Saç Ekimi Sonuçları
Bilmukabele Hocam teşekkür ederim . Uzatıyorum saçlarımı bakalım bir samuray saçları yapabilecekmiyim. Var bir hayalimiz...
Dizideki Diriliş Ertuğrul eline su dökemezBenimde var bir hayalim. Ahirete çalışıyorum
Oooo oni bonus olmuşsun:) güle güle tara kardeşim maşallah
Oni biraz daha uzat tam bonus olur çok güzel görünüyor güle güle tara saçlarını
Maşallah Aslan yelesi dedikleri tam olarak bu oluyor bence Ben çok beğendim hocam güle güle tara , covid ne durumda umarım atlatmışsındır.Günlük kullanımın hangi şekilde hocam son foto mu yoksa bir önce ki foto mu?
Covid geçti biraz ciğerlerde hafif sorun yaşattı gibi başlarda ama o da geçti. Şuan bir sorun yok yani teşekkür ederim. Corona olduğum zaman kestim finasterid kullanımı daha sonra atlatınca yeniden ara vermeden günlük kullanımına başladım. Yani arada kullanmadığım 2 hafta gibi bir süre var o fotoğraflarda ki görüntüye çok yansımaz diye düşünüyorum. Bu son attığım fotoğrafta günlük finasterid kullanıyorum. Bu aralar saçlarımda incelmeler oluyor normalde proscarı 8'e bölerek kullanıyorum saç diplerinde yanmalar olmuyor ama incelmeler devam ederse belki eskisi gibi 1 mg kullanabilirim.
Tekrardan geçmiş olsun hocam.Günlük kullanımdan kastım saçların kullanımıydı yani tarama şekli falan, finasın değil
Bende dedim yanlış mı anladım diye aslında. Çünkü ilaçlar konusundaki görüşünü biliyorum şaşırdım hatta dedim eksik mi yazdı acaba diye . Günlük kullanmıyorum, saçlarım kolay şekil aldığı için bazen düz, bazen de böyle dalgalı kullanıyorum. Zaten tam ortasında saçlarım ne tam dalgalı ne de tam düz. O yüzden avantajlı diyebilirim. Saç uzattığım için bu can sıkıcı evrelerde böyle kafama ne estiyse yapıyorum anlayacağın. Çok memnun olduğum söylemez şuan ki halinden ama yakıştığını söyleyenelerde var. Ben makarna gibi oldu saçlarım diyorum