Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Prozinc plus şampuan + günde 2 defa prozinc plus losyon kullanmaya başladım. Normalde bıttım sabunu kullanıyordum ve beslenmeme ve vitaminlerime aşırı dikkat ediyorum. Prozince başlamadan önce elimi kafama attım mı elime saç gelmezdi , sabah yastığımda 1 tel bile görmezdim yani saçım dökülmüyor gibi birşeydi. Amacım yaz sonu saç ektireceğim için önceden başlayim belki saçlarım daha kalınlaşır etkisini gösterme zamanı anca ekim zamanına gelir diye düşünüyordum. Forumda şampuanı gördüm ve 1 haftadır kullanıyorum , şuan yataktan kalktım mı yastığımda en az 8 10 tel görüyorum , her elimi kafama attığımda 1 2 tel saç kalıyor elimde ben ne yaptım diye kafayı yiyorum. Hemen şampuanı ve losyonu kestim, ama 2 gündür dökülme devam ediyor zaten saçım az olunca 10 15 tel bile kıymetli oluyor, benim sorum bu durum değişikliklikten dolayı normal midir ve herkes mi yaşadı adaptasyon için beklemek mi gerekir? Kullanamaya devam etmeye korkuyorum açıkçası ne güzel düzenim vardı ne diye bozduysam😢