullandım prozinc plus i ilk başlarda iyiydi ama kepek yapmaya başladı bıraktım şimdi ısırgan özlü şampuan kullanacağım kullanan var mı softem diye bir marka

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 06 Ocak 2022, 11:02:14 »
Merhaba,

Bu şampuanı uzun vadede kullananlar Saw Palmetto etkisi gördüler mi ? Özellikle odaklanma konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Ekimimden bu yana kullanıyorum temizleme yönünden çok memnunum, onun dışında DHT baskılaması yönünden şampuanların bir etkisinin olduğunu sanmıyorum, olsa olsa çok kısa bir an için biraz olabilir.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Karantina21

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 15 Ocak 2022, 21:39:31 »
Bu şampuan konusunda çok kArarsız kaldım. 29 Ocak ta ekim var prozinc plus sebamed arasında gidip geliyor normalde saçlarım yağlı ekimden sonda ne tavsiye edersiniz ?

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 28 Ocak 2022, 23:53:57 »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 11 Şubat 2022, 13:52:56 »
Prozinc Plus'un Losyonunu almayı düşünüyorum

keladam15

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 12 Temmuz 2022, 11:53:16 »
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Prozinc plus şampuan + günde 2 defa prozinc plus losyon kullanmaya başladım. Normalde bıttım sabunu kullanıyordum ve beslenmeme ve vitaminlerime aşırı dikkat ediyorum. Prozince başlamadan önce elimi kafama attım mı elime saç gelmezdi , sabah yastığımda 1 tel bile görmezdim yani saçım dökülmüyor gibi birşeydi. Amacım yaz sonu saç ektireceğim için önceden başlayim belki saçlarım daha kalınlaşır etkisini gösterme zamanı anca ekim zamanına gelir diye düşünüyordum. Forumda şampuanı gördüm ve 1 haftadır kullanıyorum , şuan yataktan kalktım mı yastığımda en az 8 10 tel görüyorum , her elimi kafama attığımda 1 2 tel saç kalıyor elimde ben ne yaptım diye kafayı yiyorum. Hemen şampuanı ve losyonu kestim, ama 2 gündür dökülme devam ediyor zaten saçım az olunca 10 15 tel bile kıymetli oluyor, benim sorum bu durum değişikliklikten dolayı normal midir ve herkes mi yaşadı adaptasyon için beklemek mi gerekir? Kullanamaya devam etmeye korkuyorum açıkçası ne güzel düzenim vardı ne diye bozduysam😢

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 12 Temmuz 2022, 13:01:25 »
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Prozinc plus şampuan + günde 2 defa prozinc plus losyon kullanmaya başladım. Normalde bıttım sabunu kullanıyordum ve beslenmeme ve vitaminlerime aşırı dikkat ediyorum. Prozince başlamadan önce elimi kafama attım mı elime saç gelmezdi , sabah yastığımda 1 tel bile görmezdim yani saçım dökülmüyor gibi birşeydi. Amacım yaz sonu saç ektireceğim için önceden başlayim belki saçlarım daha kalınlaşır etkisini gösterme zamanı anca ekim zamanına gelir diye düşünüyordum. Forumda şampuanı gördüm ve 1 haftadır kullanıyorum , şuan yataktan kalktım mı yastığımda en az 8 10 tel görüyorum , her elimi kafama attığımda 1 2 tel saç kalıyor elimde ben ne yaptım diye kafayı yiyorum. Hemen şampuanı ve losyonu kestim, ama 2 gündür dökülme devam ediyor zaten saçım az olunca 10 15 tel bile kıymetli oluyor, benim sorum bu durum değişikliklikten dolayı normal midir ve herkes mi yaşadı adaptasyon için beklemek mi gerekir? Kullanamaya devam etmeye korkuyorum açıkçası ne güzel düzenim vardı ne diye bozduysam😢

Prozinc çok kurutuyor birde şampuana yeni başladın diyedir.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram