Hay maşallah çok güzel. Ben nw7 olacağınız bahsettiğiniz senaryoyu şahsen yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bence 55 60'lar gibi açılır tepe sizde. Çok bilgim olmasa da saç sorunu yaşamayacaksınız gibi bir düşüncem var. Dediğiniz gibi en kötü 4000 5000 greft bir ekim ile yine tepe dahil çok kellik olmayacaktır. Tabi bu düşünceler bir yandan da temennimdir
Yok yok finasterid kullanmasam dökülürdü saçlar. Zaten kullanmadığım dönemlerde saçların gerilemesine bakabilirsiniz forumda ilk açtığım konu da 10. sayfasında fotoğraflar mevcut. Ben geri döndürdüm saçlarımın orta hattının bir kısmını. Halen minyatürleşen saçlarımda var, elime geliyor bazen. O yüzden farklı alternatif tedavileri de ayrıca araştırıyorum. Şuan hedefim 40'a kadar saçlarımın gerilemesini durdurmak. Totalde 10 - 11 sene korumuş olacağım saçlarımı. Sonra seyreklik olursa bir ekim daha yaptırabilirim. Beklentim de minimal düzeyde ekim yaptırmak. Potansiyel donörde 6500 - 7000 kapasite var. Kafam rahat o yüzden
.
Harika olmuş yav maşallah saçların tarzıda harika olmuş valla çok beğendim:))
Teşekkür ederim. Geçen sene attığım fotoğrafı deniyorum işte Başkan. Aslında komple toplanıyor o taçı yürüyüş yapmıştım dışarı da sahilde rüzgar falan gelir diye takmıştım kalmış öyle
. Herhalde 0 numara yaptıktan sonra 9 aydır kestirmedim saçları. Bir hafif yanlar ve ensenin sonunu kestirdim sadece. Böyle toplamayı düşünüyorum artık benimde içime sindi