Saç Ekimi Sonuçları
Sağolun arkadaşlar bir sorun yok ben zaten erkenden fark ettim o nedenle önemlerimi aldım. Zaten ben hep başından beri çok titiz davranan birisiydim hatta bulaştığını söyleyince çevremdekiler şaşırdı. En büyük korkum ben kapıpta başkalarına bulaştırırsam şeklindeydi ama aynı şekilde umursamayan birisi yüzünden evde oturduğum yerden coronayı kaptım. Etrafındanızdaki insanlarında bilinçli olması gerekli yani tek iş sizde de bitmiyor. Eve sipariş veriyorum yemek adama kapıya bırak diyorum bekliyor kapıyı açayım diye. Ben daha çok düşünüyorum insanları. Allah'tan doktor komşularım, arkadaşlarım da var onlar destek oluyorlar sürekli. Şimdilik bir sıkıntı yok önceden bağışıklık güçlendirici takviyeler alıyordum sambucol olsun, zaten saç ekim süreci için bağışıklık arttıcı takviyelerde kullanıyordum belki onların faydası var 2. günden sonra öksürme bile yok şuan bende. Yani fark etmesem bilinçsizce dışarı çıksam bir çok kişiye de bulaştırmabilme riskim vardı. Çok tehlikeli o yüzden. Tekrardan teşekkürler saç için yorum yapan ve geçmiş olsun mesajı atan arkadaşlara. İlerleyen zaman da forum için de örnek olur saç ekim yaptırdığı dönemde corona olan birisinin sürece zararı var mı? Yok mu? Beraber değerlendiririz...
Teşekkürler arkadaşlar. Başkan gece aniden halsizleştim ama parol aldım vitamin vs. ateşim çıkmıştı düşürdüm hemen. Solunum cihazı da var elimde bakıyorum bir sorun gözükmüyor şimdilik. Ara ara halsizlik oluyor ama hafif geçiyor. Normal bunların olması da henüz 4. gün oldu .
HOCAM HAYIRLI OLSUN ben sadece ekim merkezi size ilaç ve takviye olarak neler tavsiye etti ve siz bu zamana kadar neleri kullandınız onu merak ediyorum.
Asmed proscar disinda birsey tavsiye etmez