Dostlar ben konuya her türlü açıdan fotoğraflar ekledim zaten. Kimse günlük hayatta tepeden saçlarımın nasıl gözüktüğünü zaten göremez. Ayrıca ben zaten kel olan birisi değildim, hatta saç ektirmeden de saçlarımı rahatlıkla kamufle ederek kullanabiliyordum. Benim bu ekimimim beklentisi tamamen estetik yönden olması. Ön çizgi, alım ve planlama zaten beklentilerimi tamamen karşılıyor. Açık konuşayım böyle bir beklentiyi Türkiye'de başka bir merkezin bana sağlayacağını da düşünmüyorum. Yani ben seçimimi Asmed'den kullandığım için halen memnunum. İçimde keşke dediğim bir pişmanlık yok. Şimdi alan dar ve ekilen greft sayısı 3305 greft gibi yüksek bir rakam olunca tabi beklenti çok fazla sık bir saçın olması yönünde olmalı. Ben çok fazla ekim konusunu takip ettiğim için bir sonucun nasıl olup ya da olmaması gerektiğini kestirebiliyorum zaten. Yani bilinçsiz birisi değilim ışık altında seyrek gözüküp ya da ters ışıkta nasıl gözüktüğü yönünde gibi. Zaten bu konu da atılan yorumlara bakıldığında, insanların saç ekiminde farklı beklentiler ile yaklaştığı net olarak anlaşılıyor. Ekim tamamen açık alana yapıldığı için, boşlukların olması zaten beklediğim bir durumdu ancak tararken daha az sırıtıcağını düşünüyordum açıkcası. Şuan 1 senenin dolmasını bekliyorum. Bakalım ne kadar gelişecek saçlarım görelim. Tedaviye de yeniden başladım zaten. Tahmini olarak Temmuz'a kadar da devam ederim diye düşünüyorum.