sahsi gorusum bu ekim tutar.aminexilin calısma prensibi saç kokunu dhtye karsı dayanıklı hale getirmektir.denizlide eken dr ozgur derdi iş yuzde 50 50.ekim ve sonrası .biz işin yuzde 50sini yapıyoruz ondan sonrası yuzde 50 hastanın elinde .beslenme uyku cart curt duzenli hayat işte .halen revita bile kullanmadığından yazdım.bence memnun olucan bu ekimden.bişi kullanmanada bence gerek yok
Revita'nın içeriğinden dolayı kullanmıyorum aslında. Merkez'e de danışmıştım biraz kullanmasanız daha iyi olur dediklerinden bekliyorum. Ekim olmayan bölgeye kullanıyorum zaten ekim bölgesi ön tarafta olduğu için şimdilik bebek şampuanı ile devam ediyorum. Aminexil için de uzun zamandır düşündüğüm bir takviye, forumda da arkadaşların kullandığını görünce kullanmayı düşünmüştüm bende. Arginine ile bence iyi bir kombinasyon olacağına inanıyorum. Yine de onun için de beklemedeyim özellikle bu aylar biraz önemli bende akışına bıraktım şimdilik.
Bence 3bin greftle çizgi o kadar öne alınmamalıydı. Bi sıklaştırma daha yapılırsa 1yıl sonunda ozmn istedğin sıklığa gelecek
Katılmıyorum, bu ön çizgi için bence ideal ekilen rakam. Zaten tahmini 1 parmak kadar öne aldılar çok agresif öne çekilmedi ön çizgi. Daha ekilen saçlar bile çıkmadan sıklaştırma konuşmakta anlamsız bence
. Firesi az olan yani Asmed'in dediği gibi %90 çıkış oranı olursa ben çok memnun olacağımı düşünüyorum. Kabuk dökümü sonrası açıkcası memnundum görüntüden.