Gönderen Konu: PROZİNC PLUS  (Okunma sayısı 26270 defa)

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROZİNC PLUS
« Yanıtla #30 : 20 Ağustos 2020, 17:56:13 »
Menşei Türkiye Olan üründen Fazla birşey beklemeyin nedense bi antipatim var çünkü ya içeriğindeki oranlar 0 a yakın yada güven vermiyor okadar içerik bukadar ucuz fiyat olması sizide çeliştirmiyor mu ?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 20 Ağustos 2020, 18:38:32 »
Menşei Türkiye Olan üründen Fazla birşey beklemeyin nedense bi antipatim var çünkü ya içeriğindeki oranlar 0 a yakın yada güven vermiyor okadar içerik bukadar ucuz fiyat olması sizide çeliştirmiyor mu ?

Bu kadar ucuz fiyat derken neresi ucuz? Market şampuanlarının çoğu bundan daha ucuz

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 20 Ağustos 2020, 19:45:09 »
Bu kadar ucuz fiyat derken neresi ucuz? Market şampuanlarının çoğu bundan daha ucuz
40 50 liraya aldığın şampuanın içeriğinden ne bekliyosan odur ben boşuna 4 yıl revita kullanmadım 150 200 lira verip. pahalı ürün herzaman daha kalitelidir. verimini bilemem ondada senin araştırmana deneyimlerine kalıyor.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2020, 21:07:28 »
3 tanesi 100 tl civarında ben konazol şampuan ile birlikte kullanabileceğim bir şampuan arıyorum saf olsun kimyasal olmasın da daha bulamadım ya :(

Otacı 10 bitkili
Ya da otacı dökülme karşıtı şampuana bakbilirsiniz
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2020, 22:08:27 »
Ben mor rengini kullanıyorum 2 aydır. Öncesinde avesin kullandım 4 ay kepek oluştu onda sonra mor rengine geçtim. Konazol ile birlikte kullanıyorum. Konazol hafta da bir kere  şuan iyi bu şampuan tabi uzun süre kullanımda ne olur bilemem.
Prızinc Plus hem kepekte hem dökülme engellemede başarılı, kahverengi ambalaj tercih edin,mor genellikle kadınlara öneriliyor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2020, 22:58:48 »
Yine birisi gelmiş burda şampuanın reklamını yapmış.Gerek yok iki üç kuruş için bu kadar kendinizi düşürmeyin.Tamamen kandırmacadan ibaret.Ben size dürüstçe dost doğru söyliyim.Şampuanların içindeki aktif maddeler kökleri etkilemez.Sadece saç tellerini ve saç derisini etkiler.Şampuanların içerisindeki kimyasal maddelerden ötürü saçta bekletmek doğru değildir.Saçlarınızı bir bitki olarak düşünün.Detarjanla suladığınızmı daha iyi olur saf suylamı? Burdan yola çıkın.Birçok şampuan markası var pahalı pahalı.Siz sanıyormusunuz o kadar para verdiniz diye sonuçta öyle olucak? Boşa giden paralar.Kaç defa söyliycem bilmiyorum ama kozmetik sektörü yalandan ibarettir.Saç ekiminde adamlar köke ulaşmak için iğneyle çıkarıyor.Burda 2-3 dakika köpük içinde bekletip yıkamak ne işe yarıycak? Köke ulaşmıyor ulaştı diyelim hadi ben hatalıyım 2-3 dakikada saç dökülmesinimi önliycek? Bunu 10 yaşındaki çocuk bile bilir.Artık şampuanlara inanmaktan vazgeçin.Dökülmeyi durduran slikondur.Slikon maddesini çok basarsanız şampuana köklere tutunur dökülmesini keser.Ama kökü tıkar.Daha nediyim ya.Yok 200 tlye şampuan almışmış feln filan.Adamlar sayenizde iyi para kazanıyor ha.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 21 Ağustos 2020, 04:05:20 »
Yine birisi gelmiş burda şampuanın reklamını yapmış.Gerek yok iki üç kuruş için bu kadar kendinizi düşürmeyin.Tamamen kandırmacadan ibaret.Ben size dürüstçe dost doğru söyliyim.Şampuanların içindeki aktif maddeler kökleri etkilemez.Sadece saç tellerini ve saç derisini etkiler.Şampuanların içerisindeki kimyasal maddelerden ötürü saçta bekletmek doğru değildir.Saçlarınızı bir bitki olarak düşünün.Detarjanla suladığınızmı daha iyi olur saf suylamı? Burdan yola çıkın.Birçok şampuan markası var pahalı pahalı.Siz sanıyormusunuz o kadar para verdiniz diye sonuçta öyle olucak? Boşa giden paralar.Kaç defa söyliycem bilmiyorum ama kozmetik sektörü yalandan ibarettir.Saç ekiminde adamlar köke ulaşmak için iğneyle çıkarıyor.Burda 2-3 dakika köpük içinde bekletip yıkamak ne işe yarıycak? Köke ulaşmıyor ulaştı diyelim hadi ben hatalıyım 2-3 dakikada saç dökülmesinimi önliycek? Bunu 10 yaşındaki çocuk bile bilir.Artık şampuanlara inanmaktan vazgeçin.Dökülmeyi durduran slikondur.Slikon maddesini çok basarsanız şampuana köklere tutunur dökülmesini keser.Ama kökü tıkar.Daha nediyim ya.Yok 200 tlye şampuan almışmış feln filan.Adamlar sayenizde iyi para kazanıyor ha.

Dostum bekletmelerindeki amaç derinin köpüğü emmesinden ibaret. Örneğin şampuanın içeriğinde arginine var, köpürttüp beklettiğiniz zaman deri şampuanı emiyor. İsterseniz deneyin yıkamadan şampuanı köpürtüp kafanıza sürün derinizin şampuanı emdiğini fark edeceksiniz. Aynı şekilde kremler de bu mekanizma ile çalışıyor. Tabi içerik ve görev bakımından aynı olmasa da işlev olarak bu çalışma mekanizmasında diyebiliriz. Ama size katılıyorum şampuanın genetik saç dökülmesine etkisi yok denecek kadar azdır. Bende Revita kullanıyorum ama amacım tamamen yağlı deriyi çok iyi temizlemesinden kaynaklanıyor. Aynı etkiyi ucuz bir şampuanda yakalayabilsem, bırakırdım Revita'yı. Çünkü yağlı derinin saçlara çok zarar verdiğine inanan birisiyim. En azından dışardan olabildiğince destek olmaya çalışıyorum saçlarıma. Tabi içeriği gerçekten çok güzel eskiden ulaşılabilirliği kolaydı ve çok insan tercih ediyordu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 22 Ağustos 2020, 03:51:55 »
Dostum bekletmelerindeki amaç derinin köpüğü emmesinden ibaret. Örneğin şampuanın içeriğinde arginine var, köpürttüp beklettiğiniz zaman deri şampuanı emiyor. İsterseniz deneyin yıkamadan şampuanı köpürtüp kafanıza sürün derinizin şampuanı emdiğini fark edeceksiniz. Aynı şekilde kremler de bu mekanizma ile çalışıyor. Tabi içerik ve görev bakımından aynı olmasa da işlev olarak bu çalışma mekanizmasında diyebiliriz. Ama size katılıyorum şampuanın genetik saç dökülmesine etkisi yok denecek kadar azdır. Bende Revita kullanıyorum ama amacım tamamen yağlı deriyi çok iyi temizlemesinden kaynaklanıyor. Aynı etkiyi ucuz bir şampuanda yakalayabilsem, bırakırdım Revita'yı. Çünkü yağlı derinin saçlara çok zarar verdiğine inanan birisiyim. En azından dışardan olabildiğince destek olmaya çalışıyorum saçlarıma. Tabi içeriği gerçekten çok güzel eskiden ulaşılabilirliği kolaydı ve çok insan tercih ediyordu.

Sana bir kıyak

Bimde satılan aplus kepeğe karşı etkili arındırıcı şampuanı kullan. Ve sonra tekrar yaz lütfen :)
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 23 Ağustos 2020, 02:03:44 »
her 200 lira yazan şampuana gidip'de para vericeksin gibi bir ibare yok ortada biraz bilgilen ondan sonra konu hakkında konuş DS LAB Dünya çapında bir firma Best Regrowth Shampoo Amazon Diye Aratıp baktığındada Revitayı top listte görebilirsin kendini kanıtlamış bir şirket zaten ki içeriğindeki herşeyin sonuna kadar hakkını veriyor içinde ketokonazol olmasıda cabası ben o şampuana gider 200 lira veririm ama gelipte burda Mossi şampuan varmış 400 liraymış efsaneymiş falan hikaye 5 para etmez kullananlar belli yorumlar belli. revitayı sonuna kadarda hakediyor. çünkü insanlar 3 4 günde bir %2 nizoral kullanıyorlar ben revitayla saçımı günlük yıkıyordum. ve içindeki %0.3 keto ihtiyacını günlük olarak veriyorum. günlük olarak nizorali günlere yaymışsın gibi düşün.  başta olmak üzere Hintell'inde kullandığı bi şampuan zaten. Şampuan konusu sadece tatmin meselesi. kafada 3 dakika duran şey diyosun kimisi 1 dk tutar çıkar ona göre alır, emilim düzeyi çok az zaten ben 15 20 dk kafamda tutup masaj yapıyorum benim aldığım verimle onunki aynı olmaz. madem böyle düşünüyorsun migrosa gidip bir tane elidor al kendine ve forumdan üyelini sonlandır. bunun içinde ekstra konu açmana gerek yoktu :)
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 02:09:49 Gönderen: atilla17 »

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Ağustos 2020, 05:05:34 »
her 200 lira yazan şampuana gidip'de para vericeksin gibi bir ibare yok ortada biraz bilgilen ondan sonra konu hakkında konuş DS LAB Dünya çapında bir firma Best Regrowth Shampoo Amazon Diye Aratıp baktığındada Revitayı top listte görebilirsin kendini kanıtlamış bir şirket zaten ki içeriğindeki herşeyin sonuna kadar hakkını veriyor içinde ketokonazol olmasıda cabası ben o şampuana gider 200 lira veririm ama gelipte burda Mossi şampuan varmış 400 liraymış efsaneymiş falan hikaye 5 para etmez kullananlar belli yorumlar belli. revitayı sonuna kadarda hakediyor. çünkü insanlar 3 4 günde bir %2 nizoral kullanıyorlar ben revitayla saçımı günlük yıkıyordum. ve içindeki %0.3 keto ihtiyacını günlük olarak veriyorum. günlük olarak nizorali günlere yaymışsın gibi düşün.  başta olmak üzere Hintell'inde kullandığı bi şampuan zaten. Şampuan konusu sadece tatmin meselesi. kafada 3 dakika duran şey diyosun kimisi 1 dk tutar çıkar ona göre alır, emilim düzeyi çok az zaten ben 15 20 dk kafamda tutup masaj yapıyorum benim aldığım verimle onunki aynı olmaz. madem böyle düşünüyorsun migrosa gidip bir tane elidor al kendine ve forumdan üyelini sonlandır. bunun içinde ekstra konu açmana gerek yoktu :)

Ben sana ve burdakilere söyliyim sizin ki tamamen kendinizi tatmin etme.Şöyle ki dökülen saçlarınıza dökülmeyen kişilere göre bir takım farklı yöntem uygulamanız ve bunuda iyi geliyor diye avutmanızdan öteye gitmiyor.Yani bir umud herşeyi deniyorsunuz.Revita olayına gelirsek 200 TL'lik şampuandan bahsediyoruz.Bir zahmet saça iyi gelsin.Ama bu iyi gelmesi demek değilki  bunu kullan dökülme durur.Saç tellerine ve derisinedir söylediğim.Sizinkisi sanırım 200 TL verdim saçlarım dökülmüyor galiba demek.1 dakikada tutsan istersen 30dkda tutsan aynı şey.Dene gör.Manyakmısınız ya 15dk şampuanla duştamı duruyorsun yani? Yoksa kafanda şampuanla odadamı oturuyorsun? Zaten artık market şampuanına döndüm.Bioblas kullanıyorum gayette güzel.Aradaki parada cebime kalıyor.Çünkü şampuanlara harcanan gereksiz zamanı ve gerçekleri gördüm.Benim kadar şampuan kullanmışınıda kolay kolay bulamazsın.Bunu gönül rahatlıylada söylüyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 23 Ağustos 2020, 10:42:49 »

Ben sana ve burdakilere söyliyim sizin ki tamamen kendinizi tatmin etme.Şöyle ki dökülen saçlarınıza dökülmeyen kişilere göre bir takım farklı yöntem uygulamanız ve bunuda iyi geliyor diye avutmanızdan öteye gitmiyor.Yani bir umud herşeyi deniyorsunuz.Revita olayına gelirsek 200 TL'lik şampuandan bahsediyoruz.Bir zahmet saça iyi gelsin.Ama bu iyi gelmesi demek değilki  bunu kullan dökülme durur.Saç tellerine ve derisinedir söylediğim.Sizinkisi sanırım 200 TL verdim saçlarım dökülmüyor galiba demek.1 dakikada tutsan istersen 30dkda tutsan aynı şey.Dene gör.Manyakmısınız ya 15dk şampuanla duştamı duruyorsun yani? Yoksa kafanda şampuanla odadamı oturuyorsun? Zaten artık market şampuanına döndüm.Bioblas kullanıyorum gayette güzel.Aradaki parada cebime kalıyor.Çünkü şampuanlara harcanan gereksiz zamanı ve gerçekleri gördüm.Benim kadar şampuan kullanmışınıda kolay kolay bulamazsın.Bunu gönül rahatlıylada söylüyorum.
Her şeye dökülmeyi durdurması ya da azaltması olarak bakıyorsun.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 23 Ağustos 2020, 11:50:01 »

Harbi 15 dakika tutuyor musun başında hocam ben 1 dakikadan fazla tutamıyorum afakanlar basiyor resmen en fazla tuttuğum 3 dakikadır . Helal vallaha

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 23 Ağustos 2020, 15:38:31 »
Her şeye dökülmeyi durdurması ya da azaltması olarak bakıyorsun.

Vaad ettikleri bu yönde.Gerçekleştiremiyorlarsa ne anlamda bakmam gerekli? Hocam bakın beni yanlış anlıyorsunuz.İyiliğiniz için diyorum.Bunca zamandır bekleterek kullanmışsın belli ki hiç bekletmeden maksimum 20 saniye sadece köpürtüp yıka şeklinde denedinmi? Bence 1-2 ay dene emin ol aynısı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 23 Ağustos 2020, 16:02:48 »
Vaad ettikleri bu yönde.Gerçekleştiremiyorlarsa ne anlamda bakmam gerekli? Hocam bakın beni yanlış anlıyorsunuz.İyiliğiniz için diyorum.Bunca zamandır bekleterek kullanmışsın belli ki hiç bekletmeden maksimum 20 saniye sadece köpürtüp yıka şeklinde denedinmi? Bence 1-2 ay dene emin ol aynısı.
Vaad edebilirler ve vaad ettikleri gerçekleşmez tamam da neden ben başka bir durumu iyileştirmek için kullanmayayım ? 20 saniye beklettiğimde oldu 1 dakika beklettiğim de şu an 5 dakika bekletip yıkıyorum. Benim için uygun olan bu.

Örenğin, ben saçlarım için L’Oréalin Fuller Hair 2 setini kullanıyorum, vaad ettiği incelen boyalı saçları kalınlaştırmak. Benim saçlarım da boyalı olduğu için bunu aldım ama benim bunu almamın sebebi saçlarımı kalınlaştırsın diye değil. Scalpım da ki fazla sebumu temizliyor mu temizliyor, scalpımı rahatlatıyor mu rahatlatıyor, saçlarım daha geç yağlanıyor mu yağlanıyor. Eee şimdi ben bunu saçlarımı kalınlaştırıyor ama diyip atayım mı yani ?
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 23 Ağustos 2020, 16:35:35 »
Vaad edebilirler ve vaad ettikleri gerçekleşmez tamam da neden ben başka bir durumu iyileştirmek için kullanmayayım ? 20 saniye beklettiğimde oldu 1 dakika beklettiğim de şu an 5 dakika bekletip yıkıyorum. Benim için uygun olan bu.

Örenğin, ben saçlarım için L’Oréalin Fuller Hair 2 setini kullanıyorum, vaad ettiği incelen boyalı saçları kalınlaştırmak. Benim saçlarım da boyalı olduğu için bunu aldım ama benim bunu almamın sebebi saçlarımı kalınlaştırsın diye değil. Scalpım da ki fazla sebumu temizliyor mu temizliyor, scalpımı rahatlatıyor mu rahatlatıyor, saçlarım daha geç yağlanıyor mu yağlanıyor. Eee şimdi ben bunu saçlarımı kalınlaştırıyor ama diyip atayım mı yani ?

Peki fark ettimi? 20 sn ile 5dk arasında.Şimdi beni bozmak için etti dersin.Ben kendimden örnek veriyim.Bundan 4 yıl öncesine kadar şampuanı saçımda bekletmezdim.Ve saçlarım o kadar iyi ve sağlıklı uzuyordu ki anlatamam.Benim saçlarım ince telli düz ve seyrek tiptedir.Amacım gürleştirmek ve kalınlaştırmaktı.Bu yüzden birçok yol denedim artı olarak kaliteli ürünleri saçımda beklettim.Sonuç ne peki eskisinden daha kötü oldu.Diyceksin ki bunun şampuan alakası yok genetik.Amma velakin eski saçlarımı arar oldum.Ben eminim ki şampuan saçın kimyasını bozuyor.Genetik olduğunu saçımız seyrelince diyoruz.Bunu gittiğimiz her doktorda diyor.Fakat herşey genetik değildir.Birazda bizde hata var.Son 1 aydır bekletmeden kullanıyorum.Kullandığım ürünse 3DMen root activator, bioblas sarmaşık özlü, ogx biotin collagen şuan ellerimde bunlar kaldı.Dönüşümlü deniycem.Aslında hepsi aynı gibi uzun vaadede anlıycam.Sen diyorsun ki vaad ettiklerini gerçekleştirmeye bilirler.O zaman umud tacirliğini bıraksınlar.

Senin durumun farklı.Herkes saçını boyatmıyor.Boyalı saçlar için ayrı ürünler var ki saçın boyasını aşındırmasın ve rengini bozmasın.Saçı şampuan kalınlaştırmaz sadece ilizyon yapar.Buda kullandıkları kimyasalların saça tutunmasından ortaya çıkar.Var olmuş saç teli kalınlaşmaz.Kökten uzamaya başladığı için kökten kalınlaşması gerekir.Yani ortalama bir saç teli ayda 1cm uzuyorsa o 1cmin uçları ince dipleri kalın olmalı.Yoksa kullandığın 1 haftayı takiben kalınlık hissediyorsan bu yalandır.Aynı olay bioxcin quantumda da vardı.Yada kerastasenin siyah kutulusunda da.OGXte aynısını yapar.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram