Kimse anasının karnında bu ilaçları öğrenmiyor akıl herkeste vardır aslında bilgi ile gelişir. Ahmet belli bi konuda bilgili olduğunu düşününce kendini akıllı sanıyordur ancak mehmet bildiği bir konuda ahmetin fikri bile yoktur. Akıl akıldan üstündür, saçımız da büyük aklımı da büyük. Dalgamız da… Hade dalgasına baksın herkes belki büyür ama zor
Ben size aptalsınız demedim ki neden üstünüze alındınız
. Aklınız varsa (aklınızı şeyinize değilde kafanıza işliyorsa) kulaktan dolma bilgilere değer vermezsiniz, açarsınız forumu bu ilaç hakkında insanlar tecrübelerini zaten paylaşıyor. Bu forum da hatta finasterid hakkında aylık deneyimlerimi paylaşan ilk üyeler hatta belki de ilk üye bile olabilirim. Yan etki görüldüğünde insanlar salak değil bırakıyorlar ilacı zaten. Zaten doktor kontrolünde kullanılsa yan etkisi var mı yok mu anlaşılır. Bir çok sporcu bu ilacın daha ağırı olan dutasterid kullanıyor ama siz bu konulardan bir haber olduğunuz için gereksiz yorumlar yapıyorsunuz.
Şunu da bilmesiniz ki forumlar belirlenen konuları tartışmak adına vardır ama gelip benim hayat şartlarım üzerinden yorum da yapamazsınız. Sizin yaşantınız beni ilgilendirmez ama benim yaşam haklarıma da siz müdahale de bulunamazsınız. Forum üzerinden mesaj atılıyor diye üslupsuzca bu kadar serbest haklarınız yok bilesiniz...