Teşekkürler. Bakalım bu önümüzdeki 2 - 3 ay kendini belli edecek ekim. Biraz kilo vermeye çalışıyorum, hatta baya bir kilo da verdim 1 ay içerisinde. Eğer ideal kiloma ulaşabilirsem finasterid kullanacağım sanırım yeniden. Haliyle saçlar biraz daha hızlı da kalınlaşabilir ilerleyen dönemde .
Sevgili dostum sen daha biliyorsun bu konulari ama kendi deneyimimden sunu soyleyebilirki ekimden 1.5 sene sonra bile saclarin durumu gelismeye devam ediyor. Benim 12. ayla 18. ay arasinda gozle gorulur bir fark oldu. Daha cok sac cikmamistir ama artik ya kalinlasti, ya siyahlasti bilmiyorum ama farki goruyorum. O yuzden dedigin gibi 2-3 ay sonra tabiki daha iyi olur, ancak gelisme altan altan devam ediyor.
Ben Fin'i durdurdum bu arada. Ilginc bir deneyimim oldu. Ekim yapildiginda 74 kiloydum (2019 Temmuz). 2020 Ocak'ta 82 kilo oldum (yedigim ictigimde pek fark yok). Ve sonunda 2020 Agustos'ta 88, 2020 Aralik'ta da 93 kilo oldum
Hepsini finasterid yapti demiyorum tabi, Corona filan eve tikildik, hareket azaldi. Ama yine de korkunc bir artis oldu. Simdi finasterid'i birakip tekrar yemeyi duzenledim, 87'lere indim. Finasterid'i kesince saclar ne olacak bilmiyorum ama en azindan kilo duzeliyor gibi. Hep bahsedilen gogus cikma olayini da yasadim maalesef, kilonun da etkisiyle. Bakalim sende durum nasil olacak.