Hayır öyle bir durum yok. Çıkıpta dökülen bir saç yok. Ayrıca corona geçirip, saçları dökülen bir kaç kişi saçlarını durdurmak adına benden bilgi de istemişti. Bu şekilde dökülme olmuyor, tüm genel saçlarda agresif bir dökülme yaşanıyor. Benim aksine saçlarımda dökülme olmadı. İlk corona olurken kullandıran ilaçlarında saç döktüğüne dair bilgi almıştım doktor arkadaşlarımdan, ancak benim kullandığım ilaçta bu durumun yaşanmadığını bir kaç doktor arkadaşıma özellikle danışmıştım.
----------------------------------------------------------------------------------------Çok yoğun ışık altında değerlendirmekte yanlış ekimi. Benim bu fotoğrafları farklı ışıklarda atmamın sebebi objektif açıdan ekimin değerlendirmesini istememden kaynaklanıyor. Bakın şuan fotoğraf çekip atıyorum.
Yani çok ince bir durum. Aslında benim açımdan herkesin beğeneceği/beğenmeyeceği bir ekim değil, en önemlisi benim mutlu olmam. Şuan memnun muyum derseniz? Hayır değilim ama memnun olmam adına merkez desteğini sürekli olarak tarafıma da sağlıyor. Ben yazmasam süreç hakkında kendileri bilgi istiyorlar. Yani ekim yaptıracaklar çekinmesinler, çok ilgili ve başarısı yüzdesi yüksek bir merkez Asmed. Zaten beklentimin çok yüksek olması Asmed'in geçmişteki başarılarından ve ekim öncesi vaad ettikleri %90 çıkış başarısından kaynaklı. Şu attığım fotoğrafları 7. ay güncellemesi olarak eklesem çok farklı yorumlar almış olacaktım. Ben hem merkez açısından hem de üyeler açısından şeffaf olmaya çalışıyorum. 7. ayı beklememin sebebi de gelişmelerin olabileceği son ana kadar beklemek istememden kaynaklıyordu. Yani uzun lafın kısası o kadar kötü bir durum yok saçlarımda ama sağ şakak gerçekten çok zayıf bir durumda. Zaten her türlü 1 senenin dolmasını ben de beklemek istediğim için 5 ay kadar daha zamanım var. Çok da kafaya taktığım bir durum değil saçlarım açıkcası. Foruma olan bağım ve aidiyet duygumdan kaynaklı detaylı fotoğrafları ekliyorum. Hatta son zamanlarda yaşadığım yoğunluğa rağmen yapıyorum bunu...