Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020  (Okunma sayısı 80187 defa)

Romanadam

• Sr. Member
Ynt: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020
« Yanıtla #450 : 04 Mart 2021, 23:48:14 »
henüz yedinci ay ve arkadaş yoğun güneş ışığında çekip koymuş fotoğraflarını ,üstelik kötüde görünmüyor sürece göre gayet güzel .Foruma arada uzun süre bakmıyorum geri gelip baktığımda malesef kaldığı yerden hiç bir değişmiyor gene aynı kişiler bir koray erdoğan ekiminde buluşup ekim sahibinin moralini bozucu şeyler yazmışlar :))) koray hocanın yüz tane güzel sonucu gelir ortada gözükmeyen adamlar yoğun ışıkta resimleri görünce hemen başına üşüşmüşler bu hiç değişmeyecek sanırım
Arkadaşım bence sakın moralini bozma koray hocanın yıllardır böyle 6 ve 7 aylarda sonuçları gelir çoğu kişi beğenmez ama ekim bir yılını doldurunca katalogluk olur Bu mesajımda burada dursun süreç tamamlandığında hatırlatırım :)

Bunu bende farkettim dostum bunun halk dilindeki söylemi meyve veren ağaç taşlanır  ;D

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #451 : 04 Mart 2021, 23:50:14 »
Bu arada notta düşeyim yarın finasteride ve biotine başlayacağım. Ama tecrübelerime bakarak ince saçların form almasında çok büyük bir artısı olacağını düşünmüyorum. Aksine bu dönemi destekleyecek takviyenin finasteridden çok minoxil olacağına inanıyorum. Ancak pek kullanmaya sıcak bakmadığım bir takviye o nedenle de kullanmayacağım. Tahminen 3 aydır da hiç bir takviye kullanmıyorum. Bakalım en azından sene dolana kadar kullanalım takviyeleri. Şuan ideal kiloma da ulaştım. Eğer kilomda artış olduğumu gözlemlersem ve ağırlık çalışırken güç kaybı gibi durumlar olduğunu hissedersem bu konuya da tecrübelerimi ayrıca aktaracağım. İlgilenenlere şimdiden duyurulur :).

Hocam ilaçlar kişiden kişiye değişir fakat 4 yıl minoxil kullanmış biri olarak ön bilgeye gram fayda etmedi bende . Vertex sorunu zaten sizde yok . Finas muhtemelen mevcut saçları koruyacak ama ekime etki etmeyecektir .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #452 : 05 Mart 2021, 00:43:52 »
Hocam ilaçlar kişiden kişiye değişir fakat 4 yıl minoxil kullanmış biri olarak ön bilgeye gram fayda etmedi bende . Vertex sorunu zaten sizde yok . Finas muhtemelen mevcut saçları koruyacak ama ekime etki etmeyecektir

Zaten mevcut saçları korumak için kullanacağım. Minoxile zaten hiç sıcak bakmıyorum. Kaldı ki bu noktadan sonra da zaten herhangi bir takviyenin artısı olacaksa bile, bunun minimum düzeyde olacağının bilincindeyim. Bakalım aktif spor ile beraber ne finasteridin kiloya, yağlanmaya ve biotinin iştaha ne gibi bir etkisi var gözlemlemek istiyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

KurnazTilki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #453 : 05 Mart 2021, 01:12:32 »
Zaten mevcut saçları korumak için kullanacağım. Minoxile zaten hiç sıcak bakmıyorum. Kaldı ki bu noktadan sonra da zaten herhangi bir takviyenin artısı olacaksa bile, bunun minimum düzeyde olacağının bilincindeyim. Bakalım aktif spor ile beraber ne finasteridin kiloya, yağlanmaya ve biotinin iştaha ne gibi bir etkisi var gözlemlemek istiyorum.

Minoxili ben de sevmiyorum. Peki Procapil spreyleri(Avesin, Hairforte vs) düşündün mü hiç ekim sürecinde
Bunlar bence çok etkili şeyler değil ama ekim sürecinde hiç losyon sürmemektense bu Procapilli şeyleri kullanmak istiyorum ben sonra ekim süreci tamamlandığında bırakırım diye düşünüyorum

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #454 : 05 Mart 2021, 01:39:02 »
Minoxili ben de sevmiyorum. Peki Procapil spreyleri(Avesin, Hairforte vs) düşündün mü hiç ekim sürecinde
Bunlar bence çok etkili şeyler değil ama ekim sürecinde hiç losyon sürmemektense bu Procapilli şeyleri kullanmak istiyorum ben sonra ekim süreci tamamlandığında bırakırım diye düşünüyorum

Denedim ekim öncesi ben 2019'da Hair Forte ama beğenmedim o ürünü de. Benim en verim aldığım ürünler vitaminler ve en önemlisi finasterid oldu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #455 : 05 Mart 2021, 13:36:35 »
bu saatten sonra çok değişiklik olmaz yani saç çıkmaz bence sen 1yıl dolunca sıklaştırma yaptır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #456 : 05 Mart 2021, 14:07:18 »
Olmamış daha da  olmaz .. revİze yolu gözüktü.. forumdaşlar diyor ya neden çok para, işte bu olası olumsuzlukları garanti altına aldığı için bu paraları ödüyor millet. Sonuç olumsuzda olsa revize gereken durumda kaliteli firmalar asla ikiletmiyor. Memnuniyet adına ne gerekiyorsa yapıyorlar.
Magar kardesinde sanırım revize yapılmıştı şimdi peruk gibi saçları oldu maşalla

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #457 : 05 Mart 2021, 14:18:43 »
aynen koray hocanın bana göre kral adam olmasının sebebi bu kem küm yok olmamışsa direk revize

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #458 : 05 Mart 2021, 18:54:16 »
 bu merkezin basarısız ekimlerinde alana gore çok fazla sayıyla calıstıklarını dusunuyorum sahsen ekimci olsam bu saça o sayıyı ekmezdim.tabi daha surec devam ediyor .çok düşük ihtimal aklıma şu geldi finasterid bırakılınca baskılanan dht agresif saldırır o yeni saçların çıkmasına zarar vermesin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #459 : 05 Mart 2021, 18:58:54 »

Başkan daha az güneşli hava da ve oda da ışık altında çektiğim farklı fotoğraflar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu saatten sonra yeni çıkışların bende olmayacağının farkındayım ve bir süredir revize olup olmayacağı konusunda bende düşünüyordum. Bakalım konuşuruz zaten durumu hep beraber. Sonuçta olumlu ya da olumsuz farketmiyor, ben burada konumu güncellemeye devam edecektim :). 2 ay sonra merkez fotoğraf istedi bende merkeze atacağım fotoğrafları bu konuya da eklerim.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #460 : 05 Mart 2021, 19:09:44 »
bu merkezin basarısız ekimlerinde alana gore çok fazla sayıyla calıstıklarını dusunuyorum sahsen ekimci olsam bu saça o sayıyı ekmezdim.tabi daha surec devam ediyor .çok düşük ihtimal aklıma şu geldi finasterid bırakılınca baskılanan dht agresif saldırır o yeni saçların çıkmasına zarar vermesin.

Sanmıyorum öyle bir ihtimal olsun. Çünkü ben finasteridi ekim öncesi 2.5 ay öncesinden başlamıştım ve ekimle beraber 7 8 ay kullanmış olmalıyım. O kadar agresif dökülme olsa kendi saçlarımı da kaybederdim. Özellikle finasterid kullanma konusunda deneyimim de çok çok fazla o nedenle kafam rahat. Ekim rakamlarının yüksek olduğunun bende farkındayım zaten farklı bir merkez olsa bu kadar grefte çıkmazdım hem de 1 günde. Finasteridi de keyfi bırakmadım corona oldum ve bırakmak zorunda kaldım. O zaman da demiştim kel kalayım sorun değil. Öyle bir ihtimal olacağını bilseydim de yine kullanmazdım. Şimdi yeniden başlayacağım zaten bu benim 3 yıllık rutinim gibi oldu. Jinekomasti yapıyor mu? Yağlanma yapıyor mu? Daha bir çok problemi incelemek istiyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #461 : 05 Mart 2021, 19:22:34 »
 bir atak bekliyorum saçında.hızlı basladı ekimin duraksamış olabilir herkese diyoruz saçlar hızlı çıkınca beyaz bayrak ayna yapabilir hızlı devam edebilir ama gelişme durup yavasta ilerleyebilir diye.gecen sefer eken kafamdakilerin aynısını solemiş sana.rakam çok sanki azlı  greftler çok kullanılmış.sanırım azlılar gec çıkıyodu yada çoklularmıydı o şimdi unuttum .diğer yerler çok sık diye sımsıkı ekmiş olabilirler.ama ekim sonrası bir resmie baktım çok sık değildi.bu sayıya çok daha sık olmalıydı.ben diğer arkadaslar kadar umutsuz değilim gercekciyimdi şimdi daha iyi olmalıydı ama şimdi daha iyi değil diyede olmayacak demekte değil.gorucez ilerleyen zamanı umarım işin hallolur mutlu olursun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jeopardy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #462 : 05 Mart 2021, 19:33:33 »
Hocam umarım bir atak olur ve revizyon vs uğraşmazsın. Hep bahsedilen 12.ayda memnun olanlardan olursun belki kim bilir. Süreç hakkında zaman zaman bizleri bilgilendirmeni rica ederiz. Özellikle merkezin yorumu yaklaşımı senin dusuncelerin hakkinda.
Tarih: 05.02.2021
Ekim Merkezi: Asmed
Konu:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19857.0

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #463 : 05 Mart 2021, 20:18:30 »
Tabii ki ama ben Asmed'in şuana kadar yaklaşımından oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ne zaman danışsam hemen dönüş yapıyorlar. Benim sorunum çözülemeyecek bir sorun değil zaten, halledilebilecek bir durum. Tabi gönül ister uğraşmadan çözülsün, sonuçta geçen yaz ekim yaptırdım diye çok dikkat etmiştim, bir de corona da oldu. Mutlaka gelişmeleri de yazarım foruma. Merkezden yana bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum zaten. Bende bıraktıkları intiba, hastanın memnun olmasına gerçekten önem veriyorlar. Ne kadar sağlık merkezi de olsa kurumsal bir firma Asmed. O yüzden en başından beri diyorum kafamda soru işaretleri yok diye.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #464 : 05 Mart 2021, 21:49:50 »
Seyrek duran bölge ince baya saçlar umarım o bölge kalınlaşırsa daha iyi durur durmazsa artık küçük bir revize olacak oni hayırlısı eninde sonunda harika olacaktır bu saç.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram