Asmed in hastaları her konuda çok bilgili oluyor acaba neden? Boş vakitlerinizde koray hoca ile saç ekimi filan mı tartışıyorsunuz:) ya da özel bir eğitim filan mı alıyorsunuz saç ekimi sürecinde?
Şaka bir yana yardım severliğini taktir eden bir forum üyesiyim ve bu harika saç ekimi sonucu da senin gibi bşr kardeşe nasip olmasına ayrıca çok sevindim.
Dr. Koray Erdoğan gene ders verir nitelikte doğal sık harika bir saç ekimi sonucu sundu.
Yeni saç sitilinde bence her kelin aklında olan yapmak istediği bir model buna bende dahil çok beğendim çok tarz güle güle tara.
Bu arada aklıma geldi keşke koray hoca bu forumdan bir kaç kişiyi toplasa saç ektirecek insanlara daha yararlı bilgiler vermek için bir kaç ders verse bizde gelsek bura da daha ayrıntılı şekilde saç ektirecek kişilere önerilerde bulunsak:) hocamız olsa biraz harika olur. Çok değil 3/4 ders verse zaten alt yapı var filozof oluruz. Kağıt üzerindeki bilgilerden bahsediyorum ilaçlar saç ekiminde ki ayrıntılar saç ekimi düşünen kişilere verilmesi gereken tavsiyeler filan. Bütün dünya forumlarına örnek olur valla. Ama tabi babanın vakti yok ki adam hangi ara bizimle uğraşsın
Latife etmişsiniz forumdan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda özellikle genç yaşta böyle bir sorun yaşayan birisi olarak aynı şekilde elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum. Ben gerçekten zamanında böyle bir boşluğu hissettim şuan bu forum inanılmaz bir şans insanlar için. 2009'larda da ben iyi kötü blog sayfaları ve forumlara bakan birisiydim o kadar yetersiz gelmişti ki yıllar sonra böyle bir forumun varlığı beni çok şaşırtmıştı. Bu arada Koray Hoca saç ekerken benim bu konuya olan merakımı bildiği için ekim ile alakalı saç ekerken de bilgiler vermişti bana. O kadar ilgili birisi aslında ve hastalarına karşı bakışı inanılmaz. Bildiğiniz mini ekrandan saç köklerim hakkında, ekim teknikleri hakkında ufak bir bilgilendirme yapmıştı
. Sanırım merkezleri araştırırken benim gibi fazla detaycı insanlar ekim hakkında araştırma yapıyorlar o yüzden böyle ufakta olsa donanımlı oluyoruz saç ekimi ile alakalı. Bana hasta danışmanım "size bilgi vermeye gerek yok zaten yeterli olan bilgiye sahipsiniz" demişti ve teşekkür etmişti
. Ama ben ekim sürecinde tüm kafama takılan konularda yine Asmed'in desteğini aldım. Böyle bir bilgi için bir kaç sene öncesinde Hintell Başkana youtube kanalı önerisi yaptım ama gerçekten yoğun bir uğraş istediği için askıda kaldı. Zaman gerekli, emek gerekli belki twitch tarzı platformlarda yayın yapılabilir üyelerle. Ama bu kararı da Hintell Başkan verir